Banada yazmak nasip oldu sonunda.hamile olanlari tebrik ediyorum,isteyenlerede insallah en kisa surede olur diyorum.yoruma cok ihtiyacim var dogru yere mi yazdim bilmiyorum .
8 haftalik bos gebelikten 28 nisanda kurtaj oldum 27 mayista adet oldum haziranda olmayinca 28 haziranda evde test yaptim aksam olmasina ragmen kirmizi iki cift cizgiydi.30 haziranda bhcg 2310 cikti vajinal kese gorunmedi endiseliyim .bostan sonra bide dis olabilir mi?
Uykusuz gdio cnmIyiyz cnm allaha skur sen naslsn bebis nasil
Annelik nasl gidiyo :))
Uykusuz gdio cnmçok gzl gdio iyiz elhamdülillah sen nasılsın bebislern nasil
Tesekkur edemedim cevabiniz icin sagolun.lekelenme basliyacak sanirim kahve sarimsi bir lekelenme var ic camasirimda.ayni durumu yasayan varmi?bhcg si yuksek olup gebelik haftasi kucuk olan?
Bende anne olmayi cok istiyorum 9 aydir ve bugun itibariyle 9 gun gecti ama tedt begatif
kiyamam arasa kolay degil dis cikarmakta cocuklarda napsn agrilari var uyuyamiyolar bundan dolayida huysuzlaniyolar cocuklar hasta olmasin yaaaaAras yikanirken kafasna su degdimi hic susmuyo hatta gecenlerde bagrmaktan sesi kisildi ama babasi aldi denize bi soktu ilk basta viykkk diye bi ciglik geldi sonra ses kesildi :)
Evet cnm bu ara arasda cok huysuz hele su 2 gundur burnumdan getiriyo diyebilirim hic durmuyo surekli ilgi kucak istiyo kendi basina agliyo hepp
Biran once tamamen ciksada rahatlasak kolyeyi duymamstm hc arastrim cnm bii
Aynen canim valla bende uykszluktan bezdim bu arakiyamam arasa kolay degil dis cikarmakta cocuklarda napsn agrilari var uyuyamiyolar bundan dolayida huysuzlaniyolar cocuklar hasta olmasin yaaaa
gecmiş olsn canm.kac aylık oldu şimdi bebiş.dogum ne zaman nasıpse:)Zor bi vaka dedi cnm cozemedi hayrlisi ya bakalm tskrler cnmmm :)
Sagol canim benimgecmiş olsn canm.kac aylık oldu şimdi bebiş.dogum ne zaman nasıpse:)
Çok geçmiş olan cnm ALLAH şifa versinSagol canim benim
Ekime denk geliyo canim arasda ekimde dogmustu :))
Sagl cnm benmÇok geçmiş olan cnm ALLAH şifa versin
Ciko07 oncelikle cok gecmis olsun.
Bugun dr.gittim. tahlili tekrar yapti 2 kati yukselmis ve ustten kucucuk keseyi gordu.4.5 hafta dedi.2 hafta sonraya cagirdi.bu sefer insallah iyi gider.
Cikooooo nasilsin canim?bugun dr a gidiceksin dimi insallah hayirli haberler alirsinSagol cnm yazilarmi alinti yapmadn icin gormeyebiliyorum .
Bak ben demistm sana ne gzl iste sagsalim alirsin bbisini kucagna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?