Tedavi derken ; kadin dogum Dr.una muayene olduktan sonra yumurtlamani düzenli kontrol ettirirsen kısa sürede bebeğini kucağına alırsın canım. Ben adetimin son gunü gidiyordum ultrason ile bakıyordu sonra adet oldugum günden 13 gun sayarak aynı ay icinde 2. Kontrole gidiyordum alttan muayene oluyordu aynı ay icinde ,Dr bana söylüyordu 3 güne yumurtaların catlar bu günlerde iliskiye ağırlık verin diye 4ay sürdü bu sekilde 3.ayin sonunda hamile kalamıyorum diye spora başladım :) en son 4. Ayda yumurtlama günümde catlatma ignesi oldum .veeeee Mart ayı sonu bebisin gelecegini öğrendik .vucudunda neler olduğunu bilerek takip et kendini ve olmuyor diye olumsuz sinyal vermey bırak vücuduna ben spora başladım kafamı dağıtmak icin hemen kaldıMaalesef benim sonuç yine hüsranbir süre bu konuyu düşünmeyeceğim artık. Tedaviye başlatır inşallah doktor. Hoşça kalın.
Merhaba kızlar bizim de bebeğimiz olmuyor 9 aydır.benim sorunum yok ama eşimin sperm hareletsizliği var ve varikosel ameliyatı desi doktor ama ben olmasını istemiyorum iyice araştırmadan.bir sene önce hamile kalırım diye korkarken şimdi bu durumdayımçok üzgünüm ama eşime destek olmak zorundayım.bol bol dua edeceğiz dua her kapıyı açar...
Merhaba kızlar bizim de bebeğimiz olmuyor 9 aydır.benim sorunum yok ama eşimin sperm hareletsizliği var ve varikosel ameliyatı desi doktor ama ben olmasını istemiyorum iyice araştırmadan.bir sene önce hamile kalırım diye korkarken şimdi bu durumdayımçok üzgünüm ama eşime destek olmak zorundayım.bol bol dua edeceğiz dua her kapıyı açar...
canım ne güzel imkanın varmış gitmişsin. Benim yaşadığım şehirde özel hastane yok. Önümüzdeki cumartesi samsuna gideceğim o yüzden. Klomen başlatmasını isteyeceğimTedavi derken ; kadin dogum Dr.una muayene olduktan sonra yumurtlamani düzenli kontrol ettirirsen kısa sürede bebeğini kucağına alırsın canım. Ben adetimin son gunü gidiyordum ultrason ile bakıyordu sonra adet oldugum günden 13 gun sayarak aynı ay icinde 2. Kontrole gidiyordum alttan muayene oluyordu aynı ay icinde ,Dr bana söylüyordu 3 güne yumurtaların catlar bu günlerde iliskiye ağırlık verin diye 4ay sürdü bu sekilde 3.ayin sonunda hamile kalamıyorum diye spora başladım :) en son 4. Ayda yumurtlama günümde catlatma ignesi oldum .veeeee Mart ayı sonu bebisin gelecegini öğrendik .vucudunda neler olduğunu bilerek takip et kendini ve olmuyor diye olumsuz sinyal vermey bırak vücuduna ben spora başladım kafamı dağıtmak icin hemen kaldı
ALlah tez zamanda sana da nasip etsin canım
Canm proxed plus kullansn esin hiziMerhaba kızlar bizim de bebeğimiz olmuyor 9 aydır.benim sorunum yok ama eşimin sperm hareletsizliği var ve varikosel ameliyatı desi doktor ama ben olmasını istemiyorum iyice araştırmadan.bir sene önce hamile kalırım diye korkarken şimdi bu durumdayımçok üzgünüm ama eşime destek olmak zorundayım.bol bol dua edeceğiz dua her kapıyı açar...
Canım bir doktora daha gidecek bakalım o ne diyecek ona göre ya ilaç kullanacağız ya da varikosel ameliyatı olacak artık.o ilaç hızını artırıyor mu ki?Canm proxed plus kullansn esin hizi
Merhaba arkadaşlar. Ben dün doktora gittim. Dört aydır bebek olmadığını söyleyince hormon testi yaptırdı.
En düşük seviyede polikistik over çıktı. Yani adetlerim düzenli olsa bile olabiliyormuş böyle bir şey. Böyle bir türü de varmış.
