Hamile kalmak isteyen Anne adayları

evet canım.annem yanımda.o hazırlıyor yemeği saolsun bende ona yardım ediyorum.sonra da kaçıp buraya geldim...

oy oy o annenin ellerinden operim ben kıyamam cok yorma kız anneciği yardım et bende kalkıp yapacamda bi türlü karar veremedim napim diye düşünme asamasındayım:44:

oy oy o annenin ellerinden operim ben kıyamam cok yorma kız anneciği yardım et bende kalkıp yapacamda bi türlü karar veremedim napim diye düşünme asamasındayım:44:

tamam canım yardım edeyim gerçekten.
valla sen nasılsın bilmiyorum canım ama ben yemek yapmayı da temizlik yapmayı da kısacası hiç bir işi sevmiyorum.tembelim yani hemde çoookkk.
sana tavsiye vereyim diycem ama aklıma da bir şey gelmiyor ki....

benimm bir kacc hunerimmm varrrr yemek temizlik falan üstesinden bi çırpıda gelirim ama bakcamm simdi bi kaldırıyımda kendimi gerisi corap sookugu gibi gelecek hadiii sen anneye yardım et canım müsait oldugundaa yazarsın:79:

oooooooo maşallah o zaman sana.ne güzel hep böyle beerikli olmak istemişimdir.
tamam ben anneme yardım edeyim.sende işlerini hallet.sonra yine görüşürüz...

oooooooo maşallah o zaman sana.ne güzel hep böyle beerikli olmak istemişimdir.
tamam ben anneme yardım edeyim.sende işlerini hallet.sonra yine görüşürüz...

saoll canım sendee mütevazilik yapıyorsun bncee sende de maharett var:13: tamam tatlımmmişlerr bitirilelim hadii kocalar gelmeden :98:

Arkadaslar 3 aydir anne olmak istiyorum 2 ay basarisiz oldu bu ay ovulasyon testini ogrendim ve aldim adetlerim hep duzenlidir 28 bazen 27 gunde bir olur son adet gunum 22 subat bugun 17. Gunum ve ben hala ovulasyonda cift cizgi gormedim hep silik cikti bu normal mi siZCe gec mi yumurtluyorum acaba ?

Olablir cnm.bazen adetliyken yumrtlayan bile varmis yapmaya devam et bence ama.yinede iliskye girin her ihtimale karsi

Ewt bir gun arayla devam ediyorum ama bu cift cizgiyi gorememe canimi skiyor umarim bir sorun yoktur cok daha rahme bile gelmeden stresi basladi :)

Aynen bnde kullnyrm dun koyulasmisdi bgun daha slik sanrm yumrtaldm ve bu 5..denmemz sters ypa ypa skldm artk

inş balım yumurtlamadan üç gün önce girdim evet inşş ya ışık tuttun içime

olabilir tabiki canım sen testii yapmaya devamm et ama sadece teste gorede hareket etme ilişkiye girmek istediğin zaman gir illaki kırmızı çizgiyi bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…