• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Oradaki kadın bi bundan şikayet gelmedi demiş ama inanmıyorum

Eklentiler

• IMG_3391.webp
    IMG_3391.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 25
Canim kusura bakma niyetim seni üzmek degildi bende bebeğimi 21 günlük ken yeni kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum araştırman ilgimi çekti o yüzden sordum
Estağfurullah canım ne kusuru hamileliğin mi sonlandı yoksa bebeğin doğduktan sonramı kaybettin canım anlamayadim tam

Estağfurullah canım ne kusuru hamileliğin mi sonlandı yoksa bebeğin doğduktan sonramı kaybettin canım anlamayadim tam
Bebegim hipoplastik sol kalp sendromu hastasiydi dogum dan sonra tehsis konuldu iki günlükken acik kalp ameliyatı oldu 21 gün yogum bakimda kaldı dayanamadı daha fazla bebeğim kaybettim☹😔

Bebegim hipoplastik sol kalp sendromu hastasiydi dogum dan sonra tehsis konuldu iki günlükken acik kalp ameliyatı oldu 21 gün yogum bakimda kaldı dayanamadı daha fazla bebeğim kaybettim☹😔
Oyyy allhim başın sagolsun canım çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasın inşallah rabbim yeniden bir evlat nasip eder inşallah canım 🤲🤲

Back
X