Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Cnm bunu atmistin artimed demistin demi yalanci pozitiflik olabilir bu baska markayla dene

Ahahhha ya ben biyle yapmam planladim vaalla
Zıbın vardı testi de üstüne koyduö mutfağa kalk dedim uyan mutfakta bir şey var geldi gördü orda yani inan testi yapınca diyecektim ama yalancı pozitiftir diye korktum kan verince dedim, inşallah hemen bebişin gelir de gönlünce yaparsın

Şimdi bu yaptığım testte cooooookkkk gerilerden gelen bi çizgi var gibide yok gibide acaba kendi kendime çizgimiz uyduruyorum ki oglenkinde yoktu ama

o da guzel cnm valla ben de nasil dayanicam bilmiom ins saglikli bir gebelik olur

Merhaba tekrardan hatırlarsan bir diğer konu da daha erken olduğunu söylemiştim sana da Y Yorgunruhum hamilesin demişti de benim umudum yoktu geçen ay ki yalancı pozitifler yüzünden ama bu awox testi şans getirdi buarada aramızda 1 gün var ve bugün 12. Gün testimin sonucu 41,39 inşallah sağlıklı bir sekilde artar ne zaman tekrardan kan vermeyi düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…