Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim yumurta bitane vardı 1...2 gün geçikmelide olsa çatlamış kendiliğinden dr hamile kalabilirsin bu ay bekle dedi olmazsa zaten deiğştircem dr

benim yumurta bitane vardı 1...2 gün geçikmelide olsa çatlamış kendiliğinden dr hamile kalabilirsin bu ay bekle dedi olmazsa zaten deiğştircem dr

zübeydede meral hanıma da çok iyi diyorlar bir araştır istersen canım ya
bu dr işi de zor sevmek güvenmek lazım kolay gelsin ama inş gerek kalmazda bu ay gelir bebişlerimiz
zaten hlymms kırdı şeytanın bacagını arkadan nilüfer bursa gümbür gümbür geliyor inşallah:dance::dance::dance:
çalışmalara devam

dr isimleri aklımda canım sağol sühender veya meral hanım olmazsa denicem inş gerek kalmaz gelir bebişlerimiz senağlama

inş aaammmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım ama ben yine hiç bişey histmiyorum aşılama yap dedim dr bakalım bu ayda olmazsa aşılama yaptırcam

benim bellli bi sorunum yok yaff sadece bebeğim olsun istiyorum ama neler yapmam gerektiğini bilmiyorum o yüzden arkadaşlardan öğrendiğim çok şey oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…