ilk sıradaki sararmış olan silik
ortadaki uzun kit ondan 1 hafta sonra yapılan net çift çizgi
üçüncü ve en temiz olanda 2 gün önceki hayal kırıklığım
evet var:uhm: bu ne şimdi dün yoktu:1shok:
ne bu yaa şimdi:1shok: yaww biri bişey söylesin
ama az önce dr gittim bebek falan olsa ultrasonda görünmezmiydi:1shok:
kesin tekrarlıycamfisfisfis
beryal hoşgeldin cnm biraz erken oldu ama kafam karışık neyse naber geldinmi evine cnm
canım bana sanki silikte olsa ikimci çizgi var gibi geldi.bence yarın sabah tekrar yap ilk idrarınla.bu arada bebeğin kesesi 6 haftadan öönce tam net görünmüyo bence yarın tekrar yap yada kan testi yaptır .ilaç falan içme sakın.
hoşgeldin beryalcim nohutun nasıl bakem
Beryalcim sende hoşgeldin canım Şeniz
hoşbulduk canlarım .yarın evime dönüyorum .bol bol görüşecez artık.çok özledim hepinizi.
hayırlısıyla gel artık özledik nohutu yaff:1hug: senide tabikiŞenizcanım yarın akşam evimde olucam hayırlısıyla.cuma sabah yine eskisi gibi topiğimizi ben açıp listeyi güncelleyerek güne başlarım .öptüm kocaman.hayırlı haberler verirsin in:1hug:şallah.
toprağımın dediği gibi vildancım sen muhakkak tekrarla yarın anacım
sessizdenizcim seninkinede baktım 1.si silik ama benimki ondan silik canımcım...
sağol eklediğin için....
benimki test yanılması olacak galiba kızlarr...hayırlısı artık...
herkese merhabalar arkadaşlar bu aralar sık sık giremiyorum geçmişe baktımda neler neler olmuş aramıza erkekmi sızdı neyse sizler nasıllarsınız bakıyım bende bu arada soğan kürüne başladım adetime kadar içicem bu arada adetim ayın 26 sında hayırlısıyla bekliycem bakalım inşallah soğan kürünün faydası olur
ben şimdilik çıkıyorum canikolarım akşama girerim,
hepinizi öpüyom seviyom sarılıyom sıkıyom by byyy
valla bizde özledik seni anacım ya
bende sizleri çok ösledim canımcımlarım benim.Şenizhayırlısıyla gel artık özledik nohutu yaff:1hug: senide tabikiŞeniz
tekrarlıycam cnm şüphe içinde kalmaktansa emin olurum hiç olmazsa
ben şimdilik çıkıyorum canikolarım akşama girerim,
hepinizi öpüyom seviyom sarılıyom sıkıyom by byyy
hoşgeldin orayscim inşallah işe yarar canım benim :CüvCüv:
hayırlısıyla gel artık özledik nohutu yaff:1hug: senide tabikiŞeniz
tekrarlıycam cnm şüphe içinde kalmaktansa emin olurum hiç olmazsa
Çok sevindim canım iyi olduğunaçok iyiyis teyzesi.göbişimizde büyüdü azcık daha.nohutum belli ediyo kendini artık.yarın evimize dönücez.babamıza kavuşacaz..cuma sabah görüşürüz erkenden yine eskisi gibi.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?