Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar
Namazda secdede nasıl duruluyorsa öyle. Bu tabir hoş değil ama tıpta kullanılıyor. Mesela bağırsak ile ilgili hastalıklarda doktora gidince genelde doktor 'secde durumuna gel' der ve öyle muayene eder.nasıl secdeye yatar gıbı cnm anlamadımkı???
Namazda secdede nasıl duruluyorsa öyle. Bu tabir hoş değil ama tıpta kullanılıyor. Mesela bağırsak ile ilgili hastalıklarda doktora gidince genelde doktor 'secde durumuna gel' der ve öyle muayene eder.
Ya kurşun kalemle yazarsak ? O zaman hiç çıkmaz :) :) şaka bir yana batıl inançlar sağlığınıza da zarar verebiliryeni bişey duydum sizlerede söyleyim dedim
bir kagıda meryem suresinin 19 21 22 ayetini
yasin suresinin 82 83 ayetlerini
bir kagıda yazıp suya atıp hikmetini Rabbinden dileyerek kagıttan yazı silinesiye kadar içerse inşallah kabul oluyor
diye söylendi bana sabah yazıp sürahiye attıım bir de meryem suresi okudum iftardan sonra içmeye başlayacam hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler paylaşmak istedim
canım aynı ağrı bende her ay oluyor. tam bir hafta öncesinde başlıyor. doktora gittim. göğüslerin büyüdüğü için oluyor,dedi. inşallah vardır canım bebiş.Kizlaaarrr yrn regl olcam ama 10 gün önce goguslerimde hiç olmayan bi acı basladi uçları kopacak gibi şişlik yok bugun test yaptım dayanamayip negatif çıktıerken mi yaptım ki yaaa ben bu ay çok inanıyorum var mı bu deneyimi yaşayanlar bi aydinlatin lütfen
Inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin bebisini benim ağrı diil de acı yaniyo gibi sanki bide reglm 2 gün geçti dün çok açık kahve bi akıntı geldi ama devamı gelmedi çok umutlandim bu ay inşallah vardır inşallah sizin de eşinin ameliyatı ise yaramistir ve gelir bebisiniz offf offf ne kadar zormuş bebek yapmak :)canım aynı ağrı bende her ay oluyor. tam bir hafta öncesinde başlıyor. doktora gittim. göğüslerin büyüdüğü için oluyor,dedi. inşallah vardır canım bebiş.
biz de eşime iki ay sonra sperm testi yaptıracağız. inşallah ameliyat işe yaramıştır. yoksa tüp bebek bile yaptıramıyoruz
Canlarım ben yeni katıldım benim bir kızım var ikinci bebeği istiyoruz oğlumuz olsa iyi olur ben ovulasyon testi yaptım bugun çift çizgi çıktı şükür.yarın ve öbür gün eşim Çalışıyor bugun değerlendirsek olurmu.çok tşk şimdidenKizlaaarrr yrn regl olcam ama 10 gün önce goguslerimde hiç olmayan bi acı basladi uçları kopacak gibi şişlik yok bugun test yaptım dayanamayip negatif çıktıerken mi yaptım ki yaaa ben bu ay çok inanıyorum var mı bu deneyimi yaşayanlar bi aydinlatin lütfen
Canımmm sonuç nedir. İnşallah kanda da çıkmıştır. Seninle durumumuz aynı. Ben de miyom ameliyatı oldum ama eşimin de spermi yokmuş. İnşallah pızitif çıkmıştır :) :)Kizlaaaaaaar sabah ikinci çizgiyi gördüm silik de olsaaaaa :) yrn kan vercem hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli doğar insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?