İnşallah ama kafam çok karışık neden olmadığı konusundaYa gecmis olsun cnm benim dhaa ilk valla Allah gostermesin insllah bidaha
İçten içe hissediyordum ama kendime bile inanmıyordum ki kuzumm
Ayyy amin inşallaah , aşılama yaptım tutmadı da bu ayda tedaviye ara verdim ovülasyon testleriyle ilk defa deniycem bakalım , kullanıp hamile kalan varmıdır acabaAminn Rabbim size de yaşamayı nasip etsin İnşallah en kısa zamandaayok canım yapmamıştım
Nasıl mutluyumm anlatamam Rabbim tüümm bekleyenleree nasip etsiinnO zaman harika O gün yerleşmiş olsa bile 3 günde 53 e ulaşmış
Naptın kuzum eşine sürpriz yaptın mıNasıl mutluyumm anlatamam Rabbim tüümm bekleyenleree nasip etsiinn
İnşallah ama kafam çok karışık neden olmadığı konusunda
Kızlar benim biraz lekelenmem olmuş az önce farkettim diğer gebeligimde olmamıştı böyle birsey yada hatırlamıyorum bilmiyorum normalmiki ya
Evet canım yani daha kan vermedim ama 4 test yaptım aralıklarla pozitif çıktı hepsi yanlış değilse hamileyimSen hamile misin cnm bilmiyorum ondsn soruyorum yeni mi
Yaptımm canımm yaptımm hastaneden çıkarken mutlu habere ağlıyordum eşim aradı adet oldum dedim o yüzden ağlıyorum dedim baya üzüldü de akşam çok güzel bir sürpriz yaptım küçük bir pasta aldım beyaz büyük kayık tabağın köşesine koydum pastayı çikolata sosuyla tabağa baba oluyosun yazdım kutuya da patik test çubuğumu emzik ve babacımm hazırlan ben geliyorum diye not yazıp koydum hiç beklemiyordu görünce şok oldu çok ağladı ağladık kendimize gelemedik anca girip bakabiliyorumNaptın kuzum eşine sürpriz yaptın mı
Ayyy maasallah canım ya çok güzel bir supriz yapmışınYaptımm canımm yaptımm hastaneden çıkarken mutlu habere ağlıyordum eşim aradı adet oldum dedim o yüzden ağlıyorum dedim baya üzüldü de akşam çok güzel bir sürpriz yaptım küçük bir pasta aldım beyaz büyük kayık tabağın köşesine koydum pastayı çikolata sosuyla tabağa baba oluyosun yazdım kutuya da patik test çubuğumu emzik ve babacımm hazırlan ben geliyorum diye not yazıp koydum hiç beklemiyordu görünce şok oldu çok ağladı ağladık kendimize gelemedik anca girip bakabiliyorum
Ah yaYaptımm canımm yaptımm hastaneden çıkarken mutlu habere ağlıyordum eşim aradı adet oldum dedim o yüzden ağlıyorum dedim baya üzüldü de akşam çok güzel bir sürpriz yaptım küçük bir pasta aldım beyaz büyük kayık tabağın köşesine koydum pastayı çikolata sosuyla tabağa baba oluyosun yazdım kutuya da patik test çubuğumu emzik ve babacımm hazırlan ben geliyorum diye not yazıp koydum hiç beklemiyordu görünce şok oldu çok ağladı ağladık kendimize gelemedik anca girip bakabiliyorum
Ayy ne güzel olmuşş Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benimYaptımm canımm yaptımm hastaneden çıkarken mutlu habere ağlıyordum eşim aradı adet oldum dedim o yüzden ağlıyorum dedim baya üzüldü de akşam çok güzel bir sürpriz yaptım küçük bir pasta aldım beyaz büyük kayık tabağın köşesine koydum pastayı çikolata sosuyla tabağa baba oluyosun yazdım kutuya da patik test çubuğumu emzik ve babacımm hazırlan ben geliyorum diye not yazıp koydum hiç beklemiyordu görünce şok oldu çok ağladı ağladık kendimize gelemedik anca girip bakabiliyorum
Taktığım için mi olmuyor acabaBekle bakalim zamani var demekki umitsizlige kapilma kafana cok takma hasta olursun Allah korusun
Ne durumdasın devam ediyor muYa gecmis olsun cnm benim dhaa ilk valla Allah gostermesin insllah bidaha
Öyle oldu valla canım Allah razı olsunAyyy maasallah canım ya çok güzel bir supriz yapmışın
Darısı size olsun İNŞALLAH hayatımm çok teşekkğr ederiizAh yamaşallah size rabbim hep mutluluktan ağlatsın sizi
Ayy canımsın Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Allah razı olsun teşekkür ederimAyy ne güzel olmuşş Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim
Sağlık olsun canım sağlığın yerinde olsun inşallah birdahaki ay olur rabbim nasip ederLekelenme adet kanamasına döndü benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?