Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Maşallah canım benim darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla kucağımıza alalım betan kaçtı en son canım kese görünmüş ya
Beta ya hiç baktırmamıştım canım. Bugünde kan vermek için gitmiştim. Ben evde adete 7 gün kala idrar testi ile öğrendim 2 günde bir koyulaşmaya baktım. Kimyasal gebeliklirim olduğu için emin olmadan gitmek istememiştim

Maasallah canım rabbim esirgesin inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin şükür artık içini bi rahatlat kafanı başka şeylere takma
Amin inaşşalah canım. Kimyasal endişem kalktı çok şükür. Kalp atışında duydum mu tamam

Anladım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar 6 Ağustos'ta ilişki oldu suan test yapsam bisey varsa çıkar mı? 3 gundur yumurta aki gibi akintim var hamilelik mi yumurtlama mi anlamadım genelde erken oluyor benim yumurtlama doğum sonrasi değişti mi bilmiyorum ama sizlerde de boyle bisey oldu mu

Ayy evet öyle oluyi inşallah ondandir
İnsallah olur ve sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz benim oglum 2 yasinda ama unutuyor insan ufak detaylari eylul 4te ogrenmistim varlığını kanla 6 agustos sat ti. Ama 8 gun oncesi ovulasyon testlerim hep pozitif geliyodu. 2 3 günde bir meraktan yapiyodum ve artik hep oyle gelince 4 gun kala yaptigimda copte saatler sonra beliren 2. Cizgiyi görmüştüm hamilelik testimde. Sonra 2 gun kala erken gebelik testinde bariz cift cizgiyi gördüm. Adet gunu kaset testle de gorunce doktora gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…