oooouuu iyymiş
uykum var ya sabahda gec kalktm 11 de uyanamdm daha zor kalktım hıc dus alasım yok yatarken alrm belkı raht uyumak ıcın
aynen ya sora sora strese sokuyolar
umrumuzda değilki la la la la
bnde 6 da uyandım iişim vardı çıktım esimle..ayyyyy sen yineee iyi uyanmışsın kuuzum yoksaa hamilesinde ondan mı bu uyku halleriii hımmmmmmm
canımm oylee oluyor sureklii aklımızda ama inan bana siteden çıksan bile uzun zman geçmesen bilee sonraa geriii gelippp geciorsunnkendimdennn biliyorummm naparsakk yapalımm aklımızın birr kosesinde.. ilişkiyee girin ama esin korunsun canımm zaten az kalmıss bakk tamm bir ayı tamamla sonra yinee bebek işleminee baslayınnn hemmm dahah iyi olurr belki belkide kafan bu ay rahat olacagıı için en azından tuttu mu tutmadı mı stresi yasamıcaksın belkidee onumuzdeki ayyy cokkkk rahat gelcekk bebegin
hahahaen ufak bir şeyi bile ona yoruyoruz napalım
umrumuzda değilki la la la la
ankara cnm souk burası brz
bn cok severm uykuyuuu
hepımız sakınız umutluyuz mtluyuz
canımmm bndeee cok severimmm yaaa bıraksalar omrumun yarısından fazlası uyumakla geceer gece kusu olmayıda severim
canım doktor bu ay gebelik planlamayacaksınız dediğinde o kadar rahatladım ki anlatamam sana. Parka gittim bir köpeğim var onunla koştuk falan. Aylardır aman ya hamileysem diye o kadar çok şeyi yapmaktan vazgeçmişim ki anlatamam. Belkide hamileyimdir psikolojisi berbat bişi. Resmen rahatlıktan bir haftada 2 kilo aldımYiyorum içiyorum geziyorum zıplıyorummm, hareket özgürlüğümü bırakmışım ya.. Hayır bebek olacaksa Allah nasip ettiyse zaten hoplayıp zıplayınca düşmez kaldı ki hamile olduğumu öğrenince dikkat ederim zaten. Ama ben gebelik yokken herşeye dikkat eder oldum, yazık valla bana
cok guzell tatlıım yorucu mu peki
wuuhhuuuuuu kopuyoruzzzzzzzzzzzzz
mrb kızlar ben yeni katıldım 4 yıllık evliiyim benimde cocugum olmuyo yarın kontlorüm var çatlatma iğnesi olucam heralde biraz yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?