Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

Biliyorum canım Rabbim bidaha bu acıları yaşatmasın. Geçmiş olsun, inşallah sıkıntı yok şimdi..

ben bu ay kontrole gittim yumurtalar çatlamış dedi doktor adet olma tarihimi bekliyorum ama günüm yaklaştı 7 gün kaldı,karnım ve belim aşırı ağrıyor

Ben de bu ay korunmuyorum kızlar fakat benim farklı bı durumum var iki buçuk ay önce düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuştu şimdi yeniden deniyoruz inşallah kalabilirim.. hepimize sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin rabbim

Hayırlısı bakalım bende 2 yıllık evliyim inşAllah güzel haberleri alırıx
Amin inşallah canım, ben bu ay her zamanki gibi adetim geçikmişti 1 buçuk hafta öncesinde yumurtaların çalıştı başta eşim olmak üzere kimseye söylemedim, eşime söylemek istemedim kendisini ona şartlandırır diye söylemedi,

Çok üzüldüm Rabbim yaşatmasın bi daha, rabbim en kısa zaman yerini hayırlısıyla doldursun

Benimde bayağı oldu yazmamam . Ben halen kaldığım yerdeyim gebe kalamadım henüz Kızlar sizde haber var mı

Allahıma şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin hiçbir kadın beklemesin herkese hayırlı vaktinde bebek nasip etsin ben gebeymişim meğerse 1,5 aylıkken öğrendim hamile olduğumu bilmediğim için hiç dikkatli davranmadım 13 haftalık oldu bebeğim ama düşük tehlikem var kanamam oldu lekelenmem devam ediyor kanama kanalım var demek ki benim sınavımda böyleymiş yürümem bile yasak ayaklarımı uzatmadan oturmam yasak bebeğim rahim ağzına yakın yerde tutulmuş yukarı çıkmasını bekliyoruz bebeğimle çook zor 1,5 ay geçirdik inşaAllah gelecek aylar daha kolay olur ikimiz için

İnşAllah canım tedbir senden taktir Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…