Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

günaydın kızlar
kimse yok mu topikte?
acaip uyku bastırdı beni ya
uyumakta istemiyorum...

günaydın kızlar nasılsınız
sessizcim bebiş nasıl

sağol canım
bebişte iyi sanırım .daha dr gitmedim
ama beni fazla üzmüyo teyzesi.birazcık bel ve kasık ağrımız var,onun dışında Rabbime şükür her şey yolunda

Günaydınlar size müjdem var hamileyimmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Aksam yine test yaptım bu kez çift çıktı ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına.:teytey::teytey::teytey::teytey:

sağlık sıhatleri yerinde olsunda azıcık acılarına katlanalım canım

amin canım sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah ağrılar unutulur gider..
yeni gelen arkadaşlar olmuş
hepiniz hg kızlar topiğimiz uğur getirsin inşallaha.s.a.s.

neyse ben çıktım kociş geliyor gene görüşürüz kendinize iyi bakın
cumanızda mübarek olsun

selam canım bugün doktorumu aradım oda önerdi bir sakıncası yok alabilirsin dedi alıcam valla çok saolasın fikrin için canımcım sen nasılsın ?

ya bide benim iki gündür acaip iştahım açıldı vede karnımın içini çok gergin hissediyorum ve inanılmaz geriliyorum bu nedir yahu anlamadım 13 mayıs günüm bakalım buda yanlış alarm olabilir ama inşallah deildir tabiiiii hihoyyyt

Aksam yine test yaptım bu kez çift çıktı ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına.:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım hayırlı olsun:teytey::teytey:gözün aydın:teytey::teytey:

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

anammmmmmm hayırlı ugurlu olsun canım allah sağlıklı sıhattli kucağına almayı nasip etsin hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…