HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

canim kiyamam rabbim yardimcin olsun bidaha olur insallah dene sogan suyunu ben denedigim ay hamike kaldim kimyasal gebelikti gecen ay yine kimyasal gebelik gecirdim ve bu ayda yaptim suan adetime 5 gun kaldi hayirlisi insallah

canim kiyamam rabbim yardimcin olsun bidaha olur insallah dene sogan suyunu ben denedigim ay hamike kaldim kimyasal gebelikti gecen ay yine kimyasal gebelik gecirdim ve bu ayda yaptim suan adetime 5 gun kaldi hayirlisi insallah
kimyasal gebelik nasil oluyor ve nasil anlasiliyor ? Bende dusukten sonra ilk adetimi oldum bana 3ay beklememi soylediler rahim kendini toplasin diye ama icim icime sigmiyor biran once hayirlisi ile anne olmak istiyorm.

valla canim doktora gore bebek sagliksiz olunca vucut hamileligi kendiliginden sonlandoriyormus . bana gore tip bazen herseye care olmuyo bi uerde bitkisel kurler ve koca karilar devreye giriyor. bir akrabamiz var ablamda benim gibi cocuk sahibi olmaiyordu ve bu kadinin yanina gitti hamile kaldi bebek yuvasi kayiymus zamanla agir kaldirmaktan bana seninde baya kaymis diyip duzelti ve hamile kalacaksin dedi belim gevsek oldugu icin bebek yuvasida yukari kaydigi icin tutunamiyomus. nice tup bebek tedavisi goren insanlar yillardir ugrasanlar kadinin elindem hamile kaldi

valla canim doktora gore bebek sagliksiz olunca vucut hamileligi kendiliginden sonlandoriyormus . bana gore tip bazen herseye care olmuyo bi uerde bitkisel kurler ve koca karilar devreye giriyor. bir akrabamiz var ablamda benim gibi cocuk sahibi olmaiyordu ve bu kadinin yanina gitti hamile kaldi bebek yuvasi kayiymus zamanla agir kaldirmaktan bana seninde baya kaymis diyip duzelti ve hamile kalacaksin dedi belim gevsek oldugu icin bebek yuvasida yukari kaydigi icin tutunamiyomus. nice tup bebek tedavisi goren insanlar yillardir ugrasanlar kadinin elindem hamile kaldi
hangi sehirdesiniz ? Zamaninda annemde hamile kalamiyormus megersem rahmi tersmis dedigin gibi bi kadina goturmusler karnina dokunarak rahmini duzeltmis ve bana hamile kalms yani gercektn bu islerden anlayanlar var benim cevremde yok ayni sehirdeysek beni yonlendirirdn

canim arastirsana vardir illaki ya ozellikle adanadaysan muhakka vardir arastir derim ben halk dilinde mahalle ebeleri diyolarmis burdaki bi arakadas yazmisti bi arastir belki denk gelirsin kadin kismi bilir bi seyleri ayrica yeni kaybetmissin bebeisi bencede ara ver belki zaralidir

İki tüp bebek tedavisi gördüm ama negatif sonuç aldım. Erken menapoz benimkisi :KK43:
çok geçmiş olsun. İbrahim Saraçoğlunun kürleri var erken menepoz için, onları uyguladın mı? benim fsh hormonum yüksekti 14tü. testere dişli aslan pençesi kürü yaptım kendime şimdi 9 a düşmüş. devam edicem bende inşallah. sende ümidini kesme, rabbim ol derse olur :KK16:

kızlar, kisti olmayan da soğan kürü yapabilir mi? zararı olur mu acaba?
evet İbrahim Saraçoğlu her kadın mutlaka senede en az bir kere yapmalı, rahim dostu diyor. özellikle polikistik over sendromu olan bayanlar 15gün kür yapmalıymış. Bende başladım bakalım rabbim hepimize şifa versin:KK16:

Bende allahin izniylen sogan ve maydanoz suyuyla hamile kaldım... ebegumeci içine zeytin yağıyla buhar banyosu yapmıştım.bidaha ki ay adet olmadımm.. elhamdulillah kızım 11aylik oldu.
ayyy maşallah Allah bize de nasip etsin:KK49: maydanoz suyu ve buhar banyosunu ayrıntılı yazar mısın? onları bilmiyorum ben belki faydası olur:KK15:

aldim ben gec yumurtluyum valla kullanmaya basladim kirmizilari yakalarsam hemen faaliyete giricem onuda cok arastirdim onunla yumurta takibi yapip hamile kalan cok
bu geç yumurtlama erken yumurtlama olayını nasıl anlıyorsunuz:olamaz: benim bildiğim klasik adetin 14. günü yumurtlama dönemi. acaba benim de erken veya geç yumurtlama dönemim mi var:KK42:

yok kuzum ya ablaminda olmuyodu bitane akrabalari var yillardir cocugu olmayana bu tedaviyi uygulayip karnina kup atiyo ablamada yapti ve o ay hamile kaldi bende gittim ayni seyi yapiyorum gecen ay yaptim hamile kaldim kimyasaldi bu ay yine deniyorum
ne küpü canım nerede oluyor bu olay hangi şehir benim de bebeğim olmuyor

Back
X