Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam canım bugün doktorumu aradım oda önerdi bir sakıncası yok alabilirsin dedi alıcam valla çok saolasın fikrin için canımcım sen nasılsın ?

nasıl olsun ya bende hastayım benim kociş hastalanmıştı hafta başı şimdi o iyileşti bana devirteslim yaptı onun haricinde bişey yok zaten ya ovulasyon testleri var onları denedinmi güzelim

Günaydınlar size müjdem var hamileyimmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Aksam yine test yaptım bu kez çift çıktı ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına.:teytey::teytey::teytey::teytey:

süper bi haber tebrik ederim eeee darısı artık bizim başımıza :teselli:

nasıl olsun ya bende hastayım benim kociş hastalanmıştı hafta başı şimdi o iyileşti bana devirteslim yaptı onun haricinde bişey yok zaten ya ovulasyon testleri var onları denedinmi güzelim

ne kıs o yani ne testi biraz bilgi verirsen şekerim iiii olur :1shok:

Günaydınlar size müjdem var hamileyimmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Aksam yine test yaptım bu kez çift çıktı ve net belli oluyordu. Darısı tüm isteyenlerin başına.:teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
süüüperrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
tebrikederim hayatımm çok sevindimmmm tebriklerrr

günaydın kızlar ...kayra ben ovelasyon testini denemiştim..ama pek tavsiye etmem...
hani nasıl hamilelik testi yaparsında negatif çıkınca yıkılırsın aynen onu yaşıyorsun herdefasında çok sinir birşey.....
ama ben silik bir çizgii yakalamıştım buay oda yumurtlama günümdü galiba...saçmasapan bişi yaa tam bellide olmuyor açıkçası..ben 15 milyonluk olanlardan almıştım..bide daha pahallıları var 50-60 milyom belki onlar daha çok garanti çıkarıyordur

günaydınlar size müjdem var hamileyimmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

cnm benım rabbım tamamını erdırsın .darısı basımıza

nilücüm ne yaptın ya tekrarladın mı testi?

en garantisi 10.gün başla 22. 25. gününe kadar günaşırı birlikte ol kesin yakalarsın yanii...sabaha kadarda kalkmadan yat uyu...

iyide ben ecz bulamımyorum o testleri çıldırıcam ya soruyorum o ne diyo istetiriz falan diyo garip kötükedihüso

iyide değişiyor nilüfer benim arkadaşım ona dayanarak kendini ayarladı ve hamiş kendisi ne bilym bi umut işte

nilücüm ne yaptın ya tekrarladın mı testi?

))))) evettttttt))))))
busabah yine yaptım yine çıktı kızzzz ay yine silik ama biraz daha belirgin silikliğpi yani kendimi zorlamadan karşıdan baksam bile gözüküyordu....ay ben hamileyim sanırım canımcım....
bugun kan verecektim eşim yarın ver diye tutturdu kıl oldum ..işe geldik şuan ama 5dk çıkıp geleyim falan dedim bişi demedi..birazdan yine yoklamaya gidicemyanına....ayyyy taktı oda bu teste ..yarın neolacak anlamadım yaa sinir oldum...belki giderim bakalım

bende varım ve burdayım 7-8 aydır deniyoruz..3 gün kaldı bu ayda umutla bekliyorum..inşallah umutlarım suya düşmez bu ayda..allahım hepimize nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…