Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Öyle yapıcam canım bekliycem testte almıyorum dayanamam yaparım diye inşallah kırmızılar gelmez de bende bebeğimi öğrenirirm

Kızlar 2 kesin tahminim 3 kez kimyasal gebelik yaşadım ikisi bu ay ve geçen ay üst üste oldu genetik test yaptırmak istiyorum şehir hastanesinin tıbbi genetik bölümünden randevu aldım direkt o randevuma giderek test verebilir miyim yoksa önce kadın doğuma gidip ordan doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor acaba bir de ücret ödeniyor mu sonuç kaç günde çıkıyor vs bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi

Ya benim adetim aşırı düzensiz ama son günlerde şüpheye düştüm göğüs hassasiyeti var dokununca ama sadece sağ göğüste solda yok denecek kadar az birde ergenlikte cikarmadigim sivilceler çıktı 1 haftadır köyde traktöre binmiştim ağır tasirsin da belim ağrır ya o şekilde bel ağrım oldu ama bidaha hiç olmadı test yapmaya korkuyorum bikacc kişi ay sen hamile misin bence öylesin deyince aklıma düştü hepten ama negatiften o kadar bikmisim ki test yapamıyorum olabilir mi sence

Ben oluyorum devam ediyor düşükten sonra hep pıhtılı oluyorum bir de sonraki aylara artık rabbim nasip etsin sağlıklı evlatlar

Hadi ya Allah yardımcın olsun cnm insallah bende sogan kuru yapicam birkac gun sabah aksam icerim bakalim artik hayirlisi ya

İnşallah canımm. Dün doktor 3 gün sonra tekrar gel kan ver dedi yarın mı gideyim dediği gibi 3.gün mü gideyim kan vermeye
Yarın git kuzum bence bende şimdi hastaneye gidiyorum yine kanamam var dua edin bana bebeğim benimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…