Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sağol canım biz iyiyz maşallah yemekler ev işleri yaptığınıza göre siz zor fasılları atlatmışsınız inş. darısı bizim başımıza...

ben gesmeye gidiyom-tatlicadiarzu-

çok oturdum evde :roflol:
hadi görüşürük kendinize iyi davranın beni özleyin by byyy öpüyom hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.

slm kızlar herkese adet oldum sonundaaaaaaaaaa rahatladımmmmmmmm yaa neden olmuyorum diyip içim içimi yiyordu

görüşürüz gize...:1hug:
supriz mucize ben bu zamana kadar yemeğimi yaptım çok şükür eşimde yardım etti sağolsun.3 sefer biraz zorlandım ama şimdi Allaha şükür iyiyim. ne yapalım bebişler sağlıklı olsunda :Saruboceq:sende kendine dikkat et. görüşmek üzere:1hug:

görüşürüz vildancım iyi gezmeler. ben herzamanki gibi çıkamadımkaydirigubbakcemile3ama şimdi çıkıyorum.

meraba canım eee gözün aydınmı? desem yoksa bilemiyorum sevinmişin gelmesine galiba.a.s

sanada meraba tatlım.evet canım sevindim 10 gün gecmişti kan tahlili yaptırdık gebelik cıkmayınca bunalıma girdim bugün geri çıktım.adet olmayınca karın agrısı bel agrısı sinir stres yani bi tuhaf oldum anlayacagın eşim bile dua etmeye baslamıştı:Saruboceq: su kadın bi adet olsaydı diye yani onun için sevindimdelikafadulden

ok canım anladım iyi hayırlısı bakalım.inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder hepimize.Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…