Kiyamam canim insallah kisa surerAman istemm cnm bdha o amelyti kldramam allah olmayna versn bdaha dsnmuyorum smdi acldeym serum veriylar bu spinalin bas agrsi ceklmez bseymis ilkinde olmamsti ama bu sfer cok kotu agrdii
Kiyamam canim insallah kisa surer
Allahim seninde yardimcn olsun sabir versin kolay degil2 cocuklaSagol cnm braz serum yedim cocuklar durmuyomus serumu yarida birakip geldim hap verdiler smdi az daha iyiyim kahve falan iccekmisim 4 5 bardak 3 4 litre su ic dedi bu spinalde oluyomus böyle karnimin acisini bastrdi bas agrisi allahm sennde yardimcn olsun cok zor gercekten.
Aras dogdugnda 12 gün küvezde kalinca kendmi toplamis iylesmistim ama smdi 2 cocukla cok zor oluyo rabbim herkesin yardimcisi olsun
Allahim seninde yardimcn olsun sabir versin kolay degil2 cocukla
Insallah daha kisa surede iyilesirsin canim gecer bu gunlerde bi bakmissin 2 side kocaman cocuk olmus :)Sagol cnm gerckten degl bide dikislerden acidan pek yuruyup kalkamyrm.
Yatmiyorumda ama napsam yeterli deglm suanda bebek zaten hc durmuyo ee aras desen kipir kipir yetsemiyom arkasndan
Annem var yardmci oluyo ama napsan az geliyo bi iylessem ikisiyle bas edermde su 10 gun baya zorluk cekicem iylesene kdar
Insallah daha kisa surede iyilesirsin canim gecer bu gunlerde bi bakmissin 2 side kocaman cocuk olmus :)
Evet cikom duymustum bas agrisi yaptigini ayyy insallah kolaylikla normal dogum yapaim ben zaten spinal olamam bi yerimin kesildigini dusunmek bile zarar veriyo bide uyanik olcak sesler gelcek ay yok yapamam :/Insllah cnm bugün bas agrsindan aksama kdr agladim ne emzrebldm ne ilglenbldm cocuklarla sana tavsyem sezeryan falan dsnursen kesinlkkle spinal olma benm arasta olmamisti ama bunda inanlmaz kötü oldu sabah 8 de basliyor aksam 8e kadar snra braz rahatliyor sabah gene ayni 2 gündr ne cektim daha nekdr surcek.blmyrm ama karnimin acisi halt yemis bu agrinin yannda cldrcak kadr agriyo
Genel anestesizde kusma oluyo zor uyaniyosun diye istemedim ama spinalde amelyatta kustum mgdem bulandi baylcak gbi oldum ve snrasjnda bu agri hem anestesizden oluyomus keske genel olsaydim kusar rahatlardim bukdr olmazdi spinali kesnlikle tavsye etmyrm %10 bas agrisi ihtmali bile olsa .
Evet cikom duymustum bas agrisi yaptigini ayyy insallah kolaylikla normal dogum yapaim ben zaten spinal olamam bi yerimin kesildigini dusunmek bile zarar veriyo bide uyanik olcak sesler gelcek ay yok yapamam :/
Kiyamam canim sen cok zorlndin bebisinin sagligi nsl peki?Hakknda hayirlisi olsun cnm ins istedgin gbi olur eger olmazsada genel olursun ben bide tepemdeki isiktan karnimi diktiklerini gördum yansiyodu sanirim.benm dikislerim.biraz acilma yapti kanama yapiyo dikis yeri banti ckardm smdi biraz aclmis ucu pansuman yapicam ins sorun ckarmaz.
Inan 2. Cocuk beni baya yipratti hamilelik olsun dogum olsun acilar olsun lohusalik olsun 10 yil yaslandim 1 yilda .
Rabbim tüm hamilelerin yardimcisi olsn kolay degl anne olmak inan.
Kiyamam canim sen cok zorlndin bebisinin sagligi nsl peki?
Hay allah canim sekersiz nescafe ic 1 hafta suruyo diyolar insallah senin daha kisa surerIyi heralde cnm onlada ilglnemiyorum hic cok kotym sabhtan beri kivraniyorum yine evde savas ckmis gbi heryer heryerde kafami kaldramiyorum lavbya aglayarak gdiyorum agridan cocuklarla esim ilglneiyo mama aldk emzremedkce siringayla mama veriyo esim kafami kaldrdmmi cldiriyorum resmen
Nescafe iciyorum sürekli cnm ama hizini almafan gecmiyo aksama kdr neler yapyrm geceye dogru rahatliyo biraz sabaha dgru basliyor tekrar 3 gündr yemn ediyrm insani hayattan sogutur bu agri.Hay allah canim sekersiz nescafe ic 1 hafta suruyo diyolar insallah senin daha kisa surer
Cikom nasilsin faydasi oldu mu kk ne anca girebildmNescafe iciyorum sürekli cnm ama hizini almafan gecmiyo aksama kdr neler yapyrm geceye dogru rahatliyo biraz sabaha dgru basliyor tekrar 3 gündr yemn ediyrm insani hayattan sogutur bu agri.
Sekerli iciyodum ben daha dgrusu ne blursam ne verirlerse cantamda vardi btane sekersiz bide onu icim bakalm
Cikom nasilsin faydasi oldu mu kk ne anca girebildm
Iyi olmana sevindim cikommm ben iyiyim sukur evet kesin kiz bebisim defne koycaz adini nasipse hamileleik iyi gidiyo sukur biraz bacak agrim var o kadar ufak tefek seyler 5.ayimizida bitircez az kaldi kavusmamiza :)Ay canim iyiyim allaha sukur dun aksam biraz azaldi agrilar derken bugün cok sükür iyiyim disari ciktim cocugu anneme brakip dikislerim kanamisti doktra muayneye falan gttim temiz hava aldim oda iyi geldi suanda rabbime cok sükür iyiyim bazen otrdugum yerden kalkerken zonkluyo kafam ama bu bile cok iyi benm o cektiklerimin yaninda allahim düsmanima vermesin öyle agri günlerdir aglaaya aglaya helak oldum:)
Rabbim saglik versin insllah sen nasilsn hep benden konustuk nasil giidyo hamilelik nekdrlik oldun bebis kesin kizmiymis bilmismiyim :)) bi sorun yokdur insllah
Canm hadi gozun aydin.bebislerin saglikla buyutmeyi nasip etsin allahim..hersey yoludadir insallahAy canim iyiyim allaha sukur dun aksam biraz azaldi agrilar derken bugün cok sükür iyiyim disari ciktim cocugu anneme brakip dikislerim kanamisti doktra muayneye falan gttim temiz hava aldim oda iyi geldi suanda rabbime cok sükür iyiyim bazen otrdugum yerden kalkerken zonkluyo kafam ama bu bile cok iyi benm o cektiklerimin yaninda allahim düsmanima vermesin öyle agri günlerdir aglaaya aglaya helak oldum:)
Rabbim saglik versin insllah sen nasilsn hep benden konustuk nasil giidyo hamilelik nekdrlik oldun bebis kesin kizmiymis bilmismiyim :)) bi sorun yokdur insllah
Sagol cnm 2 cocuk annesi olduk artik :)Canm hadi gozun aydin.bebislerin saglikla buyutmeyi nasip etsin allahim..hersey yoludadir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?