Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Cikooooo nasilsin canim?bugun dr a gidiceksin dimi insallah hayirli haberler alirsin

Iyim allaha skur canm sn naslsn
Sicaklar cok fena sabhi sabah ettik .
Aras dun ateslendi aksam disten sanirim ikinici dis de patlamis
38.2 leri gorduk bi ara dusa falan soktm surup verdim gece atesinj dusurdm onun basini bekledim 5e kadr mizmiz cok :/
Evet canim aksam 10 gbi gidicez doktora hayirlisi bakalm insllah

Ayyy bizim buralari iyi gerci ben hep evdeyim disarisi sicak hamileleikten bide hareketsizlikten ayaklarim da usuyo corap giyiyorum.
sizin dr geceleri calisiyo heralde :) yatmaya gitceniz :)

Ayyy bizim buralari iyi gerci ben hep evdeyim disarisi sicak hamileleikten bide hareketsizlikten ayaklarim da usuyo corap giyiyorum.
sizin dr geceleri calisiyo heralde :) yatmaya gitceniz :)

Valla burasi yaniyo canim ya klimasiz durulmuyo gece yatamiyorum sicaktan cocuga carpcak diye klima acamiyorum sabaha kadar donup duruyorum .
Kendi doktorum normal gunduz calisiyo canimda bu gtcegimiz profösör aksamlari calisiyo gecen gttimizdede 10da gttik
Sabah tipda aksam ozel muaynesi var
Adam 250 lira aliyo calismazmi hic :)
Biz gecen gttimizde sadece 4 5 kisi vardi benmle bekleyen
Dusun bizden oncesi var bide adam gunde muayneden 3 4 milyar aliyo
Ayri tipdan aliyo doner falan derken koseyi donuyolar :)
Biz bikerelik gttk busferde bakck snra kendi doktrma devam edicem yinee

Slm kizlarr blumm cok sevindim hamis olmussun yaaa Rabbimiz tum isteyenlere de nasip eyler ins cikom gecmis olsun dis cikarma zor diolar ins bizim pasa rahat cikarir korkuyorum yaaaa

Slm kizlarr blumm cok sevindim hamis olmussun yaaa Rabbimiz tum isteyenlere de nasip eyler ins cikom gecmis olsun dis cikarma zor diolar ins bizim pasa rahat cikarir korkuyorum yaaaa
Selam canim tsk ederim sen nasilsin?bebisin nasil?

C ciko07 canim nailsin dr ne dedi?

Sagol canim benm valla zor ki ne zor mizmiz durmuyo surekli ilgi kucak ates ishal
Uykuszluk ben bitmis durumdayim artk

Iyi olmya calsyrz cnm sn nasilsn
Valla ayni seyleri zirvaladi yok iki teshisden biri olablrmis falan vs
Sacma sapan knsuyo adam aglamadin dmi eve gdnce aglma sakin bakk.
Durduk yerde pskloji bozuyo insan aglamiyosada aglck oysa gulerek girmistm keyfm kacik ciktm adamn yanndan .
Ne hastalgi soyledi ne buyumys kuculmus aciklama yapdi zaten saatin gece 11inde gttik .
Adam bezmis yorgun bi hal yeni makine alms bende onu deniyo yarim saat muaynenin 20 dksni oyle gecrdi 10 dksi bakti bisi dmedi bile bize.
Ayni gecenkine gore bisey ogrenmeden geldik.
Bide benim baska dktra gttmi bile bile bana buraya devam et diyo . 250 lira verckmsm her ay tam paraci olmus adam.
Gtmicm bidha oraya canim .
Anlicagn bisi anlamdik bizde :)

Hay Allah ya iste istedigi kadar prof olsun suan teshis konsa bile yapilabilecek bisey yok sanirim ama saskinim yani nasil bilemiyolar baska dr gitmeyi dusunuyomusun?
cikom ben iyyim bulantilarla evde yatarak geciyo zaman ama skldm artik

Hay Allah ya iste istedigi kadar prof olsun suan teshis konsa bile yapilabilecek bisey yok sanirim ama saskinim yani nasil bilemiyolar baska dr gitmeyi dusunuyomusun?
cikom ben iyyim bulantilarla evde yatarak geciyo zaman ama skldm artik

Oyle canm tabkdede insan ilerde neyle karslsck neler olck ne beklio merak ediyo .
Blmyrm cnm kendi doktrma zaten gidicem de ayriyetten baska gdermiyim blmyrm
Hayrlisi artk yaa
Blirim o bulantilari allah yardmcin olsun yat yat smdiden keyfni cikar valla ben btmis durumdaym bu ara bi yatsam geceden sabaha hc.uyanmadan

