Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk defa ovülasyon ile denedim 12si pikti gerekli değerlendirmeleri yaptım o günden beri ince ince kasık batmalarım bugüne kadar sürdü bazen daha sert ama regl gibi değildi sonra kaşıkla bacak arası kramp yaşadım iki gün bugün adet olmam gerekiyor olmadım midem alt üst durumda resmen yemek yesem bile midem çok kötü oluyor bulantı gibi değil böyle daha farklı bir şey içim çekiliyor yani mide bulantısından çok kötü oluyorum hiçbir regl belirtim yok ağrılarım dün kesildi bugün hiçbir ağrım olmadı sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yani 9 aydır deniyorum hep bir belirti yaşıyorum ama bu defa farklı şeyler hissediyorum. 6 gündür şeffaf parlak akıntım var yoğun bir şekilde sürekli hiç bu şekilde olmazdı gebelik olabilir mi ovülasyonum koyulaştı bu arada bugün adet günüm. Test ne zaman yapmalıyım innovita gebelik testi var elimde
Test yaparsanız gebelik varsa çıkar artık...

Test yaparsanız gebelik varsa çıkar artık...
Erken gebelik yaptım ama test bozuk gibiydi innovita negatif çıktı ama yani ben regl olacak olsam saati bile şaşmıyor hiçbir belirtim yok erken değil de kaset test mi yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_8448.webp
    IMG_8448.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 15
Erken gebelik yaptım ama test bozuk gibiydi innovita negatif çıktı ama yani ben regl olacak olsam saati bile şaşmıyor hiçbir belirtim yok erken değil de kaset test mi yapmalıyım
Bir iki gün bekle tekrarla canım testi inşallah hamilesindir 🤲🤲

Merhablar 5 ekimde adet oldm kasım 5 e çok var ama ben birkwç gündür erken belirtiler yaşıyorum. Canımın birşeyler çekmesi ani dugu değişimleri fazla uyku kalça ve karın kasık ağrısı adetime baya var bu kadar erken adet belirtisi hiç yaşamadım test yaptım negatif.

Eklentiler

• IMG_2624.webp
    IMG_2624.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 8
İnşallah zaten daha bir günlük bir gecikme yani hala daha regl ağrım yok yalnız çok fazla akışkan akıntım var ya bu bana ümit veriyor
Olabilir canım kesin bir belirti diyemem bunlar ama tabiki oladabilir hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırsın

Back
X