selam kızlar
kıs ben yeşil kutuya tıkladım kullanıcı profilini göster falan diyo
ay valla başım döndü bu reptenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
burdayım beeeennnsengözlerimebaksanab sağa rep virdimviladn gel kaçtınmı kız?
kıs ben yeşil kutuya tıkladım kullanıcı profilini göster falan diyo
ay valla başım döndü bu reptenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
slm yeb hoşgeldin:lepi:
hoşgeldin yeb kaydirigubbakcemile5
14. haftadayım. 3 ayı bitirdik
14. haftadayım. 3 ayı bitirdik
hoşbulduk nasılsınız repleri ala ala doymadınız bak bizm varmı puanımız yeşilleri doldurmuşsunuz :) ben gribim bu aralar hiç keyfim yok
burdayım beeeennnsengözlerimebaksanab sağa rep virdim
okyanus duygularımıza tercüman olmaya başladın ha gayret diyo sen nire bakıyonki yafff
senle ben aynı gün üye olmuşuz siteye bi sana bak bide bana bak girmediğim delik bilmediğim şey yoksırnaşık şeysırnaşık şey
hoşbulduk nasılsınız repleri ala ala doymadınız bak bizm varmı puanımız yeşilleri doldurmuşsunuz :) ben gribim bu aralar hiç keyfim yok
burdayım beeeennnsengözlerimebaksanab sağa rep virdim
okyanus duygularımıza tercüman olmaya başladın ha gayret diyo sen nire bakıyonki yafff
senle ben aynı gün üye olmuşuz siteye bi sana bak bide bana bak girmediğim delik bilmediğim şey yoksırnaşık şeysırnaşık şey
slm canım hg nasılsın??
heee yeni bi akım başlattım :jeyyar: millet reple yatıp reple kalkar oldusırnaşık şeysırnaşık şeyherşey benim başımın altından çıktı:roflol::roflol:
çitos yazmışya yeşil kutucuğa tıkla diye bende ona tıklıyom ufff
ben çok saflaştım yaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
heee yeni bi akım başlattım :jeyyar: millet reple yatıp reple kalkar oldusırnaşık şeysırnaşık şeyherşey benim başımın altından çıktı:roflol::roflol:
hoşbulduk canım bebiş nasıl.bebişin doğum tarihi ne
çitos çok sevindim haylaz bi oğlanmı geliyor yoksa doğum tarihi ne
mersiiiii yine ver:lepi:bende sana verdim canım.repin hayırlı uğurlu olsun.:teytey::teytey::teytey::teytey:
okuldayken seyi diye bi çocuk vardı öğretmen her taşın altından sen çıkıyosun derdi seninkide o hesap ama sen iyi şeyler için çıkıyosun canım
:roflol::roflol: aynen öyle valla hangi taşı kaldırsan altından ben çıkıyomevet bizi kudurtuyon sen herşey senin başının altından çıkıyoo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tıklamıyacan cnm mausu üstüne getirecen tıklamadan orda yazıyosırnaşık şey
yebcim geçmiş olsuna.s
oh maşallah zaman çabuk geçiyo büyüttük bebişleri testlerini falan yaptırdın mı cinsiyeti belli mi??ay ne çok sordum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?