Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm nasıl ıçtın onları yanı nasıl uyguladın

haklısın canım ama merak sonuçta umutla alakası yok yeni yeni şeyler duyuyoruz incir kürü soğan kürü bu insan yeni şeyleri duyunca merak ediyor

insallah olur canım incir küründen fayda görenleri duymustum inşallah sende görürsün

işallahh tatlışımmm..hiç umudumm yok bugün bizim işyerinden bi çocuk baba oldu..havalara uçuyooo:):)yaw patır patır doğuruyo çevremde herkezcikler...
buarada kaynımda yemekte denk geldik oda bana bakarak diyo ki ee bizim yeğenlerde kocaman oldu sevilmiyo danalar artık bakalım beklioz bebek haberi diyo..:):))) bende heeçç üstüme alınmadım bakmadım ))))))))))oda güldü sonraaa

katılıyorum benim cevremde ve benden sonra evlenenler catır catır dogurdu valla bende istemiyoruz hele hayatımızı yasayalım diyorum ne yapim yalancı olduk iyice yaniiiklava:

yaaa ben evlendikten bir yıl sonra abim evlendi yengem bir ay içinde hamile kaldı kızı yaşını dolduracak nerdeyse bende bişi yok oooooooooofffffffffffffff

yaaa ben evlendikten bir yıl sonra abim evlendi yengem bir ay içinde hamile kaldı kızı yaşını dolduracak nerdeyse bende bişi yok oooooooooofffffffffffffff

olur canım inşallah bosver bizde kocacımla doya doya geziyoz allahım böyle layık görmüs demekki

Zaten etrafımızdakilerin böyle konulardaki beklentileri hiç bitmiycek galiba.Flört ederken nişan ne zaman,nişanlanınca evlilik nezaman,evlenince çocuk nezaman,e çocuk oluncada ikinci çocuk nezaman????????Kabus gibi valla.......laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

belli zamani yok
ama ben yapamadim kuru surekli her sabah her aksam hayirlisi bitki caylari iciyorum onceden kizken adacayi icerdim ama sevdigim icin her sabah ikindi pastalarinin yaninda icerdim adetim bazen erken bile gelirdi burada bulmaya calisiyom alacam adacayi

kızalr soğan kürünün tarifini yazyom.ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır. böyle yapılıyomus bide beyaz soğan olacakmış

incir kürü:7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (ıncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş.kolay hamile kalmak içinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…