Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

doktorumun sölediğine göre yumurtalıklar süper temiz harika falan diyoda biz korunmuyoz olmuyo bunu anlamadım :1no2:
bende aynen canım sorun yok diyor ama adet olamıyorum yumurtlama probleminden dolayı onada stresten diyor bende anlamadım gitti valla bitkisel kürleri denedin mi hiç
bunları uygulayıp hamile kalan arkadaşlarımız da var topiğimizde bereketli topik yani gelen hamile kalıyo eninde sonunda sırnaşık şey

:))))) bal damlamakla kalmasın en yakın zamanda sinemis aha o ballar gerçek oldu hamileyimmmmmmmm haberlerinizi alalım inşallah tabi benimde :))))

sorma diloş ya bende başladım soğana midem felaket oluyor yemek falan gözüme gözükmesin diyom:sm_cool:
ay evet demi içtikten sonra hemen bir meyva yiyomusun valla ben nefes bile almadan ağzıma elmayı atıyom çünkü tadını kokusunu alırsam çıkartacak gibi oluyom çok berbat ya gerçekten kafamçokkarıştı
ama yinede denemeye değer :içelim:

ya diyorum ya şuana kadar hiçbirşey yapmadım ekstra olarak sadece cyclo-progynova diye bir hap kullanıyorum hepsi bu oda düzensizzlik içinmiş .

doktorumun sölediğine göre yumurtalıklar süper temiz harika falan diyoda biz korunmuyoz olmuyo bunu anlamadım :1no2:

herhangı bır ilaç kullanıyormusun sınemis genelde proplem olmayan çiftlere folikasıt verıyorlar kullndın mı hiç duzenlı olarak kullanmanı tavsıye edrım 1 ytl bır ılç benım çogu arkaşaım onunla kaldı problemı olmayan tabı

yok canım ya hiç bişi yemedim ardından belki ondan böle oluyom denemeye deyerde inşallh işe yarar:içelim:

yoooo kullanmadım dur bende bir bakayım ona ya saolasın canımcım a.s

görüşürüz dilnur engin bilgilerin içinde ayrıca teşekkürler kendine iiiii bak byeeeee :)

bende folik asit kullanıyorum folbiol diye bi ilaç neye iyi geliyomuş doktorum verdi ama o moral bozuklğundan soramadım

yoooo kullanmadım dur bende bir bakayım ona ya saolasın canımcım a.s

valla sende inşlh kalırsın cnm gecen ay arkaşıma soylemiştım oda ya doktor demıştı ama 1 ytl bumu benı hamıle bırakcak dedım ve almadım demıştı madem öle dıyorsun alım dedı bu ay hamıle oda ama belkı olacakıda oldu orasını bılmm ama bu ılcın sana zaraı yok faydası var cnm hamıleyknde verıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…