- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
gülüm ben işte olduğumdan anca konuşabiliyorum
şekerkızcım sen ne zamandan beri istiyorsun cancağızım benim
6 aydır ıstıyorum cnm benım .yarın sabah test yapıcam dua et
bende ıs yerındeyım cnm nes ışle meskulsun?
dualarım seninle canım benim bu ay pek umudum yok nedense :CüvCüv:senağlama
toptan gıda işinde muhasebeciyim canım gamyoncuiremsu
cnm ya benımde oyle ama bır umut ıste ara kanama gıbı bışıy oldu gerısı gelmedı kıst tedavısı gormustum gecmıstı bırdaha oluşmasın dıe dua edıyorum
cnm bende otelde resepsıyondayım
inşallah oluşmaz canım bende yıl başından önce adette sorunum var diye doktora gittim farlutal verdi kullandım işte 2 ayım 26-29 geldi geçen ay bayağa gecikti 5 nisanda oldum mayıs 11 e randevu aldım gitcem bakalım ne diyecek o masaya oturamıyorum bende oturunca bayağa sıkıntı çekiyorum inşallah gene aynı olmam daha yeni attım o stresi :CüvCüv:
kızlar ne diye sustunuz da
inşallah oluşmaz canım bende yıl başından önce adette sorunum var diye doktora gittim farlutal verdi kullandım işte 2 ayım 26-29 geldi geçen ay bayağa gecikti 5 nisanda oldum mayıs 11 e randevu aldım gitcem bakalım ne diyecek o masaya oturamıyorum bende oturunca bayağa sıkıntı çekiyorum inşallah gene aynı olmam daha yeni attım o stresi :CüvCüv:
deme gitsin canım kontrole gitcem inşallah kötü bir şey çıkmazdogrudur cnm aynı ılacı bende kullandım ıste hala duzenlı olmuyo gıbı
cnm kusura bakma musterı geldı cıktım bend eaynı sureklı oturuorum kılo aldım.ınsanlarla ugrasmk zor.ben ıyıkı burayı buldum Allah razı olsun hepınızden
bende catalda cok zorluk cekıorum vajınısmus mudur nedır ondan olmusum vajınmal muayeen olamadım hıç esımle bıle evlenelı 8 ay oldu su 2 aydır normal oluyo
işte bende öyle oldum canım muayeneye gitmeden önce öyle problemim yoktu muayeneden sonra bu problemi yaşamaya başladım internetten araştırdım psikolojikmiş kendim atmam gerekliymiş olmadı psikiyatriste falan diye yazıyordu işte şu bir aydan beri diyeyim şükür attım o sıkıntıyı ama arada oluyor canımda ozaman çok yanıyor :CüvCüv:
kızlar ben bir şey okudum sizinle paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?