amiiiiiiinnnn meleklerine kavuşmak isteyenleri allahım bir an önce kavuştursun :CüvCüv:
bende aynen canım sorun yok diyor ama adet olamıyorum yumurtlama probleminden dolayı onada stresten diyor bende anlamadım gitti valla bitkisel kürleri denedin mi hiçdoktorumun sölediğine göre yumurtalıklar süper temiz harika falan diyoda biz korunmuyoz olmuyo bunu anlamadım :1no2:
ay evet demi içtikten sonra hemen bir meyva yiyomusun valla ben nefes bile almadan ağzıma elmayı atıyom çünkü tadını kokusunu alırsam çıkartacak gibi oluyom çok berbat ya gerçekten kafamçokkarıştısorma diloş ya bende başladım soğana midem felaket oluyor yemek falan gözüme gözükmesin diyom:sm_cool:
bende aynen canım sorun yok diyor ama adet olamıyorum yumurtlama probleminden dolayı onada stresten diyor bende anlamadım gitti valla bitkisel kürleri denedin mi hiç
bunları uygulayıp hamile kalan arkadaşlarımız da var topiğimizde bereketli topik yani gelen hamile kalıyo eninde sonunda sırnaşık şey
patronun desene işte o evde de sen patronluk yaparsın artık sırnaşık şeyheeh dogrudur bizde truızmcıyız ıkımızde.otelde calışıyorum o müdür ben resepsıyon:)
doktorumun sölediğine göre yumurtalıklar süper temiz harika falan diyoda biz korunmuyoz olmuyo bunu anlamadım :1no2:
ay evet demi içtikten sonra hemen bir meyva yiyomusun valla ben nefes bile almadan ağzıma elmayı atıyom çünkü tadını kokusunu alırsam çıkartacak gibi oluyom çok berbat ya gerçekten kafamçokkarıştı
ama yinede denemeye değer :içelim:
herhangı bır ilaç kullanıyormusun sınemis genelde proplem olmayan çiftlere folikasıt verıyorlar kullndın mı hiç duzenlı olarak kullanmanı tavsıye edrım 1 ytl bır ılç benım çogu arkaşaım onunla kaldı problemı olmayan tabı
patronun desene işte o evde de sen patronluk yaparsın artık sırnaşık şey
ama gerçekten çok güzel ya Allah mutluluğunuzu daim etsin
yoooo kullanmadım dur bende bir bakayım ona ya saolasın canımcım a.s
bende folik asit kullanıyorum folbiol diye bi ilaç neye iyi geliyomuş doktorum verdi ama o moral bozuklğundan soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?