- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 35
Evt kuzum yaptr hem peygamber efendmz ( s.a.v) torunlar ini doğduktan 7gunu sünnet ettirmiş[/QUOT
Eee o zamann peygamberimizin
S.a.v indee torunlarinin erkek kardesii olmamaliydii yaaa cok tsk bunu yazdigin icinn hic degilse takintimdan kurtuldum Peygamberimizde yaptirmazdi o zamann sacma sapan konusup canimi sikiyolar yaa Rabbimiz oglanli kizli saglikli bebisler versin ve kizim olursa ins kiz ogluma da erkek kardes verir ins sagliklA
İyidir cnm senden nbrNaber hatunlar
Napiysn cnm nasıl gdiyoKiz senay hic sesin solugun cikmiyo yasiyonmu :)))
İyıyım allaha sükür bebişle ugrasıyorumsen nasılsnİyidir cnm senden nbr
İyim cnm bende oğlanı uyutyrmİyıyım allaha sükür bebişle ugrasıyorumsen nasılsn
Napiysn cnm nasıl gdiyo
ALLAH şifa versn cnm uğraşıyoruz yaramzlaIyim allaha skur cnm nasl olsn bel agrim var cok yatip kalkmyrm egilemiyorum belim 2 3 aydr byle agriyo hep hamilelktrnmi yksa belimdemi.bisi var blmyrm ayagmi kasiyo onn dsnda iyz alaha skur gcnp gdiyrz :)
Sen naslsn cnm
Esimsehir disinda ins gelince yaptirmayi dusunuoz Rabbimiz in iznitle :)Amin cnm iins yaptr kimseyi dinleme uzlme bk bz ilestik
İnş cnm sıkıntı cekmessin çok m.etmeEsimsehir disinda ins gelince yaptirmayi dusunuoz Rabbimiz in iznitle :)
Yaseminim senin bebiton cok agladimi sunnet olurkenn.. bnm askim agladiginda sesi gidio o yuzden korkuyorum cok aglar dieİnş cnm sıkıntı cekmessin çok m.etme
Iyim canim calisiyorum babamn isleri var dukkani bana kilitledi batimi bekliyorm bu ayda regl gelck sanirim bi test alip yapicm cunku temzlige baslamam gerekiyo sen nasilsin canimmKimseden ses soluk cikmiyo senay kayiplara karisti zaten :)
Nabysnz kizlar nasl gidio
Blummmm napysn cnm nasl gidio ?
Iyim canim calisiyorum babamn isleri var dukkani bana kilitledi batimi bekliyorm bu ayda regl gelck sanirim bi test alip yapicm cunku temzlige baslamam gerekiyo sen nasilsin canimm
Eeee havalar guzel artik oglusunla yuruyus yapsana evde cok durma canim cann sikilirHayirlisi cnm olumlu dusun hatta hc dsnme ben dusunmedim ay olmstu ben nasl olim evde sknti basiyo artk bunalimlardayim
Eeee havalar guzel artik oglusunla yuruyus yapsana evde cok durma canim cann sikilir
O zamn canım annenler hemnck gelsnler sen yalnz kalma fırsatını buldugunda gez dolş yaz gıbısı var mı bebişinle tadını cıkar 2.si gelince daha zor olacktrBizim mahalle braz degsk cnm pek musait degl yruyse fln degskler
Evet hava cok scakda :)
Pekde cocukla kendim ckamyrm asasnsr yok ee bzm ki buyudu kucakta tasymiyrm bebek arbsi agir indrp cikarmak bana sknti oluyo yani anlcgn tek basma hc byere gdemiyrm esimde surekli mesai mesai annemler gzmelere gttler sehr dsna yani bana bunalim kacinilmaz :))
O zamn canım annenler hemnck gelsnler sen yalnz kalma fırsatını buldugunda gez dolş yaz gıbısı var mı bebişinle tadını cıkar 2.si gelince daha zor olacktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?