- 1 Ocak 2025
- 1.008
- 275
- 38
- 27
Benimde 3/4 gün gece parmak ucum kadar koyu pat kahverengi lekem geldi devamı yok zaten lekeden sonraki gün sabah yaptım test o dediğim deriiinleerrde ki çizgi vardı yada ben uyduruyorum bilemem ksksks leke de geceainde gelmişti. Yerleşmeyse birkaç gün geçsin dedim zaten yarın değil diğer gün adet tarihimDünde benim 1 damla açık kahverengi leke geldi bidaha asla gelmedi zaten bunlar yerlesmeyse bikac gün hatta 1 hafta sonra teste anca cikiyo ama ben duramiyorum iste
Yaaa evladın var Maşaallah Allah bağışlasınAz önce testi yaptım oğlum bi kiziyo anne 14unde yap demedimmi şimdi niye yaptın diye sen çocuğunu dinle 14unde yap diyo dinliycem bakalim
Belki geçti ünlenme falandır inşallah vardır bence iki gün sonra falan8agustos batdi canim
Dün yapmismi dedi yok dedim ozaman yarın yapsın diyoYaaa evladın var Maşaallah Allah bağışlasınbenim içinde sorar mısın bi abla daha var yarın mı yapsın 14 ünde mi diye
3/4 gün önce yazacaktım jsksns 3/4gün geldi demişim sadece bir kez leke oldu 3/4gün önce gece devamı olmadı bir dahaDünde benim 1 damla açık kahverengi leke geldi bidaha asla gelmedi zaten bunlar yerlesmeyse bikac gün hatta 1 hafta sonra teste anca cikiyo ama ben duramiyorum iste
Insallah yaBelki geçti ünlenme falandır inşallah vardır bence iki gün sonra falan
Off korkuyorum keşke 14 ü deseydi bana daDün yapmismi dedi yok dedim ozaman yarın yapsın diyo
Bana diyoki sen çok hızlı yapiyosun birgun durup birgun yapman lazım diyeDün yapmismi dedi yok dedim ozaman yarın yapsın diyo
Gerçekten insanın modunu düşürüyorlar bana da öyle geldi normal diye bence aynı değerde ilerliyoruzCanım bence doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyor ki kendilerini garantiye alsınlar yani ben bakıyorum burda 10 değerden bile yükselen ne insanlar var ayrıca chate sordum bak atıyorum yani dpo 12 ye göre gayet normal
Den dün yapmadığın için yarın yapman lazımmış dün yapsaydın 14uydu şansını kaybettinOff korkuyorum keşke 14 ü deseydi bana da
Çocuk bile farkında şu hızının lütfen duurr birazzBana diyoki sen çok hızlı yapiyosun birgun durup birgun yapman lazım diye
Ahahha masallah cocuk bu yasta biliyo ama biz dayanamiyozBana diyoki sen çok hızlı yapiyosun birgun durup birgun yapman lazım diye
Artık anasına okadar alıştıkiAhahha masallah cocuk bu yasta biliyo ama biz dayanamiyoz
Kaç yaşında oğlun sjsjks ne tatlıı yaa yerimmDen dün yapmadığın için yarın yapman lazımmış dün yapsaydın 14uydu şansını kaybettin
9a gircek çok saol canim Rabbım sizlerde nasip etsin insallahKaç yaşında oğlun sjsjks ne tatlıı yaa yerimm
Amiiiiin inşallah muhakkak sonucu yazEvet gerçekten maşallah darısı isteyen herkese insallahhh
Yarın yap bizede at bende 14unde inşallah insallahKaç yaşında oğlun sjsjks ne tatlıı yaa yerimm
Bnde 16 sinda fln yaparim hsjsjsj dayanabilirsemYarın yap bizede at bende 14unde inşallah insallah
1 saate yazacagim canimmmAmiiiiin inşallah muhakkak sonucu yaz
Oğlun yapsın demeseydi 14ü sabah beraber yapalım diyecektiiimmmYarın yap bizede at bende 14unde inşallah insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?