- 28 Mayıs 2025
- 1.003
- 226
- 38
- 25
Hem sen kaç günün vardı reglineYok ona göstermem o hiç kaale almayı bide sürpriz yapcam ona oyuzden boşa heveslendirmeyim
Erken degilki canim 8inde olmam lazımdı geçtiAhahahha yarabbim ya erkenden ogrenip napcanyine beklicen
Ayyy canım Rabbim ikimizin de kucağına sağlıkla koydursun inşallahMerhaba tekrardan hatırlarsan bir diğer konu da daha erken olduğunu söylemiştim sana da Y Yorgunruhum hamilesin demişti de benim umudum yoktu geçen ay ki yalancı pozitifler yüzünden ama bu awox testi şans getirdibuarada aramızda 1 gün var ve bugün 12. Gün testimin sonucu 41,39 inşallah sağlıklı bir sekilde artar ne zaman tekrardan kan vermeyi düşünüyorsun
O leke yerleşme olabilir canım bi kaçarımız yok maalesef yapıcaz o testleriYa kızlar ben çok kararsızım test yapsammi yapmasam mi size belirtilerimi anlatayım siz bir akıl verin bana ya şimdi.ben yaklaşık 12 gün önce felan aşırı bir baş dönmesi yaşadım mide bulantisiyla beraber ama böyle aniden oldu sonra rahatsızlandim iyice kemiklerim sizliyordu böyle ve yine mide bulantisi istifra felan oldu 3 gün sürdü bu sonrada afif bir.pempe akintim oldu ertesi.gunde kahve rengi oldu ve kesildi şimdi yine ara ara mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum bu sabah da yine kahve içtim midem bulandı ogurtturdu böyle işte sizce ne yapam ben
Çok sevindimmm hatırladım tabiiMerhaba tekrardan hatırlarsan bir diğer konu da daha erken olduğunu söylemiştim sana da Y Yorgunruhum hamilesin demişti de benim umudum yoktu geçen ay ki yalancı pozitifler yüzünden ama bu awox testi şans getirdibuarada aramızda 1 gün var ve bugün 12. Gün testimin sonucu 41,39 inşallah sağlıklı bir sekilde artar ne zaman tekrardan kan vermeyi düşünüyorsun
Canim camdaki yansımayan kaynaklı galiba o çizgi ya Cook belirsiz çünküCanım foto at bakalım bir
8agustos batdi canimHem sen kaç günün vardı regline
Kesin hamişsin bak buraya yazıyorumÇok sevindimmm hatırladım tabiibenim idrarda pozitif çıktı ama daha kanı yeni verdim 2 saat sonra çıkacak sonuç hayırlısı olsun inşallah
Ay insallahh Nisan anneleri grubunda buluşmak dileğiyleKesin hamişsin bak buraya yazıyorum
Ay ben de perşembe sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum doktor beni tribe soktu diyorum hocam alt karnıma kramp giriyor sancı gibi regl sökülcekmiş gibi onun dediği de kimyasal olabilir 2 günde bir takip yapalım dedi ben de sağlık ocağında versem cok önemli değildir herhalde dimiAyyy canım Rabbim ikimizin de kucağına sağlıkla koydursun inşallahvalla yarın bir kaset test yaparım ertesi gün veririm sanırım 2 günde bir yani bence öyle yapalım her gün az az öğrenmek daha da strese sokar insanı valla
Hepimiz uğurlu geldik maşallah bu ay akıyooooAy insallahh Nisan anneleri grubunda buluşmak dileğiyle
Canım bence doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyor ki kendilerini garantiye alsınlar yani ben bakıyorum burda 10 değerden bile yükselen ne insanlar var ayrıca chate sordum bak atıyorum yani dpo 12 ye göre gayet normalAy ben de perşembe sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum doktor beni tribe soktu diyorum hocam alt karnıma kramp giriyor sancı gibi regl sökülcekmiş gibi onun dediği de kimyasal olabilir 2 günde bir takip yapalım dedi ben de sağlık ocağında versem cok önemli değildir herhalde dimi
Evet gerçekten maşallah darısı isteyen herkese insallahhhHepimiz uğurlu geldik maşallah bu ay akıyoooo
O bahsettiğin derinleeerrdeeenn gelen çizgiyi bende iki gün önce görmüştümBen zor seçiyorum gözüm bana oyun oynuyo galiba sizin görmeniz imkansiz
Üzerindeki camdan yansıma yapiyi bence o ya senin çıktımı pekiO bahsettiğin derinleeerrdeeenn gelen çizgiyi bende iki gün önce görmüştüm
Aynen oyle galibaO leke yerleşme olabilir canım bi kaçarımız yok maalesef yapıcaz o testleri
Korkudan tekrarlayamadım şeytan dürtüyor yarın sabah yapayım diye. Kendimi tutabilirsem 14ü sabah yapıcam bat günümdeÜzerindeki camdan yansıma yapiyi bence o ya senin çıktımı peki
Dünde benim 1 damla açık kahverengi leke geldi bidaha asla gelmedi zaten bunlar yerlesmeyse bikac gün hatta 1 hafta sonra teste anca cikiyo ama ben duramiyorum isteYa kızlar ben çok kararsızım test yapsammi yapmasam mi size belirtilerimi anlatayım siz bir akıl verin bana ya şimdi.ben yaklaşık 12 gün önce felan aşırı bir baş dönmesi yaşadım mide bulantisiyla beraber ama böyle aniden oldu sonra rahatsızlandim iyice kemiklerim sizliyordu böyle ve yine mide bulantisi istifra felan oldu 3 gün sürdü bu sonrada afif bir.pempe akintim oldu ertesi.gunde kahve rengi oldu ve kesildi şimdi yine ara ara mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum bu sabah da yine kahve içtim midem bulandı ogurtturdu böyle işte sizce ne yapam ben
Az önce testi yaptım oğlum bi kiziyo anne 14unde yap demedimmi şimdi niye yaptın diye sen çocuğunu dinle 14unde yap diyo dinliycem bakalimKorkudan tekrarlayamadım şeytan dürtüyor yarın sabah yapayım diye. Kendimi tutabilirsem 14ü sabah yapıcam bat günümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?