E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
hamam nıye en ilğinçı?
6 gün geçti kanda kesin çıkardı ama olmadığı için negatif..aslında kan yaptırsan daha iyi olurdu.işallah hamilesindir..
benım tecrubem olanakadar haberım yoktu böyle bı mucızeden..kı ben hemamda hamıle kaldım o nedenle ılginç
ilişki sonrası ayak dikme
ayak sallattırma
sirkelı kazanlara oturma ( koca karı masalıydı kisler düşecektı sözde ınsan umutsuzluga düşünce herseyı denıyo)
bütün hamişlerden para toplayıp yüzük aldım ve hacıya gıden bırısıne taktım yüzük hacıyı gördü gelınce ben taktım sonra iç çamasırımı hacya gıden arkadasıma verdım zemzemle yıkattırdım
yedıgım amcunlar otlarda cabası ve sonuccccc
bunları denemedıgım bı ayda aman olursa olur dedıgım bı ayda ben hamıle kalmısım :roflol: denedıgım bı ayda kalsam içim gam yemıyecek
ilişki sonrası ayak dikme
ayak sallattırma
sirkelı kazanlara oturma ( koca karı masalıydı kisler düşecektı sözde ınsan umutsuzluga düşünce herseyı denıyo)
bütün hamişlerden para toplayıp yüzük aldım ve hacıya gıden bırısıne taktım yüzük hacıyı gördü gelınce ben taktım sonra iç çamasırımı hacya gıden arkadasıma verdım zemzemle yıkattırdım
yedıgım amcunlar otlarda cabası ve sonuccccc
bunları denemedıgım bı ayda aman olursa olur dedıgım bı ayda ben hamıle kalmısım :roflol: denedıgım bı ayda kalsam içim gam yemıyecek
canım hamama gıtmen değil analamdıgım ilğinç demissinya naptın hamamda onu merk ettım yani
orada ilişkiye girdik o ılgınç olanı
ee kımse yokmuydu orda kaplıca tarzı bıyeremı gıttınız
evet özel bı tesıs ...yanı kişilere özel kapalı..ve gercekten orda oldu..bende bebek ıstıyordum çok fazla rabbım verdı öylelıkle belkıde sadece vesıle orası ama ne bılım:asigim:
Bumuyani canım başlığın hayırlı olsun :)
Hadi bende yazayım 27 aydır yaptıklarımıı:roflol:
1.1 yıl önce k.kda adaçayı içme modası vardı.Hadi bende deneyim dedim :) adaçayı içtim.
2.Eşime keçiboyunuzu kürüne başladım hala devam ediyorum ...
3.İlişki öncesi ılık duş almalar :)ayakları salla salla vur duvara taktikleri:roflol:
4.Hadi yumoşlar sağlıklı gelişsin diyede SİGARAyı bıraktım ...
5.yumoş gekilşsin diye adet olduğum zamanlar bol boll süt ceviz tüketiyorum :)sağlıklı beslenme çalışıyorum o dönemler..
6.3.Aydır da klomen-çatlatma iğnesi bu ayda Aşılama oldum buda tutmucak kesin ama deneyelim dedik :roflol::roflol:
Çocuk olması içinde dualarr okuyorum ...
hihoyyyt hihoyyyt Artık sallamışımm varsın olmasın bebe .Rabbime sığınmışım ben.Rabbim ne zaman ol derse... Belki kaderimde bebek hiç yazılı olmasada ben yine yaşadığım güne sağlığa hayata şükredicemm..hihoyyythihoyyyt
Ağlayıp zırlamak yokk geride kaldıı artıkk onlarrr..Rabbim herşeyin hayırlsııı sen bilirsinnn
Heee unutmuşummm BAL,TARÇIN,ÇÖREK OTUDA yaptım ve yapıyorum
evet özel bı tesıs ...yanı kişilere özel kapalı..ve gercekten orda oldu..bende bebek ıstıyordum çok fazla rabbım verdı öylelıkle belkıde sadece vesıle orası ama ne bılım:asigim:
bi arkadaştan duymuştum.işallah oda bi vesile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?