Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Merhaba bayanlar, bende yeni evliyim. Daha dün 3. ayının oldu ama ben çocukları çooook seviyorum sevilmeyecek gibi de değiller zaten.. tabi yeni evli olduğumuz için biraz birbirimizle de vakit geçirmek istediğimiz için korunuyoruz. Burda yazılanları da gördükçe daha çok istek oldu:) onun için bu ay korunmayı bırakıcam sanırım çok mu erken bilemiyorum ama.. inşallah benimde sizin gibi güzel haberlerin olur:)

ALLAH mutlu etsin cnm biraz erken birbirinizi tanıyin derim ben eğer yaş da sıkıntı yoksa ama evlat çok ayrı sevgisi çok farklı istiyorsanız inş Rabbim bekletmeden verir

ALLAH mutlu etsin cnm biraz erken birbirinizi tanıyin derim ben eğer yaş da sıkıntı yoksa ama evlat çok ayrı sevgisi çok farklı istiyorsanız inş Rabbim bekletmeden verir

İnşallah teşekkür ederim. Burada hepinizin paylaşımlarını okuyorum tek tek bazen bi bakıyorum sayfalar olmuş çok güzel süreçler geçiriyosunuz gerçekten çok güzel çok hoşuma gidiyor isteyenlerin de olanlarında hepimiz için hayırlısı olsun:)

Amin cnm herşeyin hayrlisi sende katilirsn inş hamile olanlara burada buyutursn karnini

Amin cnm herşeyin hayrlisi sende katilirsn inş hamile olanlara burada buyutursn karnini
oyyy maşallah gülünce ne tatlı oluydur o 2 dişlerle :)

Kizlar daha etiket yapamadiklarim uyku tutmadi yaticam simdi ne alemdesiniz.
Ben sabah doğuma gidiyorum 9 da hastanede olucam 11 de doğum olucak dedi doktor.
Bu sefer korkuyorum ilki erken olunca apar topardi ama bunda bile bile gitmek biraz korkuttu beni bide aksi gibi grip oldum sizden ricam bana dua edin olurmu :))

Cnm bnm ALLAHİM tek avazda kurtarsın inş bebisinizi kucağına sağlıklı sihatli alirsnz

Cikommmmm insallah sagsalim bebisini kucagina alirsin canim heyecanla haberini bekliyorum suan doguma hazirlik asamasindasindr Allahim yardim etsin

Cikommmmm insallah sagsalim bebisini kucagina alirsin canim heyecanla haberini bekliyorum suan doguma hazirlik asamasindasindr Allahim yardim etsin
Cnm bnm ALLAHİM tek avazda kurtarsın inş bebisinizi kucağına sağlıklı sihatli alirsnz

Sagolun kizlar 11de girdim doguma ciktik korkuylada olsa allahin izniyle oldu bitti aksam uzeri yürümye basladim.
Smdi geziyorum hastenin icinde hatta stres yaptm asagi acile sigara icmeye indim geldim bile :)
Bebis iyi sükür. Ama bizim ufakliktan sonra bu cok kücük geliyo elime arasa alismisim bunu tutarken kirilcakmis gbi sanki.
Oglusumuda cok özledim öglen annem götrdü eve.

Blumm rabbim seninde yardimcin olsun hadi baklm biranönce olsun bitsin insllah.
Bu sefer insllah bidaha kazaya kurban gtmem allah korusun ay hemen bi tedbirimi alicam insllah

Gozunaydin canim ikinzde sgliklisiniz masallah :) valla tedbirini al artik drlar seni gormek istemicekler :) bu ne anacm hemen kapiyosun spermleri :) ayyy gecsin gunler de bende kucagima alayim insallah
kromozom99 nasilsin canm

Gozunaydin canim ikinzde sgliklisiniz masallah :) valla tedbirini al artik drlar seni gormek istemicekler :) bu ne anacm hemen kapiyosun spermleri :) ayyy gecsin gunler de bende kucagima alayim insallah
kromozom99 nasilsin canm

Amelytahnde dalga gectiler zaten gecen senede vardin bu sene de varsin.
Seneye gelecekmisin dediler :)
Rabbim olmyana versin insllah
Yalnz inanilmaz bas agrisi cekiyorum bu anestszden.
Darisi basina insllah

Amelytahnde dalga gectiler zaten gecen senede vardin bu sene de varsin.
Seneye gelecekmisin dediler :)
Rabbim olmyana versin insllah
Yalnz inanilmaz bas agrisi cekiyorum bu anestszden.
Darisi basina insllah
Hahahahah hastane taniyo artik seni :) Allah 2 taneyi buyutmeyi nasip etsin canim buyudukten snra ogluslarin bide kizcen olur insallah :)

Hahahahah hastane taniyo artik seni :) Allah 2 taneyi buyutmeyi nasip etsin canim buyudukten snra ogluslarin bide kizcen olur insallah :)

Aman istemm cnm bdha o amelyti kldramam allah olmayna versn bdaha dsnmuyorum smdi acldeym serum veriylar bu spinalin bas agrsi ceklmez bseymis ilkinde olmamsti ama bu sfer cok kotu agrdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…