E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
hiç aklıma yatmdıgı halde sütü kaynatıp buharına oturdum bir hafda kaydirigubbakcemile3
canım bende kabak rendeleniyomuş onu duydum ama rendelemeden yaptım tüpleri filan açıyomuş die biliorum ama hala bebek yok ne duyduysak yapıyoruz şuan ben marankinin detoksunu yapıyorum lavmanlı filan inşallah faydası olurkafamçokkarıştıbunu kayın valıdemde söylemişti. Bıde içine maydanız koyuyomusun sutun öyle oturuyomusun :)iltihap için galıba dımi
ilk önce ben yazayım.
1 sogan suyu içtim.eşimde keci boynuzunu hala içiyor.
2.nisan yagmuruna dua okuduk tum ailecek :)
3.hocaya gittik.muska yazdırdık :) elbette o mubarek insanların hayır duasını almak lazım ama..neyse derine girmeyelım.
4.yumurtlama gunlerini sıkı sıkıya takıp ettık.2 gundebı yokolmadı 3gunde bi ilşkiye girdik.
5.bal ve miski amber karışımı yedik (tavsıye etmem:1no2: Kokusu çok agır oluyor miskı amber bıldıgımz hacı yagı kaydirigubbakcemile3
5.yumurta takıbı yaptırdık catlatma iğnesi klomen kullandım.
6.rahim filmi cektırdım
7 eşim ameliyat oldu.
8.eşim polen yedi.çakrış otunu havanda dövduk ama suyunumu içti yoksa balamı karıştırdıkhatırlayamadım şimdi.babanesi bi karışım yapıp göndermiş onu yedi.
9.şifalı sualra gittik kaplıcamı dıyolarya ne ondan işte.
10.eşim bi süre hersabah havuç yedi
11. Dogumsancısı çeken bi arakdaşım sancı anında elma ısırmış o yarım elmayıda benım için saklamış onuda arkadaşı kırmmak içinyedım
not buyaptıklarımızın sıralaması böyle olmaaybılr ben aklıma geldilce yazdım
ve ee son olark sunu ekelmk istiyorumkı yakalsık 3yıldır korunmuyoruz 2yılonce hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum
ve sunu anladık kı biz ne yaparsak yapalım hersey rabbımın elınde.
Hani bi makına icat edersinz makınanın nezmana yaga nezmöan bakıma ihtıyacı oldugunu bılirsiniz hergun yag vermessınz hergun bakımda yapamzssınz. Cunku onun nezman neye ihtiyacı oldugunu sizden başkası bılemz.
Yada karnınız agrıyo doktora gıttıniz doktora bana şu ilacı yazarmısınz dedinizve doktorda yazmadı başka bı ilaç yazdı doktora nıcın dıye sormassınz çünkü bilirisnz kı sizin için neyın iyi neyın kotu oldugunu doktororunuz daha iyi bilr.
Alim bi zat diyor ya 'hayrı isterken hayra hazırlıklı olun ' diye ite biz buzaman zarfında bunu gercekten çok iyi anladık.tesekkur ederım rabbım beni sevdıgın benım yanımda oldugun için.ve neyin biizm için hayırlı neyın hayırsız oldugunu bizim görmemiiz sağladıgın içina.s..
ben de yaptım bişiler ama hiç bitkisel denemedim
4 ay yumurta takibi
çatlatma iğnesi
saatlerce bacağı havaya dikmeler
beline yastık koymalar
klomen kullandım
hsg çektirdim (çektirdiğim ay çok ümitlendirdi dr. beni. bu ay şansın 2 kat arttı dedi. ama olmadı)
yara varmış onu donduralım dedi belki ondan olmuyodur dedi. onu da dondurduk yine olmadı.
bütün bunlarla uğraşırken bunların stresinden kist oluşmuş yumurtalıklarımda bi de onu geçirmek için doğum kontrol hapı verdi(bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... biz çocuk istiyoz kadın bize korunun diyo)
neyse 2 ay yumurtlamayı engelledik..
dr. tekrar çatlatma iğnesi verdi ama vurdurmadım...
14. günden itibaren 3 gün ardarda ilişki dedi yapmadık..
daha sonra adet olana kadar günaşırı ilişki dedi onu da uygulamadık..
bacaklarımı havaya da dikmedim bu ay..
saatlerce yatağa yapışıp kalmadım bu ay...
sadece ama sadece canımız istediği zaman istediğimiz pozisyonda yaptık..
kısacası hiiiiç kafamıza takmadık..
ve ben, kur'anda 11 tane surede bazı ayetler var hergün onları okudum ve Rabbime sığındım doktoru boşverdim...
ve oldu.. sonunda hamileyim.. Rabbime şükürler olsun..Rabbim en kısa ve en hayırlı bi zamanda
size de nasip etsin bu günleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?