Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Aynen cnm esimin isleri baya yogundu ki allahtan bitiyo artik mayista isler teslim olck bzdr rahata ericez ins bol bol gzeriz diye umit ediyorum insllah :)
Bi tanesiyle eve bagli kalyrm ikinciyle kendmi hic dsnemiyorum :))
Sen basarirsin canim pozitf birine benziyosun Allahin hediyeleri onlar sana ogluslarinla en guzel gunler senin olsun canim

Sen basarirsin canim pozitf birine benziyosun Allahin hediyeleri onlar sana ogluslarinla en guzel gunler senin olsun canim
Aminn cnm tek umudum araba :)) otobsle bi cocukla gdemiyrm cantaydi cocukdu esyalardi vs otekide olnca imkansz bakalm ins esim sözünu tutarsa anck oyle basa cikablrm :)
Yksa eve mahkum
Rabbim sanada hayrli bi evlat nasip etsn smdi bol bop tadini cikar inan ck farkli oluyo btun ozgurlugun btiyo:))

Insallah sozunde durur ve raban kapinin onunde olur canim :)) ayyy insallah bi gelsin melegim emmeyi biraktigi gibi 2.yide yapicm insallah yeter tadini cikariyoruz:)) esimn bi ark var 2 cocuklu aralari cok az 2side calisiyo ayyy nasil guzel bakiyolar cocuklarina ne cok geziyolar anlatamam hayranm onlara masallah :)) insallah bizlerde oyle oluruz cocuklarimizla keyifli anlar yasariz :)

Ins olck cnm ben inanyrm bkere oldu baha nye olmasn hc bi sorun ykms olabliyoms demekki rabbimin bildigi bi zaman var demekki hc uzme kendni glck en kisa zamanda bebisin

Ins olck cnm ben inanyrm bkere oldu baha nye olmasn hc bi sorun ykms olabliyoms demekki rabbimin bildigi bi zaman var demekki hc uzme kendni glck en kisa zamanda bebisin
Amin canım inşallah dua edıyoruz bolbol kabul olur inşallah

Genelde hislerim kuvvetlidir tutar insllah hayirlisi olck ben inanyrm cnmm
Allah razı olsun canım şenayında duası kabul olmuştu bnm ilk gebeliğimde yine dualarınz kabul olur inşallah cunku kimn duasının kabl olcagı belli olmaz Allah sanada kolaylık versın bakalım bu oglusun nasıl olcak ikiz gibi olcaklar ne güzel buyutun e cok rahat edıcksın

Yaseminim senin bebiton cok agladimi sunnet olurkenn.. bnm askim agladiginda sesi gidio o yuzden korkuyorum cok aglar die
Ağladı Cnm ama uyustryolr iğne vurulurken ağlar snra susar anlamz cnm çok çabuk iyileşiyor iyiki yaptrmsm diyorum bn

Birinin baskadina duasi daha cabk olrmus rabbim olmiycagi seyinde hayalini kurdurmazmis ben cok inaniyorum en kisa zmaanda oluck
Esimin akrbsi vardi 7 8 yldr olmuyms tup bebek yaptlar ddm esime busfer olck beraber dgrcaz die smdi hamile 9 haftal rabbim vercgi zamani blio sennde olck en kisa zamanda ben inanyrm bi bakmssn olmus buyumus bile
Valla blmym cnm nasl olck biriyle zor basediyorum ikisiyle nasil olck inan hc blmyrm aras bana cok dskun surekli yannda duruym bi.dka birakmiym istiyo inan tvlte ble nasl gdiyrm blmyrm :) dgeri oyle olmaz ins
Rabbim kaldrmcgi yku vermezms ikisi bir buyuyp gdrler ins :)

Canim dedigin gii Allah kaldirmayacain yuku vermez bence sen basarirsin tabii zorluklari olur ama zamanin nasil getigini anlamaycaksin 2.ler biraz uslu oluyo annelerini uzmuyolar :)

Canim dedigin gii Allah kaldirmayacain yuku vermez bence sen basarirsin tabii zorluklari olur ama zamanin nasil getigini anlamaycaksin 2.ler biraz uslu oluyo annelerini uzmuyolar :)

Insllah cnm rabbim hayrlisni versn ins

Uykusuz gdio cnm iyiz ugrasyz gazıyla tuzuyla nplm kimse yok topikte ndnse

Aynen cnm kmse grmio bu ara naplm bzde gecnp gidioz bu ara hysuz benmki sabh 8 de bi kalkti 12ye kdr susmadi viyak viyak dis cikaramdi bi huysuz surekli salya salya
Kiyafet dayanmiyo :)

Aynen cnm kmse grmio bu ara naplm bzde gecnp gidioz bu ara hysuz benmki sabh 8 de bi kalkti 12ye kdr susmadi viyak viyak dis cikaramdi bi huysuz surekli salya salya
Kiyafet dayanmiyo :)
Dış cok zor ALLAH yrdmcn olsn cnm

Dış cok zor ALLAH yrdmcn olsn cnm

Ay sorma ya gece gunduz uyumuyo artk eveli gun gece 3 te yattim sbh 8 de kalkti tbi ara ara uyandklarmi saymiyrm oglene kdr uyuytamdm surekli bagiriyo
Bugun gene ayni gece 3 e kdr uyumdi bi uyuyo bi uyanio sbh 8 de kalkti 8 den beri hem uykusuzm hem bagrio hc byle yapmazdi beynm agrio artk uykszlktan

Bnde o sekilim cnm uyumuyo 2 gundr bzde gaz sıkıntısı var bide sen hmleesin daha zor tbi bu arada kirk ckrttik dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…