Merhaba kızlar, bu ay iğne tedavisi göreceğim.. İnşallah olumlu sonuçlanır..
Burada duyururum hamileliğimi..
Canım benım bulantılar devam edıyo inşallah 3ayda gecer oyle ümit ediyorm bakalım nasip ama bulantı olnca ınsanın canı hıc bısey yapmak ıstemıyo çarş gıdıcm kontrole ama söylemz dıye dusunuyrm cunku 11+0 olcaz neyse bebgım saglıklı olsn da gec ögrenelm bakalım senn tahmn bende de tutacakmı cınsıyetı hıc onemlı degıl ama merk edıyrm arasa da kıyamam yaaa daha cok kucuk keyfı yok ılgı beklıyo annesnın belı agrıyo kıyamam cocuguma tuzlu yıyosan dıkkat et yeme o da şişlk yapar bıde sıcaklar ustune fena yapıyo ınsanı Allah kolaylk versın canımSagl cnm senin nasil gidiyo hamilelik bulantilar gectimi gerci 3 aydan sonra bitiyo benim oyle olmustu.
Msllah 10 haftann icine grmissin.
2 2.5 aylk olmus bile ben ikincide 12 mi 13 haftadami ne ogrenmistim cinsiyeti :)
Ama ben buzamana kadr pek yanilmadim hislerimde sana daha oncede demistim senin guzel bi kizin olucak insllah.
Hep tutuyo tahminlerim esimin arkdsnada demistm esi hamileydi yeni ozman kiz olck diye smdi kizlari var hatta gecenlerde esimin teyzesinin oglu var 7 8 yldir bebekleri olmuyo tup bebekle hamile kaldi yeni suanda 20 hafta falan onnda sanirim ilk ogrendimde kizi olck dedim ilk kntrlde erkek demsler sonraki 2 sinde kiz demisler o pek emin degl ama kiz belli poposu buyumus zaten :)
Rabbim ins saglikli kilsinda bebisleri.
Bende cok zorlanmaya basladim bende bi bel agrisi var yattim yerden tek basima kalkamiyorum resmen cok agirlastm siginamiyorum cok kiloda almadim ama sistim elim ayagim sisiyo sicak cok birde arasinda 3. Disi patlamis bugun farkettim huysuzluklari var ilgi istiyo kuzum surekli onnla oyniyim yannda olim istiyo yetemiyorum bazen cok uzuluyorum rabbim sonumuzu hayir etsin
Canım benım bulantılar devam edıyo inşallah 3ayda gecer oyle ümit ediyorm bakalım nasip ama bulantı olnca ınsanın canı hıc bısey yapmak ıstemıyo çarş gıdıcm kontrole ama söylemz dıye dusunuyrm cunku 11+0 olcaz neyse bebgım saglıklı olsn da gec ögrenelm bakalım senn tahmn bende de tutacakmı cınsıyetı hıc onemlı degıl ama merk edıyrm arasa da kıyamam yaaa daha cok kucuk keyfı yok ılgı beklıyo annesnın belı agrıyo kıyamam cocuguma tuzlu yıyosan dıkkat et yeme o da şişlk yapar bıde sıcaklar ustune fena yapıyo ınsanı Allah kolaylk versın canım
Ay dr yanilmasin da alisverisi yap sonra cinsiyet farkli cikarsa cok kotu :) oooo ne cok gezmissin ay walla bende ezmeyi ozledim simdi kuafore gidicm nasil zor geliyo bu sicakta ama evde kendm yapmakta zor geliyo en iyisi kuafor :)11de soylemeyebilir canim doktorlara bagli ama bidahakine kesin ogrenirsin evet cnm insan merak ediyo etmezmi ben arasda cok merakliydim 12 de soylememisti uyuz doktor sonra 15 de 99 erkek dedi 18 de kiz kesin dedi bende doktor degstrdm erkek oldugu kesnlesmisti.
Bunuda 12 de soyledi ben sormamstm bile sonrakilerde hep tastikledi zaten :)
Tuzlu yemiyorum canm benm sekerle tuzla pek aram yoktur aslinda ama arasda gecen sene cok fenaydim ayakkabi gymeyi unutmstm gecen sene yazi hep parmak arasiyla gecirmistim resmen cok yuruyorum bide dun cok gezmsim oglen 2 den gece 1 e kdr gezdik eve gelnce atldim gttim .
