benimde iki ay once yaptığım oyleydi renk olarak cok iyi canım ilişkide olmuş suanda 16 gunun heralde kac gun daha vardı regline daha doğrusu kac günde bir oluyordun
Normalde 28 29 gnde bi oluyrm gecen ay 8gn gecikdi heveslendm dktra gttim pko çıktı internetten hesapladgma gore 22 23 mart gbi olmasi gerekiyo sanrm
nereye kaçtın bakimm yemek falan mı yaptın yoksam
sanki 15.gün biraz daha koyu gibi.yanlış okumadıysam 15. gün ilişki olmuş.bugün ara verin yarın yine deneyin.
inşallah bu testlere baktığımız gibi gebelik testlerine de bakarız birbirimizin
Insallah canlarm.ya bir iki hafta icinde burda bu Ovulasyonuda grdgmz gbi brbirmzn gebelik testlerini cift gruruz inşallah
Insallah canlarm.ya bir iki hafta icinde burda bu Ovulasyonuda grdgmz gbi brbirmzn gebelik testlerini cift gruruz inşallah
ayyyyyyy ne güzel dua.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım.annem yanımda.o hazırlıyor yemeği saolsun bende ona yardım ediyorum.sonra da kaçıp buraya geldim...
ayyy canımmm yaaaa hadiiii bu ayyy olsun olmadıı dierr aya ama suu göbekler bebek dolsunn hatta su gebelik testlerinn fotosunu atıp kızlarr bu ikinciii çizgi dimi yanlıss gormuyorumm yazalımmburada kutlamalar yaparızzz ozaman:122::119::124:
oy oy o annenin ellerinden operim benkıyamam cok yorma kız anneciği yardım et bende kalkıp yapacamda bi türlü karar veremedim napim diye düşünme asamasındayım:44:
tamam canım yardım edeyim gerçekten.
valla sen nasılsın bilmiyorum canım ama ben yemek yapmayı da temizlik yapmayı da kısacası hiç bir işi sevmiyorum.tembelim yani hemde çoookkk.
sana tavsiye vereyim diycem ama aklıma da bir şey gelmiyor ki....
benimm bir kacc hunerimmm varrrryemek temizlik falan üstesinden bi çırpıda gelirim ama bakcamm simdi bi kaldırıyımda kendimi gerisi corap sookugu gibi gelecek hadiii sen anneye yardım et canım müsait oldugundaa yazarsın:79:
oooooooo maşallah o zaman sana.ne güzel hep böyle beerikli olmak istemişimdir.
tamam ben anneme yardım edeyim.sende işlerini hallet.sonra yine görüşürüz...
cikoooooo bu ay sendennn iyi haber bekliyoruz haaaaaaaaa:112:
ayyy canımmm yaaaa hadiiii bu ayyy olsun olmadıı dierr aya ama suu göbekler bebek dolsunn hatta su gebelik testlerinn fotosunu atıp kızlarr bu ikinciii çizgi dimi yanlıss gormuyorumm yazalımmburada kutlamalar yaparızzz ozaman:122::119::124:
Amin insallah canim ya
Arkadaslar 3 aydir anne olmak istiyorum 2 ay basarisiz oldu bu ay ovulasyon testini ogrendim ve aldim adetlerim hep duzenlidir 28 bazen 27 gunde bir olur son adet gunum 22 subat bugun 17. Gunum ve ben hala ovulasyonda cift cizgi gormedim hep silik cikti bu normal mi siZCe gec mi yumurtluyorum acaba ?
Olablir cnm.bazen adetliyken yumrtlayan bile varmis yapmaya devam et bence ama.yinede iliskye girin her ihtimale karsi
Ewt bir gun arayla devam ediyorum ama bu cift cizgiyi gorememe canimi skiyor umarim bir sorun yoktur cok daha rahme bile gelmeden stresi basladi :)
aksineee var cnım için rahat olsun soyle diyim Tabi Rabbim izin takdiri ilahi ama jinekoloji yönünden bakacaksak hayli hayli mumkun mesela soyle ornek veriim ayın 14 de yumurtalama gunun esin 13 ünde gitti sen 12 sinde ilişkiyee girsendeee spermler vücutta 72 saaate kadar yasayabildigi için yumurtalama gününden 3 yada 2 gun öncede ilişkiyee girersen icnde sperm bulunacağı için gebe kalma ihtimalin var
Amin insallah canim ya
amin amin cnaım bugun nasılsın
Arkadaslar 3 aydir anne olmak istiyorum 2 ay basarisiz oldu bu ay ovulasyon testini ogrendim ve aldim adetlerim hep duzenlidir 28 bazen 27 gunde bir olur son adet gunum 22 subat bugun 17. Gunum ve ben hala ovulasyonda cift cizgi gormedim hep silik cikti bu normal mi siZCe gec mi yumurtluyorum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?