Kiyamam canim yinede masallahin var kucucuk cocucugun biide gobusunde bebisin Allah kolaylik versin sana annen gelip kalsa sende yardimi olur sende dinlenirsin azcik hic takma bebisini kafana sagsalim dunyaya glecek ve annecm seni bos yere endiselendirdm diycek

iyiyim cnm cok sevindim ama yaaa vallahi Rabbimiz saglikla kucagina almayi nasip eder ins bnde yusuf pasayla ugrasiyorum iste sukur verene 8. ayimizdayiz yaramazlik yapip duruo istee bnde onun emrine adee :))

Sagol canim benm valla zor ki ne zor mizmiz durmuyo surekli ilgi kucak ates ishal
Uykuszluk ben bitmis durumdayim artk
simdi ikinci bebitoda gelio Rabbimiz guc versin cikom bu arada pasanin nesi varda dr ole diokii bide paraci drr 250 tl Rabbimiz ins iyisine rast getirirde icin rahat eder hamis hamis yorulmazsin

iyiyim cnm cok sevindim ama yaaa vallahi Rabbimiz saglikla kucagina almayi nasip eder ins bnde yusuf pasayla ugrasiyorum iste sukur verene 8. ayimizdayiz yaramazlik yapip duruo istee bnde onun emrine adee :))
Allah razi olsun canim :) yusuf kocaman olmusss emekleyip her yeri karistiriyodur durmaz artik yerinde :) aman saglikli olsun da durmasin masallah kuzucuga :) sen nasilsin?lohusalik psikolojisini yasadin mi?

Annem var cnmda benm kucuk 4 yasinda kardesim var oda kendi cocuguna bakiyo :)
Kendi kendime idare ediyorum canim ya arasdada kmaeden yardm almadm ben ne yattim ne lousalik yasadm hrrsyi kendm yaptm .
Rabbim vericek sabrni inss

simdi ikinci bebitoda gelio Rabbimiz guc versin cikom bu arada pasanin nesi varda dr ole diokii bide paraci drr 250 tl Rabbimiz ins iyisine rast getirirde icin rahat eder hamis hamis yorulmazsin
Bobreklerinde sorun var ama ne oldgna dair biri baska.biri baska.soyluyo bisey olmaz diolar ama insann icine kurt dusuyo yinede
Insallah cnm. Saol iyi dileklerin icin
Ay kuuzm cok op bebsni benm arasda oyle hc durmuyo yanma yatrym yatalm.beraber die tekmeler sacimi yoluyo anne anne susmuyo cok fenalar

Annem var cnmda benm kucuk 4 yasinda kardesim var oda kendi cocuguna bakiyo :)
Kendi kendime idare ediyorum canim ya arasdada kmaeden yardm almadm ben ne yattim ne lousalik yasadm hrrsyi kendm yaptm .
Rabbim vericek sabrni inss
kardesinde cok kucuk kiyamam annen genc anneanne olmus ya da kardesin tekne kazintisi surpriz yapmis size :) masallah sana canim

kardesinde cok kucuk kiyamam annen genc anneanne olmus ya da kardesin tekne kazintisi surpriz yapmis size :) masallah sana canim

Annem hem genc anane :) hemde kardesim tekne kazintisi ikisi bir arada :)
Bizi annemle abla kardes sanarlar genelde :)
Oylesi daha bi guzel canim

Merhaba kızlar, bu ay iğne tedavisi göreceğim.. İnşallah olumlu sonuçlanır..
Burada duyururum hamileliğimi..

Ohhhh masallah hem sana hem annene :)

Sagl cnm senin nasil gidiyo hamilelik bulantilar gectimi gerci 3 aydan sonra bitiyo benim oyle olmustu.
Msllah 10 haftann icine grmissin.
2 2.5 aylk olmus bile ben ikincide 12 mi 13 haftadami ne ogrenmistim cinsiyeti :)
Ama ben buzamana kadr pek yanilmadim hislerimde sana daha oncede demistim senin guzel bi kizin olucak insllah.
Hep tutuyo tahminlerim esimin arkdsnada demistm esi hamileydi yeni ozman kiz olck diye smdi kizlari var hatta gecenlerde esimin teyzesinin oglu var 7 8 yldir bebekleri olmuyo tup bebekle hamile kaldi yeni suanda 20 hafta falan onnda sanirim ilk ogrendimde kizi olck dedim ilk kntrlde erkek demsler sonraki 2 sinde kiz demisler o pek emin degl ama kiz belli poposu buyumus zaten :)
Rabbim ins saglikli kilsinda bebisleri.
Bende cok zorlanmaya basladim bende bi bel agrisi var yattim yerden tek basima kalkamiyorum resmen cok agirlastm siginamiyorum cok kiloda almadim ama sistim elim ayagim sisiyo sicak cok birde arasinda 3. Disi patlamis bugun farkettim huysuzluklari var ilgi istiyo kuzum surekli onnla oyniyim yannda olim istiyo yetemiyorum bazen cok uzuluyorum rabbim sonumuzu hayir etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…