Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Meraba cnm oncelikle gecmis olsn kurtaj icin
Kotu bi durum gercekten 28 haziran son adetinse cift cizgi cikmis yanls anlamdiysam
Aksam sabah farketmiyo inan bana ben iki hamileligmdede aksam test yapip ogrendim
2310da guzel bi deger aslinda ben ilk hamilelgmde bhcg 58 di
Deger olarak blmiyorum ama son adetin tam ne zmanadi yani suan kac hactaliksin ona gre yorum yapablrm
Normalde 5 6 haftada benim vajinal ultrsnda kesse gorunmustu snrasinda kalp atisi karindan ultrsnda grundu

Uykusuz gdio cnm çok gzl gdio iyiz elhamdülillah sen nasılsın bebislern nasil

Ben iym allaha skur cnm arasda disden cok huysuz hic durmuyo ayni uykszluk bzdede var gece yatmak blmio sbh 6da ayaga kalkio :)
Diger bebisinde bobregnde buyume var dediler tam blemediler iste blmiyrz suanda cnm profsere gttk 15 gn snra bdha gel ddi cumartesi aksam bdaha gdicez bakalm hayrlisi

Hafta olarak bugun 4+5 gorunuyor takvime gore fakat bhcg yuksek olmasi ve kesenin olmamasi yinemi sorun var diye dusunduruyor.kesenin vajinal muayenede bu degerde gozukmesi gerekir diye kaygilaniyorum.

Tesekkur edemedim cevabiniz icin sagolun.lekelenme basliyacak sanirim kahve sarimsi bir lekelenme var ic camasirimda.ayni durumu yasayan varmi?bhcg si yuksek olup gebelik haftasi kucuk olan?

herseyduauzerine insallah en kisa zamanda olur.yipratici bir surec benimde 5 ay .2.ayda bos gebelik 1.5 ay gecti simdi yine gebelik var kese gozukmuyo.tedirginim.saglik herseyden onemlisi.

Tesekkur edemedim cevabiniz icin sagolun.lekelenme basliyacak sanirim kahve sarimsi bir lekelenme var ic camasirimda.ayni durumu yasayan varmi?bhcg si yuksek olup gebelik haftasi kucuk olan?

Valla canim smdi bilemedim haftana gorr gorunmemesi normal gbi ama bhcye gorede degerin yksek ben
5 haftada gttimde vajinal ultrsnda grmustu keseyi 1908 falandi hatta deger yanlis hatrlamiyosam
Ama umudnu kaybetme 3 5 gun snra bidaha gt yada baska bi doktra gt cnm

Bende anne olmayi cok istiyorum 9 aydir ve bugun itibariyle 9 gun gecti ama tedt begatif

Stres yapma.canim olur dusunme 3 ay stresle dusunmekle gecti olmadi 4.ay aman dedim hamileydim benmde senn gbi bir ay 8 9 gun gecikti testler falan yapdim snra adet oldm ertesi ay umudmu kaybetmistm 4 5 gnde test yapdm bisi ckmadi.gene olmadi derkn 9.gn.gectkten.snra slik cikmisti rabbim.vericegi zamani bilir elbet

kiyamam arasa kolay degil dis cikarmakta cocuklarda napsn agrilari var uyuyamiyolar bundan dolayida huysuzlaniyolar cocuklar hasta olmasin yaaaa

Ciko07 oncelikle cok gecmis olsun.
Bugun dr.gittim. tahlili tekrar yapti 2 kati yukselmis ve ustten kucucuk keseyi gordu.4.5 hafta dedi.2 hafta sonraya cagirdi.bu sefer insallah iyi gider.

Ciko07 oncelikle cok gecmis olsun.
Bugun dr.gittim. tahlili tekrar yapti 2 kati yukselmis ve ustten kucucuk keseyi gordu.4.5 hafta dedi.2 hafta sonraya cagirdi.bu sefer insallah iyi gider.

Sagol cnm yazilarmi alinti yapmadn icin gormeyebiliyorum .
Bak ben demistm sana ne gzl iste sagsalim alirsin bbisini kucagna

Sagol cnm yazilarmi alinti yapmadn icin gormeyebiliyorum .
Bak ben demistm sana ne gzl iste sagsalim alirsin bbisini kucagna
Cikooooo nasilsin canim?bugun dr a gidiceksin dimi insallah hayirli haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…