bu arada geçen yıl sivasta görev yapmıştık vildan.sivas merkezdeydik.bu yıl diyarbakıra geldik
amin sessizimdenizim
kızlar ben şimdi çıkıyom kahvaltı hazırlıycam
kahvaltıya bağa buyrun litfen ama rica ediyom size neler neler hazırlıycam içimden geldi beni kırmayın
ne güzel olurdu.zaten yalnızım tek başıma kahvaltı yapmak istemiyoruuum
hangi okulda görev yaptın cnm
sevmişsindir sivası sena.s
küçük ve güzel temiz bi şehir
hemde ucuzsüprizzzzz
amin sessizimdenizim
kızlar ben şimdi çıkıyom kahvaltı hazırlıycam
kahvaltıya bağa buyrun litfen ama rica ediyom size neler neler hazırlıycam içimden geldi beni kırmayın
sivası çoook ama çok sevmiştik.ama mecburiyetten buraya geldik.eşim orda çalışıyodu.benim devlet atamam daha yapılmamıştı.ordayken çalışmıyodum.benim tayinim de malesef diyarbakıra çıktı.o yüzden buraya gelmek zorunda kaldık.yani sivastayken eşim çalışıyodu işte.
ayy cnm :teselli: eşin nerde o yokmu
hadi cnm hayırlısı ben yarım yamalak ettim herkesi hamilemiyim değilmiyim çelişkide kaldık
sen ver müjdeyi
sıramı sağa seve seve veriyom:teytey::teytey:
slm kızlar günaydın hepinize nasılsınız ben de bomba gibiyim bugün daha hastalanmadım:teytey::teytey::teytey:
hadi hayırlısıınsanlah hamısısı:teytey:n dır
aaaaaaaaaaaa öle deme canım yaaaaaaa inş seninde vardır bebiş benimde rabbimin dedigi olur canım benimde belli bişey yok bugün 5 gün ama geçen ayda gecikmişti 5 gün belki hatırlarsın oyüzden emin degilim
günaydın kızlar nasılsınız????a.s. Güzell günlerr dilerim herkeze ..işallah bol bol müjdeler gelir bugün...
Beni sorarsanız dünle aynı kızlar bi gelişme yok yaniii.beklemedeyim mecburen..ben öğledensonra burada olcağım biraz işim varda.. şimdilik öpüyorum sizi canyoldaşlarım))))))):1hug:
Slm Şekerler İnŞallah hepİnİzde bebİŞ vardır canlarım benİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?