Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım yıkamadan önce 5 milyon yıkama sonrası yani transfer 10 milyonla gerçekleşti zaten ne istiyosak rabbimden.takdiri neyse görcez

merhaba kızlar;
Canım biraz sıkkın cünkü dr.um bana klomen verdi ve aşılama yapalım dedi ..Nedeni ise en son 19 mm olan yumurtam erken çatlamış ve 12 mm olmuş dr erken yumurtladığım için klomen verdi ve reglimin 5.günü tekrardan çağırdı...
Doğal yolla hamile kalamadığım için aşılama yapalım dedi.
İlaç ve tedavi süresi ne olur ne biter bilemeyiz o yüzden aşılama yapalım dedi.
Hersey normal tüplerim açık
Rahim flimim temiz.
Regli düzensizliğim yok...
Prolaktin olduğu için yumurtlama da problem yaratıyor ve zaman kaybetmeyelim dedi
Caniım sıkıldı biraz ve yolla kendimi tutamadım ve ağladım
Çatlatma iğnesi,progesteron tedavisi bunlar uzun aşama dedi.... O yüzden kafam karıştı....Hayırlısı bakalım ...
Regli olursam gideceğim artık bende beklemek istemiyorum ve neden olmuyor gibi sorularda kafamda kalmadı artık....Anne olmak için herseye değer....Anneliği tatmak herkesin hakkı sırf çocuk doğurmak değil inanın ki o duyguyla doğurmak ve büyütmek istiyorum sevgiyle ,herşeyimi katmak istiyorum bu meleğime....

merhaba arkadaşlar. bende hamile kalmak isteyenlerdenim . 6,5 yıllık evliyim. 3,5 yıl korundum. 3 yıldır uğraşıyorum. bebek olamaması için hiç bir sorunum yok. teşhis açıklanamayan infertilite. 5 aşılama bir tüp bebek . aşılamalar tutmadı. tüp bebekle hamile kadım . 5. aylıkken kaybettim.ikiz gebelikti. tekrar tedaviye başlayım dedim bu ay doktorum doğal yolla hamile kalma şansın var dedi.adet tarihim 28 i. bekliyorum. bakalım.

şansa bak ben yemekle uğraşmak için çıktıktan toppik dolmuş kızlarlar üüüfff yaafffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…