Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Bnde o sekilim cnm uyumuyo 2 gundr bzde gaz sıkıntısı var bide sen hmleesin daha zor tbi bu arada kirk ckrttik dun

Hadi hayrli olsn cnm valla bel.agrisi bi ayndan kafam agriyo bi yandan hele sicaklar desen hic sorma evn.icinde bile durulmuyo halimiz harap :)

Hadi hayrli olsn cnm valla bel.agrisi bi ayndan kafam agriyo bi yandan hele sicaklar desen hic sorma evn.icinde bile durulmuyo halimiz harap :)
Kaç aylık oldnn cnm sn oda mi erkekti lüzum bgn KTÜ hava ya çok sıkıcı

Maşallah CNN ALLAH bagislasin evlat ladini neredeydin sen antalya da fln mi

Amin cnm cumlemizin insllah evet antalyada yasyrm cnm ben buranin havasi ceklmez valla :)
Yazlari maf olyrm nemden durulmuyo
Bgn sahile gttim aksam uzeri herkez denizdeydi :)
Mevsim bile aclms artk sicaklar fenaa 31 derece nem haric

Merhaba bnde yeni katldm klbe.. Bn biraz tecrubeliyim bu konu da henuz 2 yıllık evli ve 8 aylık bebek annesi olarak.. hersey sabır istiyo aslında.. cok düşmemeyeceksnz üstüne tuttu mu tutmadı mı diye akişina bırakın inşallah emeklerinz boşa gitmez istedgnz sonucları alırsnz

Kizlarrrrr bana cok dua edin lutfen klomn icicem bu ay ve catlatma ignesi

Amin cnm cumlemizin insllah evet antalyada yasyrm cnm ben buranin havasi ceklmez valla :)
Yazlari maf olyrm nemden durulmuyo
Bgn sahile gttim aksam uzeri herkez denizdeydi :)
Mevsim bile aclms artk sicaklar fenaa 31 derece nem haric
Sende bacaklarını ayaklarını soksaydin denize

Eklentiler

• 20150509_141426.webp
    16 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20150519-WA0001.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
Msllah bizde 8 aylik oldk 9 ayn icindeyiz smdi nasl cabk buyuyolar dmi :)
Evt ya bu konunun en basina baktimda,senin yazilarini gordm hamile kalma icin nasuk ugrastigini,hamile kaldin dogurdun 9ay gecti,ve simdu yne hamilesin.hayat iste;-)bu arada senay nerelwrde acaba;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…