- 1 Ocak 2025
- 1.018
- 276
- 38
- 27
Canım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kanKorkma canım pozitif Allahın izniyle
Canım değerim 53 düşük değil mi yaaKorkma balım o sonuç pozitif gelecek allahin izniyle inşallah hadi bekliyoruz heycanlaaa seniii
Oyyy oyy minicik daha annesi erken öğrenmişsin oyuzden sağlıkla ilerlesin kat kat artiuoCanım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
Saçmalamaaaa bu ayyy sadece hepimiz aceleci davranıp erkenden öğrendik bak ben 20 ile öğrendim yani hamilesin kız buna sevinnnnn havalara uçman lazımCanım değerim 53 düşük değil mi yaa
Ohhh çok şükür hadi gözün aydın kuşum ne düşüğü gayet normal geç döllenme olmuş aşkım sende muhtemelen çünkü adetten bir gün önce yaptın negatif çıktı bak demekki geç tutunmuş bebişımiz artık endi etmeyi bırak da bir sevincini yaşa yaCanım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
Hepinizi çok seviyorum Allah hepinizden razı olsunn ellerim titriyor dizlerim titriyor eve gidemiyorumSaçmalamaaaa bu ayyy sadece hepimiz aceleci davranıp erkenden öğrendik bak ben 20 ile öğrendim yani hamilesin kız buna sevinnnnn havalara uçman lazım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim Allah dualarını çevirmediHepinizi çok seviyorum Allah hepinizden razı olsunn ellerim titriyor dizlerim titriyor eve gidemiyorum
İnşallahh Rabbim hepinizden razı olsunn hepinize bu duyguyu yaşatsınnnOyyy oyy minicik daha annesi erken öğrenmişsin oyuzden sağlıkla ilerlesin kat kat artiuo
İyiki varsınız iyi kii Allah razıı olsunn çok teşekkür ederiimmmOhhh çok şükür hadi gözün aydın kuşum ne düşüğü gayet normal geç döllenme olmuş aşkım sende muhtemelen çünkü adetten bir gün önce yaptın negatif çıktı bak demekki geç tutunmuş bebişımiz artık endi etmeyi bırak da bir sevincini yaşa ya
Aynen öyle oldu sankiBu topiği açıp ayağımı sürttüm sanki çoğu hamile kızzz maşallahhhhh
Sende canım sendeİyiki varsınız iyi kii Allah razıı olsunn çok teşekkür ederiimmm
Valla bende sizin yerinize seviniyorum hepinizeeeAynen öyle oldu sanki
Canımm hiç düşük değil çünkü daha çok erken endişe etme ben hatırlarsan 19 beta ile öğrendim o büyüyecek şimdi hızlıcaCanım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
Teşekkür ederiz balım rabbim.hepimize bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insllah vala burada birbirimizin sevincine ortak.oluyorux çok güzelValla bende sizin yerinize seviniyorum hepinizeee
Artar o merak etmeCanım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
18 ydi günüm ve oluyorumGunun muydu peki suan devami yok
Ne güzel bi duyguCanım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
18 ydi günüm ve oluyorum
Senin ne belirtilerin var ve belirtiler ne zaman basladi canimCanım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?