İnsülin direncim vardı zaten. Eşime test yapacaklar. Eğer onda bir sorun yoksa ben ilaca başlayacağıminşallah bu ay olur da hiçbirine gerek kalmaz
Benim hiçbir şikayetim yoktu ama beş tane miyomum olduğu ortaya çıktı. Onları aldılar. Ameliyattan sonra regl olmadan bir gün önce ve bir gün sonra koyu renk akıntım olmaya başladı. Bu sefer gittiğimde dört aydır olmadığını ve akıntıyı söyledim. Yani ben bir şeyin yolunda olmadığının farkındayım dedim. Kan testi yaptırdı. Testosteron seviyem üst sınıra yakın. Diğerleri normal. Benim istenmeyen tüyüm biraz fazla ama bu yapısal yani anneme çekmişim. Hormon testi yaptırmak zor değil. Bence yaptırın. Hatta hamile kalmadan tüm rutin testleri yaptırmak lazım. Hamileliğe hazırlık için. Mesela bazı kadınlar ancak hamile kalınca kontrol olmak akıllarına geliyor. Sonra kansızlık çıkıyor, b12 eksikliği çıkıyor. İlaç kullanmaya başlıyorlar. En iyisi önceden gitmek. Tavsiye ederim. Hatta daha önce de yazmıştım. Ben dişçiye bile gittim kontrole. Hamileliğin ilk üç ayında kesinlikle diş tedavisi yapılmıyor.Peki pko belirtileriniz varmıydı kilo veya kıllanma gibi adet gecikmesinden hariç ?eğer özel değilse tabi. Benimde adetlerim düzenli ama şüpheleniyorum bazı şeylerden o yüzden sordum
Ben ağrı kesici bile içmem. Keşke ilaç kullanmasam ama benim toplamda 18aydır olmuyor. Miyom baskı yaptığı için olmuyor dediler ameliyat oldum. O kadar acı çektim. Ameliyattan sonra yedi aydır da garip şekilde koyu renk lekelenme oluyor. Hiç olmazdı. Bir sorun var yani. Şu an ne ilaç verseler içerim çünkü artık bıktım. Dizlerim havada saatlerce beklemekten. Her ay plan yapıp hayal kırıklığına uğramaktan. Hasta olup doktora gidiyorum. Belki hamileyimdir diye düşünüp ilaçları içiyorum. Bir buçuk yıl dile kolaymerhaba, bir arkadasımda 6. ayında hamile kaldi catlatma ignesiyle. Pko ve tiroidi vardi, bir de kafaya cok takıyordu. Ne zmanki bu ay da olmaz nasıl olsa dıye dusundu o ay hamile kaldi, tabi igne faktoru de var. Ve yine tiroidli baska bir arkadasim ilk geceden hamile kalıp kucagına aldı bile. Tavsiyem, bir iki ay daha sabirli olmanız. Hersey nasip, ilaclar da her zaman iyi olmuyor ki... Allah isteyen herkese versin insallah.
Seni anlayabiliyorum .Benim daha 3 ay olmasına rağmen çok zor gerçekten.Bende de belirti yok aslında ama ergenliğimden beri hep bi sivilce problemim vardı bekarken de adet düzensizliklerim oluyodu son 2 senedir düzenli sayılabilir adetlerim.yani 26 27 28 29 30 arasında değişiyo her ay mutlaka oluyorum ama günü gününe değil bu bi sorun mu bilmiyorum. çünkü bazı arkadaşlarımın saati bile şaşmıyomuş.Başka bi belirtimde yok tüylenme kilo vs sadece cildim yağlı ve hassas sivilceye yatkın yani bunu bi yerde okumuştum pko belirtisi diye .bi arkadasım 100 kilonun üzerinde depresyon problemi yasadı ama hayatı boyunca adeti hiç şaşmamış ilk ayında da gebe kaldı yani kısacası bazıları dış etkenlerden çok çabuk etkilenirken bazıları da ne olursa olsun düzeni bozulmuyo.Mesela benim hafif kilo alsam veya moralim bozulsa veya hava değişikliği hemen etkileniyo adetim. ne kadar mutluysam adetim de okadar düzenli oluyo.sanırım kafayı rahatlatmak gerekiyo o da biraz zor inş başarabilirim.Ben ağrı kesici bile içmem. Keşke ilaç kullanmasam ama benim toplamda 18aydır olmuyor. Miyom baskı yaptığı için olmuyor dediler ameliyat oldum. O kadar acı çektim. Ameliyattan sonra yedi aydır da garip şekilde koyu renk lekelenme oluyor. Hiç olmazdı. Bir sorun var yani. Şu an ne ilaç verseler içerim çünkü artık bıktım. Dizlerim havada saatlerce beklemekten. Her ay plan yapıp hayal kırıklığına uğramaktan. Hasta olup doktora gidiyorum. Belki hamileyimdir diye düşünüp ilaçları içiyorum. Bir buçuk yıl dile kolay
Ben her yıl gidiyorum doktora. Kanserde erken tanı için bu şart zaten. Şimdiye kadar hiç dememişlerdi. Sanki şikayetlerime bir sebep bulmak için söylemiş gibi geldi şimdi de. Liseden beri her yıl hormon be kan testlerimi yaptırıyorum. Eşimin çocuğu oluyorsa bana tedavi başlanacak. yani hemen tedavi gerekli bile demedi. Çok arada kaldım bu yüzden. Samsun Medicana da Prof. Cazip Üstün e gidiyorum. Çok da iyi olduğu için güvenmek istiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım.Seni anlayabiliyorum .Benim daha 3 ay olmasına rağmen çok zor gerçekten.Bende de belirti yok aslında ama ergenliğimden beri hep bi sivilce problemim vardı bekarken de adet düzensizliklerim oluyodu son 2 senedir düzenli sayılabilir adetlerim.yani 26 27 28 29 30 arasında değişiyo her ay mutlaka oluyorum ama günü gününe değil bu bi sorun mu bilmiyorum. çünkü bazı arkadaşlarımın saati bile şaşmıyomuş.Başka bi belirtimde yok tüylenme kilo vs sadece cildim yağlı ve hassas sivilceye yatkın yani bunu bi yerde okumuştum pko belirtisi diye .bi arkadasım 100 kilonun üzerinde depresyon problemi yasadı ama hayatı boyunca adeti hiç şaşmamış ilk ayında da gebe kaldı yani kısacası bazıları dış etkenlerden çok çabuk etkilenirken bazıları da ne olursa olsun düzeni bozulmuyo.Mesela benim hafif kilo alsam veya moralim bozulsa veya hava değişikliği hemen etkileniyo adetim. ne kadar mutluysam adetim de okadar düzenli oluyo.sanırım kafayı rahatlatmak gerekiyo o da biraz zor inş başarabilirim.
doktora gitmiştim hormonlara bakılmadı ama ultrasondan baktı bi sorun yok dedi heralde ultrasonda gözükürdü olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?