slm escales doğru canım benimde garibime gitmişti bende hamile olursam denicem ilginçslm kızlar ben geçmişi okuyordum bu vildanın karbonat testi çok garibime gitti anacım bir hamile olan birini bulayımda o testi yapsınlar bakalım ne çıkacak dediği gibimi olacak
kizlar bir sey soracam evleneli 9 ay oldu ve ilk uc ay normal adetim geldi.her zamanki gibi::: ve ben 6 aydir fransadayim ve alti ayda iki kere adetim geldi ilk defaa bole bir sey basima geliyo sizce adet gecikmesi bebek olmasini zorlastirir mi?
bosa umut etme kardes bnm gecen ay bi köpurdü tasacak sanki ama hamile degilim bos yee umutlandım bnde 7 aydr istiyorum olmuyo insallah bu ya olur bu ara da karbonatı suya dök ondada köpürüyo erkeklerdede deneyen olmus onlardada köpürüyo onlarda mı hamile...
insallah allah her isteyene versin bekleme kcok zor...ay canım doğru aslında bundan sonra hamiş kalırsın insallah:CüvCüv:
slm kızlar ben geçmişi okuyordum bu vildanın karbonat testi çok garibime gitti anacım bir hamile olan birini bulayımda o testi yapsınlar bakalım ne çıkacak dediği gibimi olacak
dr gittim canim fransadayim hava degisiminden dedi komsumuz gecen gun laf arasinda adet gecikince nasil bebek olur deyince moralim bozuldu ama doktor bebekle ilgili bir problem olmadigini soledi kafam karisti
insallah allah her isteyene versin bekleme kcok zor...
tesekkürler hos bulduk resimdeki senn cocugun mu allah bagıslasın cok sanslısın allah bana da nasip etsin ..
evet canım bende bu 10 gün geçince cok heveslenmiştim olmayınca iki gün kendime gelemedim hayırlısı olsun ne zamndır bebiş istiyosun
benim kist var ama kistin tedavisi simdilik yok cunku ok dar buyuk degil ve ameliyata da gerek yok.beni dinleyinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 doktor hic bir seye gerek yok dedi ben doktordan adet duzeni icin hap istedim doktorda bana sen bebek dusunmuyonmu eger hap yazarsam bebek yapmaya ara verecen dedi her ay dogum kontrol hapi kullanacan dedi ama dedi ezssinle dusun bebek yapmayi dusunuyosan hap kullanma dedi ok kizlar
insallah canım hayırlısı olsun:cüvcüv:
benim kist var ama kistin tedavisi simdilik yok cunku ok dar buyuk degil ve ameliyata da gerek yok.beni dinleyinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 doktor hic bir seye gerek yok dedi ben doktordan adet duzeni icin hap istedim doktorda bana sen bebek dusunmuyonmu eger hap yazarsam bebek yapmaya ara verecen dedi her ay dogum kontrol hapi kullanacan dedi ama dedi ezssinle dusun bebek yapmayi dusunuyosan hap kullanma dedi ok kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?