- Konu Sahibi ressamasel
-
Evet canım testler de çizgilerin çok silik çatlama oluşmamış ilk pembe çizgiden ikinci daha koyu olacak bu durum da yumurtan çatlamaya hazır demek oluyor sen testleri yapmaya devam et 2.çizgşn de koyuluğu yakaladığın andan itibaren de gün aşırı ilişki ..Canım adetim bitti beş gün arka arkaya test yaptım ama adetim bitince hemen başladım atayım sende yorum yap. Doktor bana çatlamamış dedi gittiğimde ama ovülasyon bu şeklinde
Canım ben çok bu testleri kullandım sonra işin içinden çıkamadım doktora gittim adet düzensizliğim olduğu için tutturamıyordum günü de testlerim de böyle silik çıkıyordu yada bir birini tutmuyordu .. doktora gittim söktürücü ile adet oldum 2,gün hormon testi yaptırdım hormonlarım gayet normal çıktı yanlış hatırlamıyorsam adet sonrası 12.gün tekrar gittim ve yumurta oluştuğu görüldü ultrason ile büyümüş dedi sol tarafta bir yumurta oluşmuş sadece iki güne çatlar günü aşırı ilişki dedi.. o hafta gün aşırı ilişki oldu..1 haft geçince tekrar gel dedi progestron kanı bakıcaz catlamış mı bakalım dedi nitekim çatlamış 4.6 düşük bir çatlama oranı ile sma bu devre de erkeğin sperm değerleri de çok önemli benim ki kötü bir oranla çatlamasına rağmen eşimin spermleri hareketli olduğu için gebelik gerçekleşti veren allah elbet zamanı vardır kızlarCanım zaten bir gün öyle koyu çıktı . Doktora gidiyorum henüz çatlamamış diyor acaba bir yumurta çatladı da o mu göremedi diğeri de çatlar belki
Evet canım testler de çizgilerin çok silik çatlama oluşmamış ilk pembe çizgiden ikinci daha koyu olacak bu durum da yumurtan çatlamaya hazır demek oluyor sen testleri yapmaya devam et 2.çizgşn de koyuluğu yakaladığın andan itibaren de gün aşırı ilişki ..
[/QUO
yumurta takibi yaptırın diyorum ben birde .. ovalasyon testleri herzaman doğruyu yansıtmıyorCanım benim Allah bebeğini sana bağışlasın ben bir ara yaptım ama önümüzdeki ay yine yapmayı düşünüyorum
Ben bugün yaptırdım canım doktor çatlamış dedi zaten son iki günde ilişki oldu bakalım nasip eder inşaAllah rabbimHa birde yumurta t
yumurta takibi yaptırın diyorum ben birde .. ovalasyon testleri herzaman doğruyu yansıtmıyor
Süperrr hadi hayırlı haberlerini alalım inş gün aşırı devam etBen bugün yaptırdım canım doktor çatlamış dedi zaten son iki günde ilişki oldu bakalım nasip eder inşaAllah rabbim
Üç dört günümüz kaldı canım sonra eşim şehir dışına çıkacak ben memlekete .tutar inşallah bakalım kısmetSüperrr hadi hayırlı haberlerini alalım inş gün aşırı devam et
Benim eşimde görevde izine cıkacak bakalım.hayırlısıÜç dört günümüz kaldı canım sonra eşim şehir dışına çıkacak ben memlekete .tutar inşallah bakalım kısmet
Üç dört gün iyi bir süre catlamjşsa zaten yeterli canım herşeyin hayırlısı olsun içiniz rahat olsunÜç dört günümüz kaldı canım sonra eşim şehir dışına çıkacak ben memlekete .tutar inşallah bakalım kısmet
Allah nasip eder inşallah canımÜç dört gün iyi bir süre catlamjşsa zaten yeterli canım herşeyin hayırlısı olsun içiniz rahat olsun
Benim adet günüm 10 Nisan fakat 8inde beta hcg için çağırmıştı dr. Um. İnşallah hepimiz verebiliriz bu ay güzel haberlerKızlar adetinize kaç gün kaldı ? İçinizde hamile olan yok mu ? Grubun ilk bebek haberini kim verecek bakalım
İnşallah canım benim de 13 üBenim adet günüm 10 Nisan fakat 8inde beta hcg için çağırmıştı dr. Um. İnşallah hepimiz verebiliriz bu ay güzel haberler
Kasıklarıma ara ara sanki adet olacakmışım gibi sancılar giriyor nasılsın gündür, daha 1 hafta var aslnda. Umarım adet ağrısı değil, miniş sızlamasıdırİnşallah canım benim de 13 ü
Ben hiç bişey hissetmiyorum kaldı 12 gün olursa güzel olur eşime süpriz olurKasıklarıma ara ara sanki adet olacakmışım gibi sancılar giriyor nasılsın gündür, daha 1 hafta var aslnda. Umarım adet ağrısı değil, miniş sızlamasıdır
Offfff offf geçmiyor günler yaaKızlar benimde adetime var ama ara ara kaşıklarıma agrı giriyor umarım adet sancısı değildir daha 10 günüm var
inşallah vardır cnm benimde 2 gün geçti ama test yapasım gelmiyor negatif cıkarda uzulurum diye :) bekliyeyim biraz daha umarım hayırlı haberler verirz birbirmize ..Kızlar benimde adetime var ama ara ara kaşıklarıma agrı giriyor umarım adet sancısı değildir daha 10 günüm var
Merhaba havuç küründen sonramı hamile kaldınız? Bende 2.5 yıllık evliyim evliliğimin ilk 6. Ayinda dış gebelik gecırdim bir dahada hamile kalamadim malesef bir ay sonra kısmetse aşılama tedavisine baslıcamMerb kizlar bende iki sene ugrastim gecen ay ogrendim hamile oldugumu eger fiziksel bir rahatsizlik yoksa emin olun tek sorun stres cok etkiliyor kesinlikle bende saracoglunun havuc kürünü yapmistim allah butun evlat isteyenlere nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?