Hamile kalmak isteyen Anne adayları

uykum var ya sabahda gec kalktm 11 de uyanamdm daha zor kalktım hıc dus alasım yok yatarken alrm belkı raht uyumak ıcın

bnde 6 da uyandım iişim vardı çıktım esimle..ayyyyy sen yineee iyi uyanmışsın kuuzum yoksaa hamilesinde ondan mı bu uyku halleriii hımmmmmmm

canım doktor bu ay gebelik planlamayacaksınız dediğinde o kadar rahatladım ki anlatamam sana. Parka gittim bir köpeğim var onunla koştuk falan. Aylardır aman ya hamileysem diye o kadar çok şeyi yapmaktan vazgeçmişim ki anlatamam. Belkide hamileyimdir psikolojisi berbat bişi. Resmen rahatlıktan bir haftada 2 kilo aldım Yiyorum içiyorum geziyorum zıplıyorummm, hareket özgürlüğümü bırakmışım ya.. Hayır bebek olacaksa Allah nasip ettiyse zaten hoplayıp zıplayınca düşmez kaldı ki hamile olduğumu öğrenince dikkat ederim zaten. Ama ben gebelik yokken herşeye dikkat eder oldum, yazık valla bana

oouuuuwwwwwww canımmm yaaa harikasınnn bencede tadını cıkarr esinlede arkadaşlarınla da cık gez dolaş eğlen eğlence yerlerinee gidin ayrıcaa yee iccc dilediğin gibiiii bnceeeeeee biraazz nefess almışsın canım yaaa harikaa birseyyyyy butun bu guzelliklerr onumuzdekiii ay bbeegini sana getirir..oylee oluyor bebeke geldimi gelecek mi derken kendimizi hem yıpratıyoruz hem de birsey yapmıyoruz:18:

mrb kızlar ben yeni katıldım 4 yıllık evliiyim benimde cocugum olmuyo yarın kontlorüm var çatlatma iğnesi olucam heralde biraz yardımcı olurmusunuz

cok guzell tatlıım yorucu mu peki

çok keyf alıyorum servısteyım erkek işini bilmek zevklı
motor mekanık aksamı iyi bilirim
müşterileri alıs verıs merkezıne bırakırım çıkarım
dönerim işimi yaparım çok zevklı
beyaz önlük eldiven çalışmak zevkli bebeğim

mrb kızlar ben yeni katıldım 4 yıllık evliiyim benimde cocugum olmuyo yarın kontlorüm var çatlatma iğnesi olucam heralde biraz yardımcı olurmusunuz

canım burda çatlatma ignesii olmuş ve olacak insanlar seni gorsun seeve seve yazarlar eminiim..bn olmadımmmm ama duamm umarımmm bebeginee kavuşursun canım ne zaman olacaksın tam olarak ıgneniiii iyi dusun iyi olsun ilk mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…