- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
bebegim bunu iliskiye girdikten sonra yapiyosun zaten hamikelik doneminde yapma iliskiden sonra sicak uygulayinca yumurtalar harekete geciyo sen bilirsin yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım Allah razı olsun hepinize şifa olur inşallah . Adet olunca yapacak size de bol bol dua edecem :)Adet olduğun gün maydanoz ve çeyrek soğanı kaynatıp iciosun sabahları aç karnına adetin bitene kadar. Buhar banyosu da 3 gün yapicaksin ebegumeci bi su bardağı zeytinyağı kaynatip buharina oturcaksin..
Haa tamam canım ilişkiye girdikten sonra olabilir ben nedense tüp bebekle kiyasladim orda bebek döllenmiş oluşmuş falan oluyor ya hanibebegim bunu iliskiye girdikten sonra yapiyosun zaten hamikelik doneminde yapma iliskiden sonra sicak uygulayinca yumurtalar harekete geciyo sen bilirsin yinede
İnşaallah canim... rabbim gonlunuzden gecenin hayırlısıni nasip etsinÇok sağol canım Allah razı olsun hepinize şifa olur inşallah . Adet olunca yapacak size de bol bol dua edecem :)
Biliyorum canım ama gidemedim ki hiç aslında bize de baya yakın ama kısmet olmadı . İyi hatırlattın bunu eşime söyleyeyim de gidelim inşallahya orad yani mardin ve diyarbakirin orda bir turbe var sultan seyhmus turbesi duymadinmi hic
Böyle şeylere inanırım turbeni mutlaka ziyaret etmelisin sıla i rahim oluyor senin için zaten Canım. Sevindim senin adına benim eşim.polis o yüzden yoğun çalışıyor pek gidemedik tekke turbelere doktora da genelde yanlız gitmek zorunda kalıyorum mecburenorasi benim koyum ve benim bir daha kimyasal gebelik olusursa gelicem oraya bi adakda adicam benim dedem sultan seyhmus bana burdakiler oraya git diyor
Amin canım.. . İnşaallah.. herseyin bi zamani var.. rabbim hayırlısini nasip etsin. İnşaallah hayırlı haberlerinizi duyarım. ...ne guzel rabbim sana onu nasip etmis allah sana bagislasin insallah.. ikinciyide nasip eder insallah
Ben hiç kullanmadım canım .gerek duymadım biz iskalamiyoruz pek zaten benim yumurtam erken catliyor kalitesiz olduğundan oda tutmuyor zaten . Sen takibini yap mutlaka faydalı olur sanabu arada kizlar ovulasyon testide aldim benn kullandinizmi hic
Burda mahalle ebeleri varmış bu konuda bi fikrin varmı canım. Ben buraya gelince duydum ama mardinde bulamadım vardır elbet ama çok bilgisizim bu konuda çok arastirmadimbu arada kizlar ovulasyon testide aldim benn kullandinizmi hic
Geç yumurtlamak çok güzel valla çok mutlu oldum kaliteli yumurta yavaş yavaş oluşur ve bebek olma ihtimali çok yüksektir. Evet gününü tutturan hamile kqliyo maşallah :)aldim ben gec yumurtluyum valla kullanmaya basladim kirmizilari yakalarsam hemen faaliyete giricem onuda cok arastirdim onunla yumurta takibi yapip hamile kalan cok