bu nasıl bi yöntem??cadıarzu
selam kızlarr...bende ağustosta evlendim .ilk aylar düşünmedik ocaktan beri istiyoruz tık yokkksenağlama
incir kürünü 13 gün akşamları içtim ..eğer hamiş kalırsam sizede tavsiye edebilirim..adaçayı ve tarçınıda içtim buay bakalım..hiçbişii hissetmiyorum ama kısmett..
bosa umut etme kardes bnm gecen ay bi köpurdü tasacak sanki ama hamile degilim bos yee umutlandım bnde 7 aydr istiyorum olmuyo insallah bu ya olur bu ara da karbonatı suya dök ondada köpürüyo erkeklerdede deneyen olmus onlardada köpürüyo onlarda mı hamile...
insallah olur canım incir küründen fayda görenleri duymustum inşallah sende görürsün
neyi kısss???kaçırmışım bak neyi deniyosunuz diloşum ne iş???
Dur hemen geçmişe bakim???
işallahh tatlışımmm..hiç umudumm yokbugün bizim işyerinden bi çocuk baba oldu..havalara uçuyooo:):)yaw patır patır doğuruyo çevremde herkezcikler...
buarada kaynımda yemekte denk geldik oda bana bakarak diyo ki ee bizim yeğenlerde kocaman oldu sevilmiyo danalar artık bakalım beklioz bebek haberi diyo..:):))) bende heeçç üstüme alınmadım bakmadım ))))))))))oda güldü sonraaa
Kıslar nereye kayboldunuz
yaaa ben evlendikten bir yıl sonra abim evlendi yengem bir ay içinde hamile kaldı kızı yaşını dolduracak nerdeyse bende bişi yok oooooooooofffffffffffffff
ben sogan kurunu 15 gun kullaniyon diye biliyom ne zaman olursa artik
işallahh tatlışımmm..hiç umudumm yokbugün bizim işyerinden bi çocuk baba oldu..havalara uçuyooo:):)yaw patır patır doğuruyo çevremde herkezcikler...
buarada kaynımda yemekte denk geldik oda bana bakarak diyo ki ee bizim yeğenlerde kocaman oldu sevilmiyo danalar artık bakalım beklioz bebek haberi diyo..:):))) bende heeçç üstüme alınmadım bakmadım ))))))))))oda güldü sonraaa
belirli günü yok yani haaaaaaaaa
benim bildiğim adetin bittiği gün baslanıyo diye biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?