Bnde o sekilim cnm uyumuyo 2 gundr bzde gaz sıkıntısı var bide sen hmleesin daha zor tbi bu arada kirk ckrttik dun
Kaç aylık oldnn cnm sn oda mi erkekti lüzum bgn KTÜ hava ya çok sıkıcıHadi hayrli olsn cnm valla bel.agrisi bi ayndan kafam agriyo bi yandan hele sicaklar desen hic sorma evn.icinde bile durulmuyo halimiz harap :)
Kaç aylık oldnn cnm sn oda mi erkekti lüzum bgn KTÜ hava ya çok sıkıcı
Maşallah CNN ALLAH bagislasin evlat ladini neredeydin sen antalya da fln mi8in icindeyz cnm 10 gn.snra 8 olup 9 dan gun alcaz burasida ck sicak aksine nem maf ediyo insani
Maşallah CNN ALLAH bagislasin evlat ladini neredeydin sen antalya da fln mi
Sende bacaklarını ayaklarını soksaydin denizeAmin cnm cumlemizin insllah evet antalyada yasyrm cnm ben buranin havasi ceklmez valla :)
Yazlari maf olyrm nemden durulmuyo
Bgn sahile gttim aksam uzeri herkez denizdeydi :)
Mevsim bile aclms artk sicaklar fenaa 31 derece nem haric
İnş hamile kalrsn cnm hayırlı ay bu aydr inşKizlarrrrr bana cok dua edin lutfen klomn icicem bu ay ve catlatma ignesi
İnşallah canım ilaç vesîle olurİnş hamile kalrsn cnm hayırlı ay bu aydr inş
İnş cnm dualrimdasnİnşallah canım ilaç vesîle olur
Annesinin prensesısı teyZosları
Oyyy yavrum sapkasını yesınlerbenimki 5.bucuk aylik ayın 12de 6ayımıza gircezzaman ucarak gıdıyo valla.Ay kuzum masllah cnm allah bagislasin kac aylik oldu
Buda benim paşa :)
Oyyy yavrum sapkasını yesınlerbenimki 5.bucuk aylik ayın 12de 6ayımıza gircezzaman ucarak gıdıyo valla.
Evt ya bu konunun en basina baktimda,senin yazilarini gordm hamile kalma icin nasuk ugrastigini,hamile kaldin dogurdun 9ay gecti,ve simdu yne hamilesin.hayat iste;-)bu arada senay nerelwrde acaba;-)Msllah bizde 8 aylik oldk 9 ayn icindeyiz smdi nasl cabk buyuyolar dmi :)
Allah nazarlardan esirgesin maşallah bu güzel kuzuyaAnnesinin prensesısı teyZosları
Oyyyy maşallah Paşa'na büyümüş umarım sen ve iki meleğin çok iyisinizdirAy kuzum masllah cnm allah bagislasin kac aylik oldu
Buda benim paşa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?