Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Napiysn cnm nasıl gdiyo

Iyim allaha skur cnm nasl olsn bel agrim var cok yatip kalkmyrm egilemiyorum belim 2 3 aydr byle agriyo hep hamilelktrnmi yksa belimdemi.bisi var blmyrm ayagmi kasiyo onn dsnda iyz alaha skur gcnp gdiyrz :)
Sen naslsn cnm

Iyim allaha skur cnm nasl olsn bel agrim var cok yatip kalkmyrm egilemiyorum belim 2 3 aydr byle agriyo hep hamilelktrnmi yksa belimdemi.bisi var blmyrm ayagmi kasiyo onn dsnda iyz alaha skur gcnp gdiyrz :)
Sen naslsn cnm
ALLAH şifa versn cnm uğraşıyoruz yaramzla

Kimseden ses soluk cikmiyo senay kayiplara karisti zaten :)
Nabysnz kizlar nasl gidio

Blummmm napysn cnm nasl gidio ?

Kimseden ses soluk cikmiyo senay kayiplara karisti zaten :)
Nabysnz kizlar nasl gidio

Blummmm napysn cnm nasl gidio ?
Iyim canim calisiyorum babamn isleri var dukkani bana kilitledi batimi bekliyorm bu ayda regl gelck sanirim bi test alip yapicm cunku temzlige baslamam gerekiyo sen nasilsin canimm

Iyim canim calisiyorum babamn isleri var dukkani bana kilitledi batimi bekliyorm bu ayda regl gelck sanirim bi test alip yapicm cunku temzlige baslamam gerekiyo sen nasilsin canimm

Hayirlisi cnm olumlu dusun hatta hc dsnme ben dusunmedim ay olmstu ben nasl olim evde sknti basiyo artk bunalimlardayim

Hayirlisi cnm olumlu dusun hatta hc dsnme ben dusunmedim ay olmstu ben nasl olim evde sknti basiyo artk bunalimlardayim
Eeee havalar guzel artik oglusunla yuruyus yapsana evde cok durma canim cann sikilir

Eeee havalar guzel artik oglusunla yuruyus yapsana evde cok durma canim cann sikilir

Bizim mahalle braz degsk cnm pek musait degl yruyse fln degskler
Evet hava cok scakda :)
Pekde cocukla kendim ckamyrm asasnsr yok ee bzm ki buyudu kucakta tasymiyrm bebek arbsi agir indrp cikarmak bana sknti oluyo yani anlcgn tek basma hc byere gdemiyrm esimde surekli mesai mesai annemler gzmelere gttler sehr dsna yani bana bunalim kacinilmaz :))

O zamn canım annenler hemnck gelsnler sen yalnz kalma fırsatını buldugunda gez dolş yaz gıbısı var mı bebişinle tadını cıkar 2.si gelince daha zor olacktr

O zamn canım annenler hemnck gelsnler sen yalnz kalma fırsatını buldugunda gez dolş yaz gıbısı var mı bebişinle tadını cıkar 2.si gelince daha zor olacktr

Aynen cnm esimin isleri baya yogundu ki allahtan bitiyo artik mayista isler teslim olck bzdr rahata ericez ins bol bol gzeriz diye umit ediyorum insllah :)
Bi tanesiyle eve bagli kalyrm ikinciyle kendmi hic dsnemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…