E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
çok güzel bir konu açmışsın arkadaşım bebek uuğruna yapmadığımız şey kalmıyor nagi birini sayalım ama haklısın rabbim ol demeyince olmuyor allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşş
canım valla ben hiç bişey yemedim içmedim.sadece klomen kullandım.çatlatma iğnesi derken bu güne geldik.ama artık soğan suyunu içecem..ha pardon adaçayı içtim faydası oldumu bilmiyorum..hele bu günde negatif sonucu görünce artık ümitlenmeyecem...kaç gün geçese geçsin test yaptırmayacam.oluruna bırakacam..
gunun nezaman test mı yaptın sende benım gunum dün bugun du. Test yaptım negatıf sonuçaldım.ama kırmızılar yok daha eşimde umıdını kaybetme dıyo ama bılmıyorum olsa cıakrdı dıyedusunuyorum
valla bende klomen kullandım üç ay.tabi çatlama igneleri falan.
sogan suyu içtim.
ilişkide bazen belime yastık koyuyorum bekliyorum o şekilde
pkos oldugum için şeker ilaçlarımı ihmal etmiyorum.
folik asitimi ihmal etmiyorum.
ama daha başka yedigim veya içtigim özel bir karışım yok.
soganı da pkosa iyi geldigi için içtim.
sabah yaptırdım artık negatifi görmekten yoruldum.ne ümitle gidiyorsun sonuç 1,00.sen idrar tahlilimi yaptın eğer öyleyse güvenme ona.kan testi yaptır..
tatlisim banada bu konuyu yollamissin ama ne yazicagimi bilemedim sizlerin arasinda yani sakin yalnis anlamayin beni özellikleboncugum ve yabangülüm arkadasimken onlar ve anne olmayi bekleyen arkadaslkarima dualar etmisken ne yazsam bos cünkü allahim bana 3yillik evlilikde verdi bi cocuk cok sükür yani biz ugrasmadik acikcasi
allahim anne olmak isteyen herkeze yasatir bu güzel duyguyu insallah
tüm iyi dileklerim ve dualarim sizinle:Saruboceq:
1)maydonoz syu içtim
2)maydonoz suyunun buharına oturdum
3)hamama gıttık:) en ilginç olanı bu
eşime keçiboynuzu
çakşır suyu içtik hem eşim hem ben
klomen tedavisi gördük
binbir çeşit tahlil
maydonos suyu
ayaklarımı havaya dikip saatlerce bekledim
belimin altına bende yastık koydum
şimdilik bunlar aklıma geliyor :)
kaç gun gectı senin idrar testı yaptım ben ama akşam ustu yaptım bıkaç gundaha olmazsa bıda idrra testı yaptıtırım idrardaçıkmadan kan testı yaptırmam canım takı söle 10 15gun geçmedıkce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?