- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
diloş escales şekerkız a.s.vede yeni arkadaşlar h.g.
neden canım aslında bence bu bir sorun olarak bile kabul edilebilir CADIARZU
bende 8 aylık evliyim ama bende de adet düzensizliği var yumurtlayamıyormuşum da -tatlicadiarzu-
e ne olacak bu halimiz yahu kuru kuruya yat kalk delikafadulden
Zaten benim tezim değildi bir arkadaşımız paylaşmıştı bende sizle paylaştımcnm tezınızı çurutmek ıstmemm ama zevk suyunuzun gelmesı yanı o kaygan sıvı spermın rahıme gıtmesıne engel oluyormuş
bekarken günüm şaşmazdı evlendim evleneli adet düzensizliği yahu bu ne be kadın olmak ne zor şeyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2
e ne olacak bu halimiz yahu kuru kuruya yat kalk delikafadulden[/Q
sıze boyle bebkler nasıp etsın rabbım en kısa zmnda
sana 23 nisan tatili yok dimi canım sanırım özel sektördesin :teselli:
bugün bizimm kızların hepsi tatil yapıyor anlaşılan kaydirigubbakcemile2
sabahtan gelmiş gitmiş hepside bende gelemezdimde aniden fırsat doğdu işte kaçırırmıyım hiç :jeyyar:evt ya kimse yok bugün ben dün ansızın aranızdan ayrılmak zorunda kaldım benim bağlantılar koptu.pcde yapamadım.kocişimi beklemek zorunda kaldımsositososito
Sen hiç korunmuşmuydun canım ben korunmayı bırakınca böyle oldum da :uhm:bekarken günüm şaşmazdı evlendim evleneli adet düzensizliği yahu bu ne be kadın olmak ne zor şeyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2
Zaten benim tezim değildi bir arkadaşımız paylaşmıştı bende sizle paylaştım
ama şu bir gerçek ki bunu doktorumda her fırsatta söylüyor her ilişkiyi çocuk olacak diye sıkıntı stres halinde ve görev gibi yapmayın diyor psikoloji gerçekten önemliymiş yani benim açımdan öyle ama herkes için aynı olmayabilir tabi
Sen hiç korunmuşmuydun canım ben korunmayı bırakınca böyle oldum da :uhm:
kolay gelsin canım ben erkenden yaptım malum kimin nezaman acıkacağı belli olmuyor hatta yiyip gittiler bile kaydirigubbakcemile3ne olsun dilnurcum vala iyilik sen nasılsın ?yemek yapıyom bi yandan buraya takılıyom işte.
esilam allah sana 4 üz versin emi bal damlıyo agzından
bende aynen öyle dedim zaten kaydirigubbakcemile5yanı ben doktora sormuştum zevk almk önemlı mı dıye alaksı yok demişte yumurta ve çatlama gununuze dıkkat edın ve relax olun demıştı görev halıne getırmeyın huzurlu oln ev ödevı gıbı yapnlar var kendılerını sıtrese sokuyorlar bugun benım arkaşımın hamıle oldugunu ögerndım çok rahat bır kışik 2 ay korunmayı bıraktı ve hamıle kaldı nasıp rabbım nasıp etdıkten sonra emınım onlar bızı bulcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?