Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Ayyy canim ya bide erken dogum riski cikti yatip dinlenmeye calis arkadasim arasla annen ilgilenebilirse iyi olur

O basindan beri vardi canim.ya arasda erken dogdu ya ondan risk yuksekdi evdeyim cnm ztn pek bisi yapdim yk yormuyorum kendmi :)))arasla ikimz yatioz kalkiyoz falan :))

O basindan beri vardi canim.ya arasda erken dogdu ya ondan risk yuksekdi evdeyim cnm ztn pek bisi yapdim yk yormuyorum kendmi :)))arasla ikimz yatioz kalkiyoz falan :))
Ev isi her zaman olur canim onemli olan bebislerinin sagligi...evet hatrladm arasta erken dogmustu insallah hayirlisiyla bi bakmissin minnakin kucaginda

Çıko çok geçmiş olsn sağ sağlık kavuşurdum inş yavruna bluum sennde hyrli olsn kzin olacakmış inş sağ sağlam sende kucağına al inş cnm dikkat edin kendinize

Ev isi her zaman olur canim onemli olan bebislerinin sagligi...evet hatrladm arasta erken dogmustu insallah hayirlisiyla bi bakmissin minnakin kucaginda

Aynen canim rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu kilsin insallah

Çıko çok geçmiş olsn sağ sağlık kavuşurdum inş yavruna bluum sennde hyrli olsn kzin olacakmış inş sağ sağlam sende kucağına al inş cnm dikkat edin kendinize
Tesekkurler canim sen nasilsin bebisin nasil

Teste gerek kalmadi kızlar 5 gün sonra gecıkmeli olarak geldı)korkmadm desem yalan olurcıkocum gecmiş olsn.dıkkT et kendıne.kızlar sızlerede slm.bebişler nasıl.

İyiz çok şükür cnm çok sıcak zor uyuyor çok terliyo kundaklı uyuyo bide kundaksz çok uyumuyo malesf sıcakta sarmayim dedm ama olmadi
Evet sicak canim kiyamambebisin icinde zor oluyodr uyuduktan snra kundagini acsan uyaniyo mu

nazar55 ben iyiyim bebisimde iyi sukurler olsun seninde gecikmeli olarak gelms sevindm bebis buyumeden zor olur hakkinda hayirlisi olsun

Teste gerek kalmadi kızlar 5 gün sonra gecıkmeli olarak geldı)korkmadm desem yalan olurcıkocum gecmiş olsn.dıkkT et kendıne.kızlar sızlerede slm.bebişler nasıl.
Sevndm cnm merak etmistim emzrmedn dolayında adet duzensizlesiyormus sanrm bebisim iyi çok şükür sennki nasil

Evet sicak canim kiyamambebisin icinde zor oluyodr uyuduktan snra kundagini acsan uyaniyo mu

nazar55 ben iyiyim bebisimde iyi sukurler olsun seninde gecikmeli olarak gelms sevindm bebis buyumeden zor olur hakkinda hayirlisi olsun
Kundagi açınca çabuk uyaniyo malesf tatlm

Sevndim canimmm senin adina tskrler dikkat ediyorum bakalimda icimdeki his buda erken olacak diyor.

Yok kız nerde sıcağı hiç sevmiyor elleri bağlı ya o yüzden rahat uyuyo uykuyu alio onun için
ayyy cocukta haklı sıcaklar sevılecek gıbı değil benm evımde güneş görüyo fenalardayım vantilatör var maalesef ama sanki sıcak üflüyo

Sevndm cnm merak etmistim emzrmedn dolayında adet duzensizlesiyormus sanrm bebisim iyi çok şükür sennki nasil
Evet canım ya, yok doğumdan sonra 3defami ne adet oldum zatenhep günü gününe oldu.bu böyle gecikince korktum :)benim benimde iyi şükürler olsun geçen bi Ateşlenen. Dondurma vermiştim o dokunmuş. Dişleri henüz çıkmadı benimkini. Bakalım ne zaman cikacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…