Sicak olunca bide yemek yedim zaman cok sisiyorum siginamiyorum resmen yemek yiyesim gelmiyooo :)
Hayrli olsn cnm insalah guzel haberlerle donersinn
İnşallah canım hamilelik takvimi ekleyip, aranıza katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum...
İnşallah canım hamilelik takvimi ekleyip, aranıza katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum...
Güzel gidio cnm sıcaklarda boğuşuyoruzIyiyz cnm allaha skur sen naslsn bebis nasil
Annelik nasl gidiyo :))
Hyrlisi inş çok önemli değildirBen iym allaha skur cnm arasda disden cok huysuz hic durmuyo ayni uykszluk bzdede var gece yatmak blmio sbh 6da ayaga kalkio :)
Diger bebisinde bobregnde buyume var dediler tam blemediler iste blmiyrz suanda cnm profsere gttk 15 gn snra bdha gel ddi cumartesi aksam bdaha gdicez bakalm hayrlisi
Hyrlisi inş çok önemli değildir
Yok cnm değilsin dır stres yaptıysan ondanda gecikirSlm kizlae nasilsiniz, ben suan cok stresliyim adetim 3gun gecikti, korkuyorum ya hamileysem:/:/tekrar bir hamileligi Nasil kaldirabilirim hic bilmiyorum:/ustelik tamda ise baslamk uzereyken, kafam allak bullak, test yapmaya korkuyorum, allah yardimcim olsun ...
Slm kizlae nasilsiniz, ben suan cok stresliyim adetim 3gun gecikti, korkuyorum ya hamileysem:/:/tekrar bir hamileligi Nasil kaldirabilirim hic bilmiyorum:/ustelik tamda ise baslamk uzereyken, kafam allak bullak, test yapmaya korkuyorum, allah yardimcim olsun ...
Kizlar nasiliniz ben yoktm uzun zamandr izindeydik bugun dr kontrolumz vardi dr kiz dedi bakalim hayirlisi degismez umarim :)
Evet canim sen israrla kiz demistin :) sen nasilsin bebislerin nasil?Oo hayirli olsun blummm
Ben demistimlerim cikiyo heralde ben demistim sana bak :)
Hamile kalicksn hemde guzel bi kizn oluck diye rabbim sagsalim kucgna almayida nasip etsin canim insallah
Aras iyide ben pek ii deglim cnm karnim cok sertlesmeye basladi egilip kalkamiyorum arasda ilgi bekliyo hep kasiklarm agriyo aras frsatverirse uzanmaya calisyrm suan bile telefonu elimden asilip duruyo zipirEvet canim sen israrla kiz demistin :) sen nasilsin bebislerin nasil?
Eee onunda artık hareketli oldugu donemler yenı yenı seyler ögrenmeye baslamıstr yawrummm sen bı daha dr gıttın mıAras iyide ben pek ii deglim cnm karnim cok sertlesmeye basladi egilip kalkamiyorum arasda ilgi bekliyo hep kasiklarm agriyo aras frsatverirse uzanmaya calisyrm suan bile telefonu elimden asilip duruyo zipir
Eee onunda artık hareketli oldugu donemler yenı yenı seyler ögrenmeye baslamıstr yawrummm sen bı daha dr gıttın mı
Ayyy canim ya bide erken dogum riski cikti yatip dinlenmeye calis arkadasim arasla annen ilgilenebilirse iyi olurBugun cok az kan geldi canim karnim okdr sertlestiki sanci girdi bi ara esime dedim geldi acile gttik doktorda sansma dogumdayms nstye bagladilar doktor geldi bakti 1 cm acilma kanama var dedi erken dogum riski var yatirmam lazim seni dedi bende yatamam kucuk bebegim var dedim suyun patlarsa dedi.
Bende oncede patladi 2 saat snra geldim dedim.
Patlarsa gelirim dedim cikarmicaklardi ama imza atip ciktim.
En az 2 gun yatcaksin sonra duruma gore bakicaz dedi yattinmida cikarmak blmiyolar .
Yatmadim evde dinlenirim dedim karnim cok sert rahat deglm hic annem dedi karnin asagi inmis belli dedi ya blmyrm ne olacakk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?