- 28 Mayıs 2025
- 1.003
- 226
- 38
- 25
Ahahhha ya ben biyle yapmam planladim vaallaİnan ben o an beynim durdu valla ayak üstü bir şeyler yaptım sabah 4 de gittim kan verdim adamın yanından kalkıpeve geldim sabah 5.30 da süpriz ben hamileyim
Elinde test kalmayacak lütfen sabırlı ol kız bak bana kendimi yirtsamda duruyorum ama sinirden de evdekiler gazabıma uğruyor yazık kocam 3 gündür kaçacak yer arıyorDuramiyorum himmet agabeyyyy
Cnm bunu atmistin artimed demistin demi yalanci pozitiflik olabilir bu baska markayla deneBende de
Bende yumurtlama diye umduğum günleri değerlendirdim ama o günden beri sadece su gibi akıntım geliyo daha iki üç gün oldu ve eşimle ilişki yaşarken aşırı Ağrı basınç hissediyorum sol tarafımda bide bazen göbek deliğimin altında ve özel bölgem de seyirme ve gıdıklama hissediyorum bu neden olabilir acaba bide sabah midem bulandı test yaptım acaba dedim geç döllenme olup bir önceki aydan kalabilirmi fln diye böyle bir şey çıktı dağınık ve dört saat sonra kayboldu
Zıbın vardı testi de üstüne koyduö mutfağa kalk dedim uyan mutfakta bir şey var geldi gördü orda yaniAhahhha ya ben biyle yapmam planladim vaalla
Tebrik ediyorum seni vallahiElinde test kalmayacak lütfen sabırlı ol kız bak bana kendimi yirtsamda duruyorum ama sinirden de evdekiler gazabıma uğruyor yazık kocam 3 gündür kaçacak yer arıyor
Zıbın vardı testi de üstüne koyduö mutfağa kalk dedim uyan mutfakta bir şey var geldi gördü orda yaniinan testi yapınca diyecektim ama yalancı pozitiftir diye korktum kan verince dedim, inşallah hemen bebişin gelir de gönlünce yaparsın
Ahahha at bakim nasilŞimdi bu yaptığım testte cooooookkkk gerilerden gelen bi çizgi var gibide yok gibideacaba kendi kendime çizgimiz uyduruyorum ki oglenkinde yoktu ama
Ben zor seçiyorum gözüm bana oyun oynuyo galiba sizin görmeniz imkansizAhahha at bakim nasil
Ahahhaah ya esine goster yarin sabah deneseydin keskeBen zor seçiyorum gözüm bana oyun oynuyo galiba sizin görmeniz imkansiz
Yarında deniycemAhahhaah ya esine goster yarin sabah deneseydin keske
İnşallaho da guzel cnm valla ben de nasil dayanicam bilmiom ins saglikli bir gebelik olur
Yok ona göstermem o hiç kaale almayı bide sürpriz yapcam ona oyuzden boşa heveslendirmeyimAhahhaah ya esine goster yarin sabah deneseydin keske
Ayyy hadi haber ver aşkımmmm
Amiinn canım Allah razı olsunÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkese
Evet canım gerçekten Allah razı olsunBacımm ben sana demedim mi bekle değer yükselebilir diyehaydi hayırlı olsun inşaAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ahahahha yarabbim ya erkenden ogrenip napcanYarında deniycem
Ahahhaa kız bu ne hızz dur azıcık zaman girsin arayaŞimdi bitane daha yaptim ve elde kaldı 3bide yarın sabah yaparim
Canım foto at bakalım birŞimdi bu yaptığım testte cooooookkkk gerilerden gelen bi çizgi var gibide yok gibideacaba kendi kendime çizgimiz uyduruyorum ki oglenkinde yoktu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?