Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ayyy canım Rabbim ikimizin de kucağına sağlıkla koydursun inşallah valla yarın bir kaset test yaparım ertesi gün veririm sanırım 2 günde bir yani bence öyle yapalım her gün az az öğrenmek daha da strese sokar insanı valla

O leke yerleşme olabilir canım bi kaçarımız yok maalesef yapıcaz o testleri

Çok sevindimmm hatırladım tabii benim idrarda pozitif çıktı ama daha kanı yeni verdim 2 saat sonra çıkacak sonuç hayırlısı olsun inşallah

Ay ben de perşembe sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum doktor beni tribe soktu diyorum hocam alt karnıma kramp giriyor sancı gibi regl sökülcekmiş gibi onun dediği de kimyasal olabilir 2 günde bir takip yapalım dedi ben de sağlık ocağında versem cok önemli değildir herhalde dimi

Canım bence doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyor ki kendilerini garantiye alsınlar yani ben bakıyorum burda 10 değerden bile yükselen ne insanlar var ayrıca chate sordum bak atıyorum yani dpo 12 ye göre gayet normal

Eklentiler

• IMG_6744.webp
    40 KB · Görüntüleme: 23
Dünde benim 1 damla açık kahverengi leke geldi bidaha asla gelmedi zaten bunlar yerlesmeyse bikac gün hatta 1 hafta sonra teste anca cikiyo ama ben duramiyorum iste

Korkudan tekrarlayamadım şeytan dürtüyor yarın sabah yapayım diye. Kendimi tutabilirsem 14ü sabah yapıcam bat günümde
Az önce testi yaptım oğlum bi kiziyo anne 14unde yap demedimmi şimdi niye yaptın diye sen çocuğunu dinle 14unde yap diyo dinliycem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…