- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
yerlesme kanamasi yasayan oludumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah. Kusura bakma yeni yaziyorum giremedim bi süre. Adet oldugun gunden baslayip sonuna kadar sabahlari ac karnina maydanoz ve sogan suyunu iceceksin kucuk bi cezvede hazirla 6 7 dal maydanoz ve ceyrek sogan kaynat ic. Sonra 3gun ac karnina ebegumeci ve zeytin yagini kaynat ve buharina otur kendini battaniyeye iyice sar yuzunde dahil iyice terledikten sonra battaniyeyi acmadan yarim saat uzan. Bunu da adetliyken yapiyosun. Karisik olmamistir inşaallah.takildigin yerde sorabilirsin canimayyy maşallah Allah bize de nasip etsinmaydanoz suyu ve buhar banyosunu ayrıntılı yazar mısın? onları bilmiyorum ben belki faydası olur
![]()
hadi hayirlisi tatlim insallah sahlikli bj sekilde artis olurArkadaslar merhaba;
Ben bir yildir bebis istiyordum ancak bir turlu olmamisti kismet bu ayaymistabi daha dr a gitmedim. Neyin etkisi olmustur bilmiyorum ama onceki ay sogan kurunu yaptim esimde keciboynuzu kuru yapti hatta aksamlari bende ictim ondan. Bende sogan kuru yaptigim ay asiri kanamam oldu korktum hatta ama sukurler olsun bu ay adet olmadim ve beta hcg 86 cikti. Belki birilerine daha faydasi olur diye yazmak istedim. Lutfen sizde dualarinizi eksik etmeyin hayirlisiyla kan degerim artis gostersin
![]()
Inşallah canım dualarım seninle olsun hayırlı haberine yazarsan sevinirimArkadaslar merhaba;
Ben bir yildir bebis istiyordum ancak bir turlu olmamisti kismet bu ayaymistabi daha dr a gitmedim. Neyin etkisi olmustur bilmiyorum ama onceki ay sogan kurunu yaptim esimde keciboynuzu kuru yapti hatta aksamlari bende ictim ondan. Bende sogan kuru yaptigim ay asiri kanamam oldu korktum hatta ama sukurler olsun bu ay adet olmadim ve beta hcg 86 cikti. Belki birilerine daha faydasi olur diye yazmak istedim. Lutfen sizde dualarinizi eksik etmeyin hayirlisiyla kan degerim artis gostersin
![]()
Canim ya insallah rabbim nasip ederArkadaslar aranıza yeni katıldım.bizimde bebeğimiz olmuyor.12 yıldır güzel bir haberi bekliyip duruyoruz.bu siteyide uzun zamandır takip ediyorum. Artık her ay umutlanmak ve sonrasında hep hüsrana uğruyorum,Rabbim isteyen tüm kadına bu duyguyu yaşatsin.artık benim bir umudumda kalmadı. Ama sizin için çok dua ediyorum.
Ne kusuru canim hepimiz ayni dertten muzdaripiz sıkma canini allah buhuk olur insallah tatlimEn uzucusu aynı hem cinslerimin sürekli niye yapmıyorsunuz. Yapın artık demelerinden çok yoruldum.bildikleri halde sırf can acitmak için soruyorlar.ortamda bir bebek olsa aaa verin sevsin duygularini tatmin etsin gibi bursuru şey. Kimseye hata eşime bile his ettirmeden için için kahroluyorum. Rabbimden duam isteyen herkeze versin.analık duygusunu yatırım. Kusura bakmayın buraya bunları yazmamin nedeni kimseyele konusamadigim için yazdım. .
Çok tsk ederim canimCanim ya insallah rabbim nasip eder![]()
Sağol canım.sorma o kadar bunalıma soktular ki artık eve kapatim kendimi ailemle bile görüşmek istemez hale geldim eşime beli etmemek için çok uğraşıyorum.kolum kanadim kırık sanki.12 yıldır hüsranı yetmez gibi birde cevremdekilerin ezmeleeri canıma tsk etini. Allah kimseye böyle şeylerle yasatmasinAllah büyük canim olur inşaallah.benim 9sene sonra oldu herseyin bi zamani var ve ben allahtan hep hayirli zaman hangisiyse onu istedim.. Dengesiz insanlar hic susmaz marifet cocuk dogurmakta degil bi anlasalar.. Bile bile hamile haberleri vermeler bilmem neler bosver.. Dra gitmissindir elbet bu süre icinde degil mi
Sağol canım inş bu yeni yılda hepiniz bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklariniza alirsiniz. Dualarım sizinleNe kusuru canim hepimiz ayni dertten muzdaripiz sıkma canini allah buhuk olur insallah tatlim
Inşallah canım. Daha çok yeni evlisin cnm kafan a takma olur.takarsan kendini üzer ve strese sokarsin. Streste olumsuz etkiliyor,inş çok güzel haberler alırsın 2017 bebisinle beraber olursunSelam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. . 8 aylık evliyim. Evliliğimin ilk 5 ayı vajinismus hastalıgını yenmekle geçirdim. Ve ondan sonra hiç korunmadım . İki aydır kafaya takmaktanmı olmuyo acep. İnş tez zamanda isteyen herkes bebiş sahibi olur 2017 yılı bizim yılımız olur
Cnm seni çok iyi anlıyorum 12 yıldır her ay yaşadım.halada aynı. Ama inş senin olucak tüm kalbimle sana ve diğer arkadaslara dua ediyorum,Rabbim isteyen herkeze versin.Kafaya takmamakla stres yapmamakla da olmuyoki her ay yeni umutlar yeni hayalkirikligi![]()