Hamile kalmak için yaptıgımz ilğinç şeyler neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç aklıma yatmdıgı halde sütü kaynatıp buharına oturdum bir hafda kaydirigubbakcemile3

bunu kayın valıdemde söylemişti. Bıde içine maydanız koyuyomusun sutun öyle oturuyomusun :)iltihap için galıba dımi

Balsuartcım ınŞ aŞıaln tutar duamdasın sendeumıtsız olma.

Bılıyosunz ben dun test yaptım ama negatıf Çıktı hala reglo9lmadım eŞımde dıyokı erkn yapmısın ben buay hıssedıyorum sen hamıleısn dıyo bılmıyorum bıkaÇ gundaha beklıyeyım sabh ıdarraıyla bıda yaparım.acaba testtın kalıtesınden olurmukı 2bucuk ytlye aldım testı bana ucuz geldı ama baŞka bı eczaneden bıkaÇay Önce 4 mu 4bucuk mu o fıyata almıŞtım.bıde hıÇ adet olcakmıŞım gıbı de deĞılım karnımda agrı var ama o kendımı sıktıgım ıÇın bence

kızlar ben bişiysorcam klomen hapı nedir kullanıyosunuzyaa bunu doktormu veriyo ve ne işe yarıyoo

kızlar bende sızınkılerden farklı bısey yapmadım yok yastık koymalar sogan suyu maydonoz suyu klomen kecı boynuzu vs sıgarayı bıraktım yedıklerıme dıkkat ettım vs ama olmadı sımdı ne yedıklerıme dıkkat edıom ne ılıskıden sonra yatıom sıgarada ıcıom saldım yanı ben bebıs pesınde kosmayı bıraktım yarın adet gunum yıne adet olacam cunku karnım agrıo ama uzulmuom cunku hıc bıseye dıkkat etmıom artık ıcımdende gelmıo rabbımın takdırı hepınızı optummm

bunu kayın valıdemde söylemişti. Bıde içine maydanız koyuyomusun sutun öyle oturuyomusun :)iltihap için galıba dımi
canım bende kabak rendeleniyomuş onu duydum ama rendelemeden yaptım tüpleri filan açıyomuş die biliorum ama hala bebek yok ne duyduysak yapıyoruz şuan ben marankinin detoksunu yapıyorum lavmanlı filan inşallah faydası olurkafamçokkarıştı

nisan yağmurunu içicem önümüzdeki ay mutlaka okuduk üfledik sakladık şimdi nisanda bidaha topliicam yağmıur suyunu bakalım çok şey denedim
* İLİŞKİ SONRASI BENİM İÇİN İMKANSIZI BAŞARDIM AMUDA KALKTIM
*BAL VE ÇÖREK OTU YEDİM BAL TARÇIN VE ÇÖREK OTU YEDİM VE BALLA TARÇN YEDİM
*YUMURTLAMAMA DİKKAT ETTİM
*HA DİZ DİRESEK POZİSYONUN DENEYİP SAATLERCE HERYANI M AĞRIYANA DEK YERİMDEN KALKMADIM ZOR OLDU AMA OLSUN
*KEÇİ BOYNUZU YEDİ EŞİM
AADAÇAYI VE ISIRGAN İÇTİM
*VE DAHA NELER NELER Bİ ÇOK ŞEY DENEDİK AKLIMA GELMİO

canım nisan yağmurunu nasıl içtinn kaç gün ve ne şekilde banada haber ver bilgi işte anla beni

neler yapmadıkkki canım hala yapıyoruz
1)bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve ben de içtim
2)dular okudum ve hala okuyorum
3)ilişkiden sonra belin altına yastık koymalar amuda kalkmalar yumurta güzlerini hesaplama ne varsa yaptık kiii hala yapıyoruz doktorlara gidip ilaçlar kullandık oda cabası ve hala bekliyoruz inşallah en kısa zamanda gelecek bebişler çünkü biz ne yaparsak yapalım rabbimin dediği olur o nezaman ol derse oazamn oluvercek inşallah herkese umutlu bir yıl ve hamilelik diliyorum:CüvCüv:

AAH AAAH neler yapmadık ki...
ilişki sonrası tavana karşı jimnastik

AAH AAAH neler yapmadık ki...
ilişki sonrası tavana karşı jimnastik
soğan kürü
incir kürü
bal+tarçın+çörekotu
adaçayı
ateş ölçümü
akıntı takibi
rahim filmi
hormon testleri,sperm testi
dualar
daha da vardır da birden 2 sene ne yaptığını hatırlayamıyor insan tabi..
bu ay hepsini bıraktım.ateş ölçümü hariç çünkü adet tarihimi anlayabiliyorum onu yapınca
.
artık sadece tevekkül edeceğim ve zamanını bekleyeceğim

ben de yaptım bişiler ama hiç bitkisel denemedim
4 ay yumurta takibi
çatlatma iğnesi
saatlerce bacağı havaya dikmeler
beline yastık koymalar
klomen kullandım
hsg çektirdim (çektirdiğim ay çok ümitlendirdi dr. beni. bu ay şansın 2 kat arttı dedi. ama olmadı)
yara varmış onu donduralım dedi belki ondan olmuyodur dedi. onu da dondurduk yine olmadı.
bütün bunlarla uğraşırken bunların stresinden kist oluşmuş yumurtalıklarımda bi de onu geçirmek için doğum kontrol hapı verdi(bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... biz çocuk istiyoz kadın bize korunun diyo)
neyse 2 ay yumurtlamayı engelledik..
dr. tekrar çatlatma iğnesi verdi ama vurdurmadım...
14. günden itibaren 3 gün ardarda ilişki dedi yapmadık..
daha sonra adet olana kadar günaşırı ilişki dedi onu da uygulamadık..
bacaklarımı havaya da dikmedim bu ay..
saatlerce yatağa yapışıp kalmadım bu ay...
sadece ama sadece canımız istediği zaman istediğimiz pozisyonda yaptık..
kısacası hiiiiç kafamıza takmadık..
ve ben, kur'anda 11 tane surede bazı ayetler var hergün onları okudum ve Rabbime sığındım doktoru boşverdim...
ve oldu.. sonunda hamileyim.. Rabbime şükürler olsun..Rabbim en kısa ve en hayırlı bi zamanda
size de nasip etsin bu günleri...

canım kurandaki o sureler neler yazarsan sevinirim hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün işallah

kızlar sorun bizim beynimizde şartlanıyoruz aman yumurtlama günü,sonra ilişki sonrası amuda kalk acaba sperm yumurtaya ulaşmışmıdır.sonra acaba yumurtam çatladımı yoksa kistemi dönüştü.adet günü yaklaştı gögüslerim ağrıyor adetmi olacam yoksa gibi bir sürü düşünce şaşırıyor vücut hangisini yapsa acaba.en önemlisi stres yapmamak tabi oda mümkün değil.bi arkadaş var k.kda klomen kullanıyordu kontrole doktora gitmiş bakmış yumurta büyümemiş. sende yumurta olmaz olsada kalitesiz olur demiş.tabi üzülmüşler eve gitmişler.hani hamile kalma şansı yok ya ilişkiden sonra hemen kalkıp banyosunu yapmış bizim gibi amuda filan kalkmamış.o ay hamile kaldı şimdi kızı var.kafa rahat olunca geliyor bebişler.

Günaydın kızlar,
Kadriyecim hayırlı uğurlu olsun yeni topic'in, buraya yazanlarda önümüzdeki iki ay içinde hamile kalsın İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH
Bende yazayım yaptıklarımı,
Gün aşırı ilişki,
Saatlerce ayaklar havaya dikili yatmalar(
Sbaha kadar belimnde yastıkla uyumalar, (artık bel ağrısından o gün kendime gelemiyordum)
Yumurta takibi
Catlatma iğnesi
Eşime keçiboynuzu kürü(halen devam ediyor),
Havuç suyu kürü
Kendime İncir kürü
Annemler kilit açtılar türbede (üsküdar-aziz mahmud hüdayi türbesi)tutunca kapatıp şeker dağıtacakmış, abime yapmıştı o ay içinde yengem hamile kaldı)
en son hsg çektirdim tüpler açık çıktı,
eşime tahliller yapıldı, hormonlar herşey normal
.......

ha birde hergün folik asit alıyorum bir tablet, yaklaşık 3 ay oldu kullanalı

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 3 AY KLOMEN VE ÇATLATMA ıĞNELERı ıLıŞKıDEN SONRA BELıME YASTIK KOYUP 1 SAAT BOYUNCA BEKLEDıM.ADAÇAYI SOĞAN SUYU HAMAMDA SICAK SUYLA BANYO HEP DENEDıM AMA MALESEF SONUÇ YOOOOOKK..ALLAHIN TAKDıRı O NEZAMAN NASıP ETTıYSE O ZAMAN OLUR...herkese bol şanslar inş isteyen herkes tez zamanda bebişlerine kavuşur

hamile kaldıgım ay yumurtlama dönemi sıkı çalısma...
çalışma sonrası ayagımı havaya kaldırıp pedal cevirme hareketi...
hep aksam çalısma oldu banyo işini sabaha erteledim.
eşim sigarayı bıraktı.
hergün bal,keçiboynuzu tozu,keçiboynuzu pekmezi,dut pekmezi,tarçını karıstırdım her ikimiz de yedik..(karışım benim buluşumdur).
en önemlisi bol bol dua ettim..

yazmayı unutmusum eşim o ay selenyum ve e vitamini içti.

Son düzenleme:
bir de o ay haddinden fazla çam fıstığı yemiştim .farkında olmadan iyi bir sey yapmısım çünkü sonradan öğrendiğime göre çam fıstıgı yumurtaları geliştiriyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…