- 29 Aralık 2024
- 2.032
- 1.078
- 48
Ayy bilmiyorumki canim salıdan beri yapıyorum negatifti dün pozitif görünce bi umutlanmjstim ama bugün negatif görünce moralim bozulduHadi ya belki testte çıkmamıştır ya inşallah kanda güzel haberi alırsın
Canım Daha bu sabah test yaptım negatif çıktı 2 gün önce de negatifti. Olsa test de çıkmaz mıydı bugün?En
En fazla 2 gün sürer ve leke şeklinde olur seninkide yerleşmeye benziyo canim
Hayır cikmiyo oğlumda 1 hafta sonra kaset test yapmistim ozaman cikmistiCanım Daha bu sabah test yaptım negatif çıktı 2 gün önce de negatifti. Olsa test de çıkmaz mıydı bugün?
Ya Öyle miii umut var hâlâ o zaman :) Eğer adet kanamasına dönüşmezse ne zaman tekrar test yapmalıyım acabaHayır cikmiyo oğlumda 1 hafta sonra kaset test yapmistim ozaman cikmisti
Beta ya hiç baktırmamıştım canım. Bugünde kan vermek için gitmiştim. Ben evde adete 7 gün kala idrar testi ile öğrendim 2 günde bir koyulaşmaya baktım. Kimyasal gebeliklirim olduğu için emin olmadan gitmek istememiştimMaşallah canım benim darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla kucağımıza alalımbetan kaçtı en son canım kese görünmüş ya
Amin inaşşalh canımmAy masallahhh kalp atışlarını da duyacaksın inşallah darısı bize
Amin inaşşalah canım. Kimyasal endişem kalktı çok şükür. Kalp atışında duydum mu tamamMaasallah canım rabbim esirgesin inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin şükür artık içini bi rahatlat kafanı başka şeylere takma
En az 4 gün oda erken gebelik deYa Öyle miii umut var hâlâ o zaman :) Eğer adet kanamasına dönüşmezse ne zaman tekrar test yapmalıyım acaba
Hemen moralini bozma canım adet olana kadar umut var demektirAyy bilmiyorumki canim salıdan beri yapıyorum negatifti dün pozitif görünce bi umutlanmjstim ama bugün negatif görünce moralim bozuldu
Anladım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta ya hiç baktırmamıştım canım. Bugünde kan vermek için gitmiştim. Ben evde adete 7 gün kala idrar testi ile öğrendim 2 günde bir koyulaşmaya baktım. Kimyasal gebeliklirim olduğu için emin olmadan gitmek istememiştim
İnşallah allahin izniyle onuda duyarsın canımAmin inaşşalah canım. Kimyasal endişem kalktı çok şükür. Kalp atışında duydum mu tamam
Tamam canım çok sağolEn az 4 gün oda erken gebelik de
Canım nimo ve days doctorHangi markalar canım
Kız ne tatlısın yaa desteğin için çok teşekkür ederimmTamam canım hayırlısıyla güzel haberlerle gel insallahhhhh
Sizlerin bebis var mi ne kadarlik gebelikleriniz. Benim ilk hamilelikte cok uyku yapmıştı ama donemini hatirlamiyorum kacinci haftadssinizBende ayniyim
Henüz gebelik yok inşallah en kısa sürede olurSizlerin bebis var mi ne kadarlik gebelikleriniz. Benim ilk hamilelikte cok uyku yapmıştı ama donemini hatirlamiyorum kacinci haftadssiniz
Uyku uzandiginiz an gozunuz kapaniyosa gece uyudugunuz halde. Gebelik olabilir. İlk zamanlar bana cok oluyodu gozumu acamiyodumHenüz gebelik yok inşallah en kısa sürede olur
Ayy evet öyle oluyi inşallah ondandirUyku uzandiginiz an gozunuz kapaniyosa gece uyudugunuz halde. Gebelik olabilir. İlk zamanlar bana cok oluyodu gozumu acamiyodum
İnsallah olur ve sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıkla kucağınıza alırsınız hepinizAyy evet öyle oluyi inşallah ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?