Aminn canım tez vakitte seninde haberini alırızAyyy maşallah ya nasıl güzel bir haber bu allahım nolur bende sevincimi yazayım bu ay buraya
Amin canımmm. Burada bekleyen herkese nasip etsin rabbimAyyy Allah ımm Maşallah Rabbim kalp atışlarını duymayı sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinbize de dua edin
Ahhh aminnnAminn canım tez vakitte seninde haberini alırız
Bende ayniyimAy aynen aşkım uykucu oldum vala
Maşallah canım benim darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla kucağımıza alalımKızlar nasılsınız. Kaç gündür giremedim hiç buraya dün arkadaşım doğum yaptı sürekli onunla ilgilendik. Bugünde Dr randevum vardı. Gittim Dr a kese falan görünmeyeceğine emindim. Ama Dr önce ultrasonla bakalım dedi vee teyzeleri bebeğim minik kesesi gözüktü. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Düzensiz adet olduğum ve kese küçük olduğu için tam hafta veremedi. İnaşşalah kalp atışlarını da duymak nasip olur. Bude minik kesemiz bir maşşalah alırız.
Aminn aminnn Allah razı olsun canımAmin canımmm. Burada bekleyen herkese nasip etsin rabbim
Ay masallahhh kalp atışlarını da duyacaksın inşallah darısı bizeKızlar nasılsınız. Kaç gündür giremedim hiç buraya dün arkadaşım doğum yaptı sürekli onunla ilgilendik. Bugünde Dr randevum vardı. Gittim Dr a kese falan görünmeyeceğine emindim. Ama Dr önce ultrasonla bakalım dedi vee teyzeleri bebeğim minik kesesi gözüktü. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Düzensiz adet olduğum ve kese küçük olduğu için tam hafta veremedi. İnaşşalah kalp atışlarını da duymak nasip olur. Bude minik kesemiz bir maşşalah alırız.
Maasallah canım rabbim esirgesin inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin şükür artık içini bi rahatlat kafanı başka şeylere takmaKızlar nasılsınız. Kaç gündür giremedim hiç buraya dün arkadaşım doğum yaptı sürekli onunla ilgilendik. Bugünde Dr randevum vardı. Gittim Dr a kese falan görünmeyeceğine emindim. Ama Dr önce ultrasonla bakalım dedi vee teyzeleri bebeğim minik kesesi gözüktü. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Düzensiz adet olduğum ve kese küçük olduğu için tam hafta veremedi. İnaşşalah kalp atışlarını da duymak nasip olur. Bude minik kesemiz bir maşşalah alırız.
Bende adetten yaklaşık 9 10 gün önce olmuştu canımSende de oldu mu canım
Oğlumda olmuştu 2 gün ve çok çok az oldu ve bu seferde ayın 11inde 1 damla açık kahverengi leke geldi başka gelen giden olmadı ama testlerde negatif anlamadimSende de oldu mu canım
Tamam canım hayırlısıyla güzel haberlerle gel insallahhhhhOyyy İnşallahh İnşallahhh çiçeğimm saat 7.buçuk 8 gibi yaparım yazarım buraya
Benimde ayın 11inde 1. Damla oldu açık kahve bidaha olmadi oglumdada olmuştu önemli olan miktarı ve kaç gün sürdüğüKızlar şimdi pembe çok az lekem geldi daha adetime 5-6 gün var . Aynı durumu yaşayan var mı
Bugün yaptinmıydı canım.testOğlumda olmuştu 2 gün ve çok çok az oldu ve bu seferde ayın 11inde 1 damla açık kahverengi leke geldi başka gelen giden olmadı ama testlerde negatif anlamadim
Yaptım canım dün silikti bugün negatif oldu awoxBugün yaptinmıydı canım.test
Adet olmazsam eğer yerleşmeye benziyor kasıklarım da ağrıyor. Ama belli de olmaz hiç bu kadar erken adet olmamıştımBenimde ayın 11inde 1. Damla oldu açık kahve bidaha olmadi oglumdada olmuştu önemli olan miktarı ve kaç gün sürdüğü
Hadi ya belki testte çıkmamıştır ya inşallah kanda güzel haberi alırsınYaptım canım dün silikti bugün negatif oldu awoxkanda verdim zaten bakalım
En fazla 2 gün sürer ve leke şeklinde olur seninkide yerleşmeye benziyo canimAdet olmazsam eğer yerleşmeye benziyor kasıklarım da ağrıyor. Ama belli de olmaz hiç bu kadar erken adet olmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?