Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya boyle bır sıte oldugu için ve ben gecte olsa buldugum için çok sevınclıyım herkes bu sayfaya mı takılıyor ona gore gelım dolaşıyorum yoksa sayfa sayfa=)) sohebt için=))

:1hug:
ay en gusel yemek ısınde bıtmış bende daha gıdıp yemek yapıcam koçiş gelcek ooo cok ısısm var bazen yetee dıe bagırasım gelıyo ama napalım sorumluluk ıste Allahtan esımle aynı yerde calışıyoruzda akşamları ıletısım bozukluhgu yasamıyoruz:):)

anladım canım senin durumun daha farklıymış ayrıca geçmiş olsun
Doktora gidip tedavi gerekiyorsa başlarsın şuanda hiçbirşey yapmıyormusun

saol canı inşallah gelirbiran önce....:teselli:

anladım canım senin durumun daha farklıymış ayrıca geçmiş olsun
Doktora gidip tedavi gerekiyorsa başlarsın şuanda hiçbirşey yapmıyormusun

hayır henüz bu konuyla ilgili doktora başlamadık allahta nasip etmesin inşallah bir jinekoloğum var düzenli olarak gittiğim ama birazdaha kendimiz çalışalım bakalım ne olcak :))))

Yok ya güzel değil canım başım dönüyo 3 gündür koşturmaktan birde soğan kürüne başladım
millet içerde yemek yiyo ben soğan suyu içiyom iştah falan kalmıyo valla
ama eşinle aynı yerde çalışman ne kadar güzel keşke benimde öyle bir imkanım olsa ama önce öğretmen olmam lazım sırnaşık şey

hayır henüz bu konuyla ilgili doktora başlamadık allahta nasip etmesin inşallah bir jinekoloğum var düzenli olarak gittiğim ama birazdaha kendimiz çalışalım bakalım ne olcak :))))
jinekoloja görünüyorsan tamamdır canım en azından bir sorunun varmı onu biliyosun
İnşallah sende en yakın zamanda yeniden kavuşursun meleğine :Saruboceq:

sorma diloş ya bende başladım soğana midem felaket oluyor yemek falan gözüme gözükmesin diyom:sm_cool:

doktorumun sölediğine göre yumurtalıklar süper temiz harika falan diyoda biz korunmuyoz olmuyo bunu anlamadım :1no2:

heeh dogrudur bizde truızmcıyız ıkımızde.otelde calışıyorum o müdür ben resepsıyon:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…