Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

amin sessizimdenizim
kızlar ben şimdi çıkıyom kahvaltı hazırlıycam
kahvaltıya bağa buyrun litfen ama rica ediyom size neler neler hazırlıycam içimden geldi beni kırmayın

hoşgeldin sevda cnm

bende moral çooook ...dağıtıyorum isteyenehihoyyyt

hangi okulda görev yaptın cnm
sevmişsindir sivası sena.s
küçük ve güzel temiz bi şehir
hemde ucuzsüprizzzzz

sivası çoook ama çok sevmiştik.ama mecburiyetten buraya geldik.eşim orda çalışıyodu.benim devlet atamam daha yapılmamıştı.ordayken çalışmıyodum.benim tayinim de malesef diyarbakıra çıktı.o yüzden buraya gelmek zorunda kaldık.yani sivastayken eşim çalışıyodu işte.

neyse ben kalkıyım ara ara girer bakarım
benden habersiz kuş uçurtmayın topikte az sonra gelirim yine

amin sessizimdenizim
kızlar ben şimdi çıkıyom kahvaltı hazırlıycam
kahvaltıya bağa buyrun litfen ama rica ediyom size neler neler hazırlıycam içimden geldi beni kırmayın

ayy canımm ne güzel olurdu varyaa
zaten mutfağa girmek istemiyorum hiç..midem kalkıyo...

nasip kısmet cnm keşke kalsaymışsınız :1rolleyes:

hadi cnm hayırlısı ben yarım yamalak ettim herkesi hamilemiyim değilmiyim çelişkide kaldık
sen ver müjdeyi
sıramı sağa seve seve veriyom:teytey::teytey:

aaaaaaaaaaaa öle deme canım yaaaaaaa inş seninde vardır bebiş benimde rabbimin dedigi olur canım benimde belli bişey yok bugün 5 gün ama geçen ayda gecikmişti 5 gün belki hatırlarsın oyüzden emin degilim

günaydın kızlar nasılsınız????a.s. güzell günlerr dilerim herkeze ..işallah bol bol müjdeler gelir bugün...
beni sorarsanız dünle aynı kızlar bi gelişme yok yaniii.beklemedeyim mecburen..ben öğledensonra burada olcağım biraz işim varda.. şimdilik öpüyorum sizi canyoldaşlarım))))))):1hug:

Hadı arkadaŞlar ben Çıkıyorum malum ıŞ gÜÇ hepınız allaha emanet olun ınŞ hayırlı haberler duyarız ve verebılırım hepınızı ÖptÜm canlarım

işallah canım sende vardır bebiş..sende test yapsana canımcım günün gelmişte geçiyoo aaa aşkolsun ..bak biz birhafta önceden başlıyoz kızsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bugün test falan yaptır nolurr..sonrada kitin resmini koyda bakalımhihoyyythihoyyythihoyyyt işaallahh sendende müjdeyi bekliyoruz..

görusurus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…