Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Merhaba, Bhcg degerin düşük, ama bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır mutlaka sıkıntıların için doktoruna danışmalısın. daha yeni evlisin ve çok gençsin kafanı bu kadar takmamalısın herşey iyi olur kısa zamanda bebegine kavuşmanı dilerim:)

bakalım hemşiremde dedi haftayas gwl bakalım dedi tekrarda p.tesi gtcem bakalım

canım seni merak ettim. bir yazdın yok oldun? sonuç nedir? inşallah pozitif çıkmıştır. güzel haberi bekliyorum.

Kanda 141.9 çıkmıştı canım ertesi gün pembe bi akıntıyla acile gittim değer düşmüştü 135 e kimyasal gebelikmis düşukle sonuçlandı yani

5 ay çok erken bir zaman. Doktorlar en az 1 yıl deneyin diyorlar. Bence birkaç ay daha denedikten sonra çok iyi bir doktora git. Tüplerine falan baksınlar; bir sorun varsa tedaviye hemen başlarsın.

canım secdeye yatar gibi yapınca akıyor ama spermler ya durmuyorki anlamadım ben

Kanda 141.9 çıkmıştı canım ertesi gün pembe bi akıntıyla acile gittim değer düşmüştü 135 e kimyasal gebelikmis düşukle sonuçlandı yani
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. İnşallah yine olur. Demek ki bir sorun yok. Bak benim yirmi iki aydır hiç olmuyor. İnşallah aynı mutluluğu yine yaşarsın da sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Ne kadar güzel aynı şehirdeyiz doktora gidiyor musun?? önerebileceğin biri var mı?? bir kaç ay önce gittim bir doktor vardı oda istifa etmiş benim şansıma
kızlar hala buralarda mısınız bilmiyorum ama ben artvin de çalışırken 2007 yılında yılın hekimi ödülünü almış bir kadın doğum uzmanı vardı 6.ayına kadar kızıma o baktı..aydın a geldi bi klinik açtı hasan akalın drun adı..şiddetle tavsiye ederim..artvin hatta tüm doğu karadeniz bölgesindeki kadınların hepsini doğurttu o kadar mükemmel bir insandır..hem hiç pirpirikli biri değildir,hem de hiç ilgilenmiyormuş gibi görünür ama bebeğin herşeyini hem de ilk haftalarda söyler..

Buralardayım canım ben o istifa eden doktorumu buldum özelde çalışmaya başlamış geçen ay göründüm herşeyim bakıldı normal çıktı bir tek rahim filmi kaldı oda eşimde bişey çıkmazsa öyle çekilir dedi.. eşim daha görünmedi.. o doktorun adını duymuştum eşimde göründükten sonra ona gidebilirim belki sağ ol söylediğin için canım..

rica ederim canım..benim kızım daha 7 haftalıkken %100 düşük riskin yok gebelikten önceki hayatına her şekilde dvm edebilirsin dedi..standartlarda bir bebek olacak 3-3.5 kg arasında değşir kilosu dedi..kızım 3320 doğdu gerçekten de çok güzel bir gebelik geçirdim..27.000 tane kadın doğurtmuş adam artık sezeryanlara fln gözü kapalı giriyordu düşün artık:) bizim bir arkadaş hasan bey için karıların yüzünden gebe olup olmadğını anlar derdi düşün artık..

Eşim giderse bende o doktora gideyim bari bi görüneyim hiç ilaç kullanmadım ama artık beklemek istemiyorum 3 ay sonra
2 yıl olacak evlendiğimiz..

Eşim giderse bende o doktora gideyim bari bi görüneyim hiç ilaç kullanmadım ama artık beklemek istemiyorum 3 ay sonra
2 yıl olacak evlendiğimiz..
bence git kesinlikle...inşallah bi probleminiz yoktur eşin ve senin ki yoktur bence...Rabbim tez zamanda bebeğini önce içine sonra kucağına versin...mükemmel ötesi bir duygu..

bence git kesinlikle...inşallah bi probleminiz yoktur eşin ve senin ki yoktur bence...Rabbim tez zamanda bebeğini önce içine sonra kucağına versin...mükemmel ötesi bir duygu..
sağ ol canım bu mesajı görüpte yazdığın için.. Düşünmesi bile insanı mutlu ediyo dün akşam elim ayağımdan bişey boşaldı banyoda oturdum kaldım eşim hemen bebek mi geliyo yoksa diyo :) adam bile hemen umutlanıyo çok istiyo inşallah bu ay olmuştur olmadıysa gelecek ay rabbim büyük..

kafandan atmadığın sürece çok takarsın...bak bir kaç ay kendi haline bırak göreceksin hemencecik hamile kalacaksın...çocuk yapayım düşüncesiyle birlikte olma,çünkü bu hem seni hem de eşini etkiler..sen aktışına bırak herşeyi,biz elimizden geleni yaparız gerisi tevvekkül ve mukadderat..hamilelerin duası kabul olurmuş..Rabbim isteyen tüm kadınlara bebek nasip eylesin amin..

Bilmiyorum canım nasıl kafamdan atacağımı.. Çalışayım bari diyorum en azından öyle düşünmemeye çalışırım hep evde olmuyo.. Bol bol et canım bizler için..

merhaba bende 1 haftadan fazladan beyaz akıntı oluyo adetim 3 gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı
bugünde olmazsam hastaneye gideceğim ama korkuyorum da bir yandan ordada negatif çıkarsa diye.

Rabbim bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin icinde ben de olmak üzere inşallah. Hamile olanlara da sağ salim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Bende 3 aydır deniyorum olmuyor demekki nasip vakti var daha. Şimdi folik asit kulaniyorum 2 gündür de incir kürü deniyorum bi umut bakalım nasip

merhaba bende 1 haftadan fazladan beyaz akıntı oluyo adetim 3 gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı
bugünde olmazsam hastaneye gideceğim ama korkuyorum da bir yandan ordada negatif çıkarsa diye.
benimde 4-5 gün gecikmişti canım idrarda çıkmadı..ama sonra kanamam oldu düşük gibi erken sonlanan bi gebelikmiş..seninki geç döllenme ya da benim gibi birşey olabilir..ilk fırsatta doktora gitmeni tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…