Bnmde 18 iste ondan diyorum sen oldun mu kesin bnm daha gelmedi ama gelicek sanki hissediyorum agrim vs yok ama olucma
Canım en son kaç gün once negatifti ?Canım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
Çok şükür canım benim önemli olan düzenli artmasıCanım hamileyim şükürr değerim 53 ama düşük değil mi 2 gün sonra tekrar vericem kan
İilk lekeleme gibi oldu kahve sabahına regl oldum hiç ağrım vs yoktu benimHadi ya direk mi oldun leken vs olmadi mi hic benm hala göğüs hassasiyetim var dolgunlugum var sabahtan beri cnm hicbisey istemedi yani yemedim nolucaksa hizli olsun artik
İilk lekeleme gibi oldu kahve sabahına regl oldum hiç ağrım vs yoktu benim
Devam ediyo yani lekelenmenValla bende de sabah geldi akinti arada goruyorum sildigimde ama sag kasigim agriyo bayadir bilmiom ya neyse artik yarina cikar kokusu diyelim
Ara ara evetDevam ediyo yani lekelenmen
Anladım canım inşallah regle dönmez, sen ne zamandır deniyosunAra ara evet
Ayy İnşallah canımm bugün hiç aklım yerinde değil inanın adımı sorsanız cevap veremeyecek durumdayımCanımm hiç düşük değil çünkü daha çok erken endişe etme ben hatırlarsan 19 beta ile öğrendim o büyüyecek şimdi hızlıca
Aminn Allah razı olsun canımm benimmArtar o merak etme
Aminn Rabbim size de yaşamayı nasip etsin İnşallah en kısa zamandaaNe güzel bi duygu
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin , ovülasyon takibimi yapmıştınız
13 ünde negatifti canımCanım en son kaç gün once negatifti ?
Allah razı olsun canım çok sağ olunnÇok şükür canım benim önemli olan düzenli artması
Anladım canım inşallah regle dönmez, sen ne zamandır deniyosun
O zaman harika O gün yerleşmiş olsa bile 3 günde 53 e ulaşmış13 ünde negatifti canım
Ben bi düşük yaptım 3 ay oldu gebe kalamıyorum ovulasyon takibi yapmama rağmenİkinci ay cnm bu senin kac ay oldu
Ben bi düşük yaptım 3 ay oldu gebe kalamıyorum ovulasyon takibi yapmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?