beryalcim günaydın
banim sat 21 mart eklersen sevinirim canım
günaydın kızlarrsositososito
günaydın canım
daha uyanmadılar sanırım
Allah razı olsun canım..OK TATLIM HAYIRLI OLSUN HEMEN EKLİYORUM .OYYY NOHTUMUN KARDEŞİ OLUYOO
günaydın kızlarrsositososito
günaydın citos nasılsın,bebiş nasıl?
canım sen bi ara hamilelerin günlük alması gereken besinlerin listesini yazmıştın..
rica etsem tekrar yazabilir misin?
k.a.y.r.a., sekerkiz67, serra84, sessizdeniz hihoyyyt günaydın kızlar nasılmış bakalım keyifler
ben süperim bugün hihoyyyt
k.a.y.r.a., sekerkiz67, serra84, sessizdeniz hihoyyyt günaydın kızlar nasılmış bakalım keyifler
IYIYIM BITANEM RABBIM DAIM ETSIN SUPERLIGINI:CüvCüv: HAMİŞLİĞİN KESINLESTIMI YOKSAAA:teytey:
Allah daha iyi etsin canıımmm inşallahhhk.a.y.r.a., sekerkiz67, serra84, sessizdeniz hihoyyyt günaydın kızlar nasılmış bakalım keyifler
slm cnm biz iyiyiz tatlım sen nasılsın senin bebişin nasıl acaba doktora gittinmi hayatımyerimseniben
tatlım o listeyi beryal yapmıştı gelince ona sorarsan yardımcı olur sanafisfisfis
slm kızlar günaydın hepinize nasılsınız ben de bomba gibiyim bugün daha hastalanmadım:teytey::teytey::teytey:
günaydın canım.ilk kez sabah giriyorum.bizim ilçede köy okulları 22 nisanda kutladı 23 nisanı.ben de evdeyim bugün.bi gireyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?