Bir kaç erken gebelik testi yap canım maalesef 2-3 testte de çizgi görünmeden pozitif diyip sevindirmeyelim yanlış testler çok oluyorKızlar benim reglime üç gün var sabah erken olanlardan değil normal test yaptım çok silik çizgi vardı sonra çöpe attım şimdi gidip baktım o çizgi baya koyulaşmış, saatler sonra negatif olsa da böyle pembe ve koyu olur mu ikinci çizgi ?
Haber ver bizeeeeAcilde verdim canım kalbim ağzımda sonuç bekliyorum çok korkuyorum ya çok stresliyim
İnşallah yaa bi duysaydım hamilesin cümlesini rahatlicam şuan diken üstündeyimAyyy bende senin kadr heyecanlıyım o güzel haber gelcek kuzum insallah
Benim içimdeki his hamilesin diyoİnşallah yaa bi duysaydım hamilesin cümlesini rahatlicam şuan diken üstündeyim
İnşallah regl değildir ben oldum maaşesefValla bnzer bisey bugun basima geldi sulu kahve akintim var reglime iki gun var sol kasigim bacagima kadar sancilaniyor anlamadim bisey
Doktora ne dedinnnnAcilde verdim canım kalbim ağzımda sonuç bekliyorum çok korkuyorum ya çok stresliyim
Canımsın yaa Allah ın izniyle İnşallah da öyledir. Çıkmak üzeredir artık sonuçBenim içimdeki his hamilesin diyo
Kaçta verdin kuşum e nabiza dusmemismjCanımsın yaa Allah ın izniyle İnşallah da öyledir. Çıkmak üzeredir artık sonuç
Benim zaten idrar yolu enfeksiyonum olduğu için onu söyledim bşrdr adetimin geçtiğini gebelik şüphem olduğunu söyledim direkt beta istediİnşallah regl değildir ben oldum maaşesef
Doktora ne dedinnnnherkese soruyorum bunu
Hamileysen eğer enfeksiyon için muhakkak ilaç yazdır o hamilelikte çöl riskliBenim zaten idrar yolu enfeksiyonum olduğu için onu söyledim bşrdr adetimin geçtiğini gebelik şüphem olduğunu söyledim direkt beta istedi
Rabbim sana da nasip etsin İnşallah güzelim. Göğsümün ortasında ağırlık oturmuş rahat bi nefes alırım İnşallah hamilesin deyince drÇok tatlı heyecanlar ya okurken gülümsedim hep
E nabıza girmeye korkuyorum 1 saat kendimi dışarılara attım şimdi hastaneye geçiyorum. Dr söylesin sonuç neyse cesaret edemiyorum. Ayaklarım da geri geri gidiyor yemin ederimKaçta verdin kuşum e nabiza dusmemismj
Biliyorum hayatım hamileysem muhakkak yazdırıcamHamileysen eğer enfeksiyon için muhakkak ilaç yazdır o hamilelikte çöl riskli
Ayyy çok heyecanlı hemen gitt koosssE nabıza girmeye korkuyorum 1 saat kendimi dışarılara attım şimdi hastaneye geçiyorum. Dr söylesin sonuç neyse cesaret edemiyorum. Ayaklarım da geri geri gidiyor yemin ederim
Korkuyorum öğrenirim şimdi sonucuAyyy çok heyecanlı hemen gitt koosss
Testi tekrarla bence çünkü belli olmuyor testler bazen yanlış sonuç veriyorKızlar benim reglime üç gün var sabah erken olanlardan değil normal test yaptım çok silik çizgi vardı sonra çöpe attım şimdi gidip baktım o çizgi baya koyulaşmış, saatler sonra negatif olsa da böyle pembe ve koyu olur mu ikinci çizgi ?
Korkma canım pozitif Allahın izniyleKorkuyorum öğrenirim şimdi sonucu
Korkma balım o sonuç pozitif gelecek allahin izniyle inşallah hadi bekliyoruz heycanlaaa seniiiKorkuyorum öğrenirim şimdi sonucu
İnşallah regl değildir ben oldum maaşesef
Doktora ne dedinnnnherkese soruyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?