- 7 Ekim 2024
- 2.004
- 664
- 43
- 22
Aynen öyle yapıcam canım inşallah yarın müjdemi alırımHadi ya eczanenin uzakta olması kötü bari fazla aldır imkanın varsa elinde bulunsun kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapıcam canım inşallah yarın müjdemi alırımHadi ya eczanenin uzakta olması kötü bari fazla aldır imkanın varsa elinde bulunsun kuzum
Test yaptın mı canim sonucun ne çıktıBen kocamı bi eczaneye göndereyim de en iyisi yarın sabah yada bugün test yapayım![]()
Çizgi var sanki benmi yanlış görüyorum kuzumOradaki kadın bi bundan şikayet gelmedi demiş ama inanmıyorum
Ogustosdaydi canım bu mesajım evet yapmıştım hamileydim ama düşükle sonuçlandı maalesefTest yaptın mı canim sonucun ne çıktı
Var canım gayet net bi çizgi idrarı koyar koymaz çıktı ama güvenemiyorum işteÇizgi var sanki benmi yanlış görüyorum kuzum
Testler o kadar çok yanıltıyor ki normal inanman inşallah doğrudur kuzum yeniden yapsan varsa testin ikiside yanlış vermez herhaldeVar canım gayet net bi çizgi idrarı koyar koymaz çıktı ama güvenemiyorum işte
Var canım biraz idrarım biriksin yapıcam inşallahTestler o kadar çok yanıltıyor ki normal inanman inşallah doğrudur kuzum yeniden yapsan varsa testin ikiside yanlış vermez herhalde
İnşallah vardır kuzum aynı test ama yanlış pozitif verse bile hepsi aynı olmaz bence ya hepsinde yalancı pozitif vermez herhaldeVar canım biraz idrarım biriksin yapıcam inşallahama aynı test
Bilmiyorum ki canım şimdi yaptım yine aynı çıktıİnşallah vardır kuzum aynı test ama yanlış pozitif verse bile hepsi aynı olmaz bence ya hepsinde yalancı pozitif vermez herhalde
Biri sabah ilk idrarla diğeri gün içinde yaptığımİnşallah vardır kuzum aynı test ama yanlış pozitif verse bile hepsi aynı olmaz bence ya hepsinde yalancı pozitif vermez herhalde
Ayyy bence hamilesin kuzum kan ver bence inşallah hamielsinnn inşallahBiri sabah ilk idrarla diğeri gün içinde yaptığım
İnşallah canım ya Allah razı olsun bugün ikna edebilirsem gidicem kana yoksa yarın gider veririm sabah test yapıpAyyy bence hamilesin kuzum kan ver bence inşallah hamielsinnn inşallah![]()
Tamam kuzum haberet bizedeİnşallah canım ya Allah razı olsun bugün ikna edebilirsem gidicem kana yoksa yarın gider veririm sabah test yapıp![]()
Tamam canımTamam kuzum haberet bizede![]()
Canim kusura bakma niyetim seni üzmek degildi bende bebeğimi 21 günlük ken yeni kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum araştırman ilgimi çekti o yüzden sordumTest yaptın mı canim sonucun ne çıktı
Estağfurullah canım ne kusuru hamileliğin mi sonlandı yoksa bebeğin doğduktan sonramı kaybettin canım anlamayadim tamCanim kusura bakma niyetim seni üzmek degildi bende bebeğimi 21 günlük ken yeni kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum araştırman ilgimi çekti o yüzden sordum
Bebegim hipoplastik sol kalp sendromu hastasiydi dogum dan sonra tehsis konuldu iki günlükken acik kalp ameliyatı oldu 21 gün yogum bakimda kaldı dayanamadı daha fazla bebeğim kaybettim☹Estağfurullah canım ne kusuru hamileliğin mi sonlandı yoksa bebeğin doğduktan sonramı kaybettin canım anlamayadim tam
Oyyy allhim başın sagolsun canım çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasın inşallah rabbim yeniden bir evlat nasip eder inşallah canımBebegim hipoplastik sol kalp sendromu hastasiydi dogum dan sonra tehsis konuldu iki günlükken acik kalp ameliyatı oldu 21 gün yogum bakimda kaldı dayanamadı daha fazla bebeğim kaybettim☹